Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دانشمندان ناسا قصد دارند فرودگرهای قمری آینده را با استفاده از اجزایی بسازند که از جنس شیشه متالیک هستند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از فیوچریسم، دانشمندان ناسا قصد دارند روشی غیرمعمول را برای ماه‌نوردها و فرودگرهای قمری به کار بگیرند. آنها قصد دارند عناصر این کاوشگرهای فضایی را از شیشه متالیک بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گیربکس و چرخ‌دنده‌های شیشه‌ای، آنقدر محکم هستند که بسیاری از آزمایش‌های مربوط به دوام را پشت سر گذاشتند. به گفته دانشمندان، نکته مهم در حرکت کردن از مواد قدیمی به سوی مواد دیگر، این است که قسمت‌های ساخته شده از شیشه می‌توانند در دمای بسیار پایین کار کنند و به کاوشگر امکان دهند تا بیشتر قسمت‌های ماه را بدون استفاده از گرمازاهای پرمصرف مورد بررسی قرار دهد.
دانشمندان ناسا برای اطمینان از کارآیی شیشه فلزی، آن را در دمای ناملایم آزمایش کردند و دوام آن را مورد بررسی قرار دادند. آنها شیشه را در دمای منفی 173 درجه سلسیوس آزمایش کردند تا سرمایی که ممکن است ماه‌نورد با آن روبه‌رو شود را شبیه‌سازی کنند. سپس میله‌هایی فولادی را با سرعت بسیار بالا به سمت جایگاهی که شیشه متالیک در آن قرار داشت، شلیک کردند تا فشارها و لرزش‌های یک فرودگر قمری را شبیه‌سازی کنند.
عبور از این آزمایش‌های دشوار، کار بزرگی به شمار می‌رود زیرا فرودگرهای فلزی معمولا باید از سرما و بخش‌های تاریک ماه که بسیار سرد هستند، دوری کنند اما فرودگرهای آینده با کمک عناصر ساخته شده از شیشه متالیک، پیشرفت خواهند داشت.
"پیتر دیلون"(Peter Dillon)، مدیر این پروژه گفت: این پروژه، یک رویداد هیجان انگیز است زیرا هم مقاومت مکانیکی شیشه فلزی و هم طراحی گیربکس را نشان می‌دهد. شاید چرخ‌دنده‌های شیشه‌ای بتوانند به عملکرد فرودگر قمری هنگام شب کمک کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فرودگر قمری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۹۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ

آژانس فضایی اروپا گزارش داده است یک پدیده منحصر به فرد روی مریخ، با عنکبوت‌هایی که در سطح سیاره راه می‌روند اشتباه گرفته می‌شود.

به گزارش فارس، مدارگرد مریخ اکسپرس تصاویری عنکبوت مانند گرفته است، که در واقع فقط ویژگی‌های کوچک و تیره رنگی هستند که با تابش آفتاب بر روی دی‌اکسیدکربن رسوب شده در ماه‌های زمستانی سیاره شروع به شکل گیری می‌کنند.

به گفته آژانس فضایی، نور باعث می‌شود یخ دی اکسید کربن در پایین رسوبات به گاز تبدیل شود، که می‌ترکد و گرد و غبار را به بیرون پرتاب می‌کند.

در حالی که لکه‌ها ممکن است از فضا کوچک به نظر برسند، اما در واقع نسبتا بزرگ هستند. آژانس فضایی اروپا گفت که پهنای این تکه‌ها به ۴۴ متر می‌رسد و در بزرگ‌ترین حالت ممکن است بیش از ۸۰۴ متر عرض داشته باشند.

الگو‌های عنکبوت اولین بار توسط مدارگرد گازی ExoMars Trace مشاهده شده که در سال ۲۰۱۶ به فضا پرتاب شد و در حال مطالعه مریخ برای نشانه‌هایی از حیات احتمالی در گذشته است.

این منطقه که در سال ۱۹۷۲ توسط کاوشگر ناسا کشف شد، به نام Angustus Labyrinthus نیز شناخته می‌شود و در نزدیکی کلاهک قطبی جنوبی سیاره قرار دارد.

به گفته ناسا، مریخ در حال حاضر هوای بهاری را تجربه می‌کند. این آژانس در بیانیه‌ای اعلام کرد مریخ‌نورد کنجکاوی از هوای گرم‌تر این سیاره لذت می‌برد و روی پایش محیطی و کاوش دهانه گیل مریخ کار می‌کند.

دیگر خبرها

  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • فیلمی از برافراشته شدن بادبـان خورشیدی ناسا در فضا | علم تا کجا پیش می‌رود؟
  • ببینید| برافراشته شدن بادبان خورشیدی ناسا در فضا
  • کیفیت هوای سلماس ناسالم برای گروه‌های حساس 
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • غیبت قمری آنتارس چه زمانی رخ می‌دهد؟
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ
  • شگفتی‌آفرینی ژاپن در ماه: ماه‌نشین «اسلیم» برای سومین بار از سرمای مرگبار ماه جان به در برد
  • آرامگاه «گهواره‌گر» یکی از زیباترین بناهای به‌جا مانده در دشت توس