Web Analytics Made Easy - Statcounter

الیاس نادران در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 19 شهریورماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکری با استناد به ماده 195 آئین نامه داخلی مجلس، گفت: اگر نمایندگان تخلفی را مشاهده کنند و مربوط به همان جلسه باشد هیات رئیسه باید بلافاصله استماع کند و اگر مربوط به آن جلسه نبود پس از قرائت نطق ها باید استماع شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی همچنین در تذکری دیگر با استناد به ماده 114 آئین نامه داخلی مجلس، گفت: براساس این ماده نمایندگان در مورد مسائل مهم مملکتی حق اظهارنظر و صدور بیانیه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه گذشته هیات رئیسه اجازه داد بیانیه نمایندگان استان خوزستان در تشکر از رئیس مجلس قرائت شود در حالی که امضاکنندگان آن 10 الی 15 نفر بیشتر نبودند لذا تذکر می دهم اگر این مسئله باب شود از این به بعد هر 10 تا 15 نفر نماینده انتظار دارند بیانیه آن ها در مورد هر مسئله ای قرائت شود بنابراین این رویه نیازمند اصلاح است.

وی همچنین با استناد به ماده 60 و 40 آئین نامه داخلی مجلس تذکر داد: براساس ماده 40 انتخابات هیات رئیسه کمیسیون ویژه جهش تولید مطابق رویه کمیسیون های دیگر است و هیات رئیسه با ریاست مسن ترین فرد کمیسیون انتخاب می شود اما ریاست را آقای قاضی زاده برعهده گرفته اند اما به دلیل آنکه مسئله شخصی من بود موضوع را مطرح نکردم هرچند دوستان فرمودند ایشان منظوری نداشته است اما ما براساس منظورها کار نمی کنیم بلکه با آئین نامه کار داریم.

نادران از قاضی زاده خواست که از کمیسیون ویژه مجلس شورای اسلامی عذرخواهی کند چراکه حق مداخله نداشته است.

بنابراین گزارش علی نیکزاد نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت درپاسخ به تذکر این نماینده توضیح داد: براساس ماده 60، هیات رئیسه کمیسیون ویژه باید با ریاست مسن ترین فرد کمیسیون انتخاب شود اما ای کاش همان جا این موضوع را مطرح کرده و تذکر می دادید چرا که به یقین آقای قاضی زاده نیز که مانند شما سوابق نمایندگی دارد موضوع را پذیرفته و احترام می گذاشت هر چند احتمالا تفاهم کرده و ایشان آن جلسه را اداره کرده اند./

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کمیسیون ویژه هیات رئیسه آئین نامه قاضی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۸۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌ دولت سیزدهم درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی در گفتگو با ایسنا، افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899689

دیگر خبرها

  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی‌پور در مجلس آینده | وعده‌ها عجیب واقعیت دارد؟
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی پور /غضنفری: در عوض رأی دادن به قالیباف، وعده خودرو و وام چندصدمیلیونی دادند/حبیب زاده: تکذیب می کنم
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند