Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اوسط هاشمی گفت: سال آینده بخش قابل توجهی از اختیارات سازمان را آزاد و به آموزشگاه‌های آزاد واگذار خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری برنااز  لرستان؛ اوسط هاشمی  در نشست با هیات رییسه اتاق بازرگانی استان لرستان، اظهار کرد: در استان لرستان شاهد پایه‌گذاری یک شهرک آموزش مهارتی خواهیم بود که بتوانند از ظرفیت قانون عالی شورای مهارت استفاده بکند و نقش جانشینی به جای دولت را بازی کند و ما این هدف‌گذاری را مدنظر داریم و باید زیرساخت‌های آن را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به نگاه سازمان فنی و حرفه ای به بخش خصوصی ، تصریح کرد: سال آینده بخش قابل توجهی از اختیارات سازمان را آزاد و به آموزشگاه‌های آزاد واگذار خواهیم کرد.

معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: به نظر بنده اقتصاد باید در حوزه ملت بیاید و مردم تولید اقتصاد را داشته باشند و دولت هم حکمرانی سیاستگذاری نظارت و تسهیل گری خود را داشته باشد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خاطر نشان  کرد: پارلمان باید آن‌گونه در سطح استان‌ها از وزن برخوردار باشد که تأثیر تصمیم سازی آن در تصمیم‌گیری کلان استان از برد بالایی برخوردار باشد به گونه‌ای که شورای برنامه‌ریزی و شورای اشتغال استان کارآفرینی مهارت و زیربنایی بهارا پارلمان احساس نیاز کنند با این نوع نگاه میتوانید مجلس در سایه باشید و به عنوان یک فعال کننده خوب عمل کنید.

او عنوان کرد: بیایید مهارت را فکریت ببخشیم که این موضوع در جامعه خیلی برای ما مهم است که شما اگر نیروی ماهری در جامعه باشد آن را شکار خواهید کرد پس نقش اتاق علاوه بر تامین نیاز اعطا و منزلت و کسب استان در جستجوی کار است و برای کرامت از نیروی جوان استان لرستان باید برای خود یک اصالت سنگین و خطیر روی بیاورد.

اوسط هاشمی گفت: فنی حرفه ای استان باید تقاضا محور کارکند محور تقاضا و مرجعیت تقاضا برای کار هم اول بخش خصوصی است و ما اسناد راهبردی مهارت خودمان را یکی از ارکان مهم آن سند در اتاق بازرگانی می‌دانیم و یکی از بزرگترین شرکای اصلی آموزش فنی حرفه ای اتاق بازرگانی است.

او عنوان کرد: نزدیک به ۸۰۰ هزار تا یک میلیون راننده اتوبوس ،کامیون و تریلر در جاده وجود دارد که این افراد تنها مدرکی که دارند پشت این وسایل نشستند گواهینامه است که در این زمینه آموزش دیده اند ولی چگونگی برخورداری از مهارت که منتج به خسارت مرگ آور نشود را باید بررسی کرد در این راستا باید این مجموعه با آموزش فنی و حرفه‌ای همکاری داشته باشد و از آموزش های لازم استفاده کنند.

معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: لرستان یک قابلیت آموزشی دارد از آنجا که آموزش مجازی دو برابر شده پیشنهاد می‌شود مجتمع فنی حرفه‌ای برای آموزش راه اندازی شود که بخش آموزش حرفه‌ای را برای کارآفرینان و کسانی که نقش های بزرگ را ایجاد می‌کنند بر اساس استانداردهای جهانی استانداردهای آموزشی اتاق بازرگانی را هم تدوین خواهیم کرد.

او تاکید کرد: اگر نظام آموزشی ما به سمت استعدادپروری و توجه به قابلیت آدمی با هدایت بر موضع برگرفته از علاقه و اشتیاق آن نرود صرف انباشت اطلاعات در مغز ما را به توسعه و به جامعه توانمند و انسان خلاق نوافرین نمی تواند برساند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فنی و حرفه ایی آموزشگاه های آزاد اوسط هاشمی اتاق بازرگانی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری شامگاه دوشنبه کردستان در نشست معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با نماینده ولی فقیه در استان با تبریک هفته کار و کارگر، آموزش های فنی و حرفه ای را مقدمه‌ای برای مهارت آموزی و توانمندی سازی جوانان برای ایجاد اشتغال خواند و اظهار کرد: با گذراندن این دوره ها و تلاش و همت شبانه روزی، زمینه اشتغال در جامعه فراهم خواهد شد.

پیشکاری آموزش و مهارت آموزی کارگران را نیز از مهمترین اولویت های وزارت کار و لازم وضروری عنوان کرد و با بیان اینکه این آموزش ها موجب مهارت آموزی و ارتقای سطح علمی در کارگران به ویژه کارگران ساختمانی خواهد شد، اظهار داشت: با آموزش و مهارت آموزی کارگران، شاهد کاهش حوادث کارگری و جلو گیری از آسیب های اجتماعی خواهیم بود.

مدیر کل کار کردستان با بیان اینکه مهارت آموزی و تربیت نیروی کار حرفه‌ای و ماهر موجب ایجاد اشتغال پایدار در کشور می شود، خواستار آموزش بیشتر کارگران ساختمانی در بحث ایمنی و حفاظت فردی شد و گفت: ایمنی نقش موثری در دستیابی به ارتقاء سطح سلامت کارگران در جامعه دارد.

رئیس شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت کار در استان با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از دستگاه‌هایی است که در خط مقدم ارتباط با مردم و خدمت‌رسانی قرار دارد، گفت: بیش از ۷۰ درصد جامعه تحت پوشش خدمات این وزارتخانه هستند و مدیران تابعه وزارت کار در کردستان توانسته اند با همدلی و هماهنگی مقدمات رضایتمندی مردم را فراهم آورند.

پیشکاری عملکرد ادارات تابعه وزارت کار در کردستان را رضایت بخش خواند و گفت: خوشبختانه ادارات تابعه وزارت کار در کردستان شبانه روزی در راستای خدمت رسانی به جامعه مخاطب تلاش کرده و تعامل بسیار خوبی با هم و سایر ادارات در استان دارند که این خود نقطه عطفی برای پیشبرد سیاست های دولت مردمی و وزارت کار در کردستان است.

کد خبر 6092571

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران