Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی، اگرچه موجودی انبار عموم شرکت‌هایی که کره وارداتی با نرخ ارز مرجع را عرضه میکردند، تمام شده و این شرکت‌ها در حال عرضه کره تولید داخل با نرخ حدود ۸ هزار تومان هستند، اما برخی از شرکت‌ها کماکان در حال عرضه کره با قیمت مصوب قبلی هستند به این دلیل که هنوز موجودی انبار‌های آن‌ها (کره وارداتی با نرخ ارز مرجع) تکافوی نیاز کشور تا پایان شهریور را میدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گفتنی است اواخر سال ۹۷، حدود ۴۵ هزار تن کره حیوانی با ارز مرجع توسط بین ۸ تا ۱۳ شرکت وارد کشور شد که در طول یک سال و نیم گذشته با کمترین تغییر قیمت و با رعایت نرخ مصوب به تمامی عرضه شد.

با توجه به مصرف روزانه ۱۰۰ تن کره در کشور و اینکه بیش از ۵۰۰ روز از زمان ورود کره وارداتی با ارز مرجع گذشته، و پس از خرداد ۹۸ دیگر کره وارداتی با ارز مرجع وارد کشور نشده، در حال حاضر عموم شرکت‌های لبنی در حال تولید کره داخلی هستند و مقدار کمی از کره وارداتی باقی مانده در انبار تعداد محدودی از شرکت‌ها با همان قیمت قبلی در حال عرضه است و تکافوی نیاز مصرف کنندگان تا پایان شهریور را میدهد.

ظرفیت تولید کره داخلی مطلوب بوده و تولید کنندگان منتظر اخذ مجور‌های لازم از سوی ستاد تنظیم و سازمان حمایت برای عرضه محصولات به بازار هستند.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: دارا دوم محمدرضا فروتن علیرضا پناهیان قربانعلی فرخزاد بازگشایی مدارس در سال 99 کره وارداتی ارز مرجع فرآورده های لبنی دارا دوم محمدرضا فروتن علیرضا پناهیان قربانعلی فرخزاد بازگشایی مدارس در سال 99 کره وارداتی ارز مرجع شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: شرایط اقلیمی استان باعث افزایش هزینه‌های نگهداری شبکه برق شده است، هرمزگان در شرایط اقلیمی خاص کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع نیروی برق را برعهده دارد.

محمد کریمی امروز هفتم اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان جزء پنج شرکت اول در کشور در زمینه توزیع بار شبکه است، اظهار کرد: این رویکرد موجب شد تا از لحاظ بار توزیع نیروی برق نیز با مصرف سالانه ۱۱ میلیون مگاوات ساعت انرژی جایگاه ویژه‌ای در کشور داشته باشیم.

وی افزود: به همان میزان هم تأسیسات و زیرساخت برای تامین بار و برق مشترکین تامین شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان از تامین و توزیع ۴۰۰ مگاوات بار برق جزایر خبر داد و افزود: این عملیات نگهداری با هزینه تقریبا سه برابری سایر نقاط کشور انجام می‌شود، ۹ ماه از سال شرایط استان گرم است که پنج ماه آن در اوج گرما قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها