Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@03:39:57 GMT

محموله‌های بنزین منتسب به ایران در راه تگزاس

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۴۰۱۸۷

محموله‌های بنزین منتسب به ایران در راه تگزاس

درحالی که مالکان اماراتی و عمانی محموله‌های سوخت توقیف شده منتسب به ایران با شکایت به دادگاه نسبت به کنترل این محموله‌ها ادعای حق کرده‌اند، این محموله‌ها برای مزایده گذاشتن در راه رسیدن به تگزاس هستند

به گزارش مشرق، رویترز به نقل از منابع آگاه نوشت: محموله ای که ماه پیش آمریکا توقیف و آن را منتسب به ایران معرفی کرد، اکنون با دو نفتکش طی چند روز آینده به تگزاس می رسد و این بخشی از تلاش های واشنگتن برای ایجاد اختلال در تجارت میان کاراکاس و تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت دادگستری آمریکا در ماه آگوست اعلام کرد ۱.۱۲ میلیون بشکه بنزین ایران به مقصد ونزوئلا را، توقیف کرده است.

به گفته این منابع، انتظار می رود، نخستین محموله سوخت با نفتکشی با پرچم لیبریا و با نام «یوروفورس» طی ۲۴ ساعت آینده به تگزاس برسد. بر اساس آمارهای ریفینیتیو ایکون، مقصد این نفتکش بندر گالوستون در خلیج آمریکا اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: ایران دوباره به ونزوئلا بنزین می‌فرستد

آمارهای ریفینیتیو ایکون نشان داد محموله دوم در نفتکشی با پرچم سنگاپور و با نام «مارسک پراگرس» در ۱۹ سپتامبر به بندر هیوستون خواهد رسید.

این منابع گفتند شرکای خارجی آمریکا که نامشان فاش نشده است، به انتقال محموله های ۴ نفتکش توقیف شده به دو کشتی تحت مجوزهای خاص آمریکا برای ورود به آب های این کشور کمک کرده اند.

بیشتر بخوانید: بورس انرژی میزبان عرضه انواع فرآورده پالایشی و پتروشیمی

بر اساس آمارهای ایکون، «مارسک پراگرس» در اواخر ماه جولای از طریق انتقال کشتی به کشتی در خارج از بندر ماداگاسکار بارگیری کرده است و «یوروفورس» سیستم های رهیابی خود را در ماه جولای پس از حرکت در نزدیکی بندر فجیره در امارات روشن کرده است. این نفتکش در ابتدا مقصد خود را ترینیداد و بعد جامائیکا و اکنون گالوستون اعلام کرده است.

وزارت دادگستری آمریکا قصد دارد این محموله سوخت را به مزایده گذاشته و درآمد حاصل از آن را به افرادی که ادعا می شود از قربانیان تروریسم هستند، اختصاص دهد.

این درحالی است که مالکان اماراتی و عمانی ۴ محموله سوخت منتسب به ایران که ماه گذشته توسط مقامات آمریکایی مصادره شد، با شکایت به دادگاه نسبت به کنترل این محموله‌ها ادعای حق کرده اند.

دادگاه منطقه‌ای کلمبیا اعلام کرده است شرکت بین المللی «مبین امارات» خود را مالک محموله های نفتکش های «بلا» و «برینگ» اعلام کرده است. شرکت «عمان فیول» مستقر در انگلیس نیز اعلام کرد محموله های داخل نفتکش های «پاندی» و «لونا» به این شرکت تعلق داشته است. شرکت «سوهار فیول» عمان نیز مالکیت بخشی از محموله داخل نفتکش لونا را قبول کرده است.

بنا بر درخواست این شرکت ها از دادگاه، « شرکت های مدعی مبین، عمان فیول و سوهار فیول در این قراردادها سهم مالی دارند و مالکیت و کنترل این محموله ها حق بدیهی آنهاست.»

همچنین ایران نیز ارتباط خود با این محموله ها راتکذیب و محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در این رابطه گفته بود، کشتی‌ها و پرچم آن برای ما نیست.

وی افزود: محموله این کشتی‌ها فروخته شده و پول آن هم گرفته شده است. به هر صورت نفت در آب‌های بین‌المللی و درجاهای مختلف در حال خرید و فروش است، اما این که ممکن است سوخت ایران باشد ما سوختی که می فروشیم و پول آن را می گیریم دنبال نمی‌کنیم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین امارات آمریکا ایران تگزاس انگلیس تروریسم ونزوئلا تهران وزارت دادگستری آمریکا رویترز محمود واعظی سنگاپور منتسب به ایران محموله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۰۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا

آفتاب‌‌نیوز :

در متن این بیانیه آمده است: «وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهاد‌های آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می‌دهد:

اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تامین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله‌های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه‌های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی.

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی: (Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای به دلیل طرح ایده‌های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیرو‌های عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسراییل؛

۶. براد کوپر (Brad Cooper): فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes):مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه.

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا، تحریم‌های یادشده را علیه اشخاص و نهاد‌های فوق اعمال می‌نماید.

کلیه نهاد‌های جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • معمای بنزین در ایران
  • صادرات دومین محموله ریلی افغانستان به ترکیه
  • حرکت دومین محموله ریلی افغانستان از مسیر ایران به ترکیه
  • انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا (فیلم)
  • فیلم/انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا
  • «روزی روزگاری در آمریکا» + فیلم
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول