Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق جهانگیری تصریح کرد: سبقت‌گیری در پمپاژ یاس و ناامیدی در جامعه متاسفانه باب شده است. کسانی که سابقه انقلابی دارند و الان مناصبی را هم اشغال کرده‌اند و باید در ازای آنچه دریافت می‌کنند به مردم خدمت کنند، به جای این کار، مدام حرف‌های سیاه و تاریک از آینده بر زبان می‌آورند و آینده را از آنچه هست تیره‌تر توصیف می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: اسحاق جهانگیری طی سخنانی در مراسم افتتاح ۳۸۳ طرح تعاونی در سراسر کشور، اظهار کرد: بخش تعاون کارهای ماندگاری برای کشور انجام داده است و امروز نیز شاهد انجام قسمت دیگری از این فعالیت‌ها در کشور بودیم که بیش از ۲۶ هزار و ۶۹۱ نفر را دارای اشتغال ماندگار و تولیدی می‌کند.

وی افزود: ما آرمانهای متعددی برای اقتصاد و نظام خود داشتیم و داریم و فکر می‌کنم با همه مشکلات و سختی‌ها که بر مردم و کشور وارد می‌شود هیچوقت نباید آن آرمان‌ها را فراموش کنیم. یکی از اصلی‌ترین آرمان‌های جمهوری اسلامی استقرار عدالت در کشور و رفع فاصله‌های نگران‌کننده طبقاتی بوده است و اینکه مردم از رفاه و آسایش مناسب برخوردار باشند.

معاون اول رئیس جمهوری تاکید کرد: در هر شئونی از عدالت چه اقتصادی، چه اجتماعی، چه سیاسی و چه فرهنگی، شاید احساس کنیم که خیلی با آنچه می‌خواستیم، فاصله داریم اما نباید سبب شود که از آنچه هدف بوده است منصرف شویم بلکه باید با تلاش بیشتر به سمت آن حرکت کنیم.

جهانگیری تاکید کرد: ما با همین سیاست‌های اخیری که رهبری به عنوان اقتصاد مقاومتی ارائه کردند می‌بینیم که بخش تعاون می‌تواند بیشتر خود را نشان دهد و نقش ایفا کند.

وی تصریح کرد: سبقت‌گیری در پمپاژ یاس و ناامیدی در جامعه متاسفانه باب شده است. کسانی که سابقه انقلابی دارند و الان مناصبی را هم اشغال کرده‌اند و باید در ازای آنچه دریافت می‌کنند به مردم خدمت کنند، به جای این کار، مدام حرف‌های سیاه و تاریک از آینده بر زبان می‌آورند و آینده را از آنچه هست تیره‌تر توصیف می‌کنند؛ اینان سبب می‌شوند که جامعه و نسل جوان نسبت به آینده این کشور و نظام ناامید شوند و از خود بپرسند چه آینده‌ای در انتظار آنان است؟

معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به برخی از تلاش‌های آمریکا برای آسیب‌رسانی به اقتصاد ایران، تاکید کرد: ما از ابتدا گفتیم که مردمی کردن اقتصاد یعنی آنچه در اختیار دولت است به بخش خصوصی واگذار شود. البته قسمت غالب در مورد واگذاری‌ها همین فعال‌کردن بخش تعاونی است که می‌دانیم از دولت هم مطالباتی دارند و آنان هم با برنامه‌ریزی برطرف خواهد شد.

جهانگیری گفت: وظیفه ما در دولت این است که اگر در گذشته ساعات مشخصی را به خدمت مردم اختصاص می‌دادیم امروز بدون توجه به حاشیه‌سازی‌هایی که برخی می‌خواهند ما را درگیر آن کنند، همه انرژی خود را برای خدمت به مردم بگذاریم.

وی ادامه داد: در این زمینه باید از منافع جناحی و جریانی و شخصی بگذریم و در شرایطی که ملت تحت تأثیر فشار تحریم‌ها و کرونا قرار دارد، طوری با خدای خود عهد و عمل کنیم که آنچه به مصلحت کشور و مردم بوده است را اجرایی سازیم.

جهانگیری تاکید کرد: این معنایش چنین نیست که هیچ ضعفی در مدیریت و عملکرد ما و مدیران دولتی وجود نداشته است. خیر، شاید جایی می‌شد بهتر عمل کرد و تصمیمات دیگری گرفت اما با وجود همه این موارد، حرکت دولت به سمت رفع مشکلات مردم بوده است.

معاون اول رئیس جمهوری گفت: ما برای هر مشکل اقتصادی و معیشتی مردم وقت گذاشته‌ایم و به دنبال راه‌حل بوده‌ایم. سختی‌های فراوانی هم در این راستا وجود داشته است اما در کنار همه این سختی‌ها و مشکلات و محدودیت‌هایی که با آن مواجه بودیم تلاش کرده‌ایم که از نظر نیازهای بهداشتی و غذایی ما هیچ مشکلی را در جامعه نداشته باشیم و کشور با مسئله‌ای در این زمینه مواجه نشود و مردم هم نباید در این موارد نگرانی داشته باشند.

وی یادآور شد: با انجام همه این موارد، روزنه‌هایی از امید را در روزهای آتی می‌بینیم و امیدواریم که ماه‌های آینده وضعیت اقتصادی کشور بهتر از این روزها شود. منبع: ایسنا برچسب ها: معاون اول رئیس جمهور ، سبقت‌گیری ، پمپاژ یاس و ناامیدی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: معاون اول رئیس جمهور سبقت گیری پمپاژ یاس و ناامیدی پمپاژ یاس و ناامیدی معاون اول رئیس سبقت گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۹۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یوروویژن ۲۰۲۴ زیر سایه تهدیدات تروریستی؛ همه آنچه باید درباره بزرگترین رویداد موسیقی زنده جهان دانست

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،یکی از بزرگترین رویداد‌های موسیقی جهان، مسابقات آواز یوروویژن، در هفته دوم ماه مه در سوئد با حضور نمایندگان ۳۷ کشور شرکت‌کننده برگزار می‌شود.

انتظار می‌رود در طول هفته منتهی به برگزاری شصت و هشتمین دوره مسابقات یورویژن، حدود ۱۰۰ هزار نفر از ۸۹ کشور جهان از مالمو شهر میزبان این رقابت‌ها بازدید کنند.

این در شرایطی است که همزمان با نزدیک شدن به تاریخ برگزاری این مسابقات، نگرانی‌ها از امنیت برگزاری مراسم رو به افزایش است. در حالی که پلیس سوئد هدف اولویت‌دار خود را «گروه‌های تروریستی اسلام‌گرا» می‌داند، مقامات از اعتراضات برنامه‌ریزی‌شده ضد اسرائیلی، حملات سایبری و تبعات عضویت سوئد در ناتو ابراز نگرانی کرده‌اند.

حملات تروریستی اسلام‌گرایان

پلیس سوئد اعلام کرده که اولویت نخست خود را «گروه‌های تروریستی اسلام‌گرا» می‌داند و گفته است که پروتکل‌های امنیتی «سختگیرانه‌ای» برای مسابقه آتی وضع خواهد شد.

سال گذشته به دنبال آتش زدن قرآن در این کشور که موجب اعتراضات در جهان اسلام شد، سوئد سطح تهدید تروریستی خود را یک پله بالاتر برد و از سطح ۴ به سطح ۵ افزایش داد.

حضور بحث‌برانگیز اسرائیل

یوروویژن امسال با جنجال‌هایی بر سر شرکت اسرائیل همراه بوده است. گروهی از حامیان فلسطین به خاطر جنگ در غزه خواستار تحریم یورویژن شده‌اند و درخواست‌هایی نیز برای حذف اسرائیل از این رقابت‌ها مطرح شده است. بسیاری از هواداران نیز از هنرمندان خواسته‌اند که علیه اسرائیل صحبت کنند.

اتحادیه رادیو و تلویزیون اروپا (EBU) که این مسابقه را برگزار می‌کند، در برابر درخواست‌ها مبنی بر حذف اسرائیل مقاومت کرده، اما به این کشور دستور داد متن آهنگ نماینده‌اش را (که ابتدا با اشاره به حمله ۷ اکتبر حماس «باران اکتبر» گذاشته شده بود)، تغییر دهد.

این تصنیف که اکنون به «گردباد» (Hurricane) تغییر نام داده شده است، توسط خواننده ۲۰ ساله «ادن گولان» اجرا خواهد شد.

عضویت سوئد در ناتو و خطر روسیه

سازمان دهندگان گفته‌اند که خطر افزایش تنش‌ها با روسیه پس از عضویت سوئد در ناتو بالا رفته است. روسیه تهدید کرده بود که در پاسخ به این تصمیم «اقدامات متقابل سیاسی و نظامی-فنی» نامشخصی را اتخاذ خواهد کرد.

یک گزارش ویژه پلیس سوئد که درباره تهدیدات احتمالی تهیه شده است، حملات سایبری و اختلال در برنامه‌های تلویزیونی را ممکن دانسته است.



اما زیر سایه همه این تهدیدات، این مسابقات چه تاریخچه‌ای دارد و برگزاری آن به چه صورت است؟ در زیر به شماری از مهم‌ترین سوالات در خصوص یورویژن می‌پردازیم:

مسابقات یوروویژن از سال ۱۹۵۶ همه‌ساله برگزار می‌شود. این مسابقه دارای اجرای موسیقی زنده از اکثر کشور‌های اروپایی و همینطور فراتر از آن، از جمله اسرائیل و استرالیا است.

یوروویژن در ابتدا برای پخش تلویزیونی در تنها هفت کشور هلند، سوئیس، بلژیک، آلمان، فرانسه، لوکزامبورگ و ایتالیا آغاز به کار کرد. اما به سرعت گسترش یافت تا جایی که بیننده‌های این مسابقه در سال گذشته با رشدی بی‌سابقه به ۱۶۲ میلیون نفر رسید.

مسابقات یوروویژن ۲۰۲۴ چه زمانی برگزار می‌شود؟

این رویداد در تاریخ ۷ مه در ساعت ۱۹ به وقت محلی در مرحله نیمه‌نهایی آغاز می‌شود. دو روز بعد در ۹ مه یک مسابقه نیمه‌نهایی دوم برگزار می‌شود و سرانجام فینال بزرگ این رقابت‌ها روز شنبه ۱۱ مه برگزار خواهد شد.

یوروویژن کجا برگزار می‌شود؟

این دوره مسابقات یوروویژن در مالمو، سومین شهر بزرگ سوئد با جمعیت ۳۶۲ هزار نفر جمعیت، و در سالن کنسرت «مالمو آرنا» با ظرفیت ۱۵ هزار و ۵۰۰ نفر برگزار خواهد شد.

سوئد در مجموع هفت بار میزبانی مسابقات یوروویژن را برعهده داشته که استکهلم (۳ بار در سال‌های ۱۹۷۵، ۲۰۰۰ و ۲۰۱۶)، گوتنبرگ (۱ بار در سال ۱۹۸۵) و مالمو (۲ بار در سال‌های ۱۹۹۲و ۲۰۱۳) از شهر‌های میزبان این رقابت‌ها بوده‌اند.

نمایندگان چه کشور‌هایی در نیمه‌نهایی‌ها رقابت می‌کنند؟

هنرمندان کشور‌های قبرس، صربستان، لیتوانی، ایرلند، اوکراین، لهستان، کرواسی، ایسلند، اسلوونی، فنلاند، مولداوی، آذربایجان، استرالیا، پرتغال و لوکزامبورگ در دور نخست نیمه‌نهایی به رقابت می‌پردازند.

هنرمندان کشور‌های مالت، آلبانی، یونان، سوئیس، چک، اتریش، دانمارک، ارمنستان، لتونی، سن مارینو، گرجستان، بلژیک، استونی، اسرائیل، نروژ و هلند نیز در دور دوم نیمه‌نهایی با هم رقابت می‌کنند.

چه کسی در فینال بزرگ شرکت می‌کند؟

۱۰ نفر برتر از هر دور نیمه‌نهایی در فینال شرکت خواهند کرد. علاوه بر این ده نفر نماینده کشور برنده سال گذشته و میزبان (یعنی سوئد) به همراه «پنج بزرگ» شامل بریتانیا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا به طور خودکار به فینال راه پیدا می‌کنند.

در مجموع ۲۶ فینالیست وجود خواهد داشت.

چرا «پنج بزرگ»؟

پنج کشور بزرگ فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و بریتانیا بیشترین کمک مالی را به اتحادیه رادیو و تلویزیون اروپا می‌کنند. از همین رو و از سال ۲۰۰۰ بدین سو، این کشور‌ها به طور خودکار جایگاه خود را در فینال تضمین کرده‌اند.

چگونه می‌توان مسابقات را تماشا کرد؟

این مسابقات توسط تلویزیون‌های تمامی ۳۷ کشور شرکت‌کننده پخش خواهد شد. همچنین افراد می‌توانند در یوتیوب این رقابت‌ها را ببینند.

سیستم رای‌دهی چگونه است؟

تماشاگران در خانه نتیجه نفرات برتر دو مرحله نیمه‌نهایی را مشخص خواهند کرد. در فینال بزرگ، اما مخاطبان و هیئت داوران حرفه‌ای حق رای خواهند داشت.

کدام کشور‌ها برنده بیشترین یوروویژن شده‌اند؟

سوئد و ایرلند هر کدام با هفت برد پیشتاز هستند. فرانسه، لوکزامبورگ، بریتانیا و هلند هر کدام پنج بار قهرمان شده‌اند.

چه کسی سال گذشته برنده شد؟

لورین خواننده سوئدی با آهنگ «خالکوبی» سال گذشته برای دومین بار برنده مسابقه شد. او پس از جانی لوگان ایرلندی تنها کسی است که دو بار برنده این رقابت‌ها شده است.

دیگر خبرها

  • رئیسی: آنچه دولت را در دل مردم جای می‌دهد، صداقت است
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • یوروویژن ۲۰۲۴ زیر سایه تهدیدات تروریستی؛ همه آنچه باید درباره بزرگترین رویداد موسیقی زنده جهان دانست
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • نقش مهم معلمان در ساختن آینده جامعه
  • دشمنانی که به دنبال ناامیدی مردم ایران بوند در حال نابودی هستند
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند