Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، به دنبال پیشنهاد آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان بوشهر مبنی بر تشکیل اتحادیه دانشگاه‌های حوزه خلیج فارس با دبیرخانه دائمی در بوشهر، این پیشنهاد مورد استقبال و قبول رئیس دانشگاه آزاد قرار گرفت و در هیئت امنای دانشگاه آزاد نیز مصوب شد.

در پی این پیشنهاد، علاء الدین بروجردی معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی برای اتخاذ تدابیر لازم، برنامه ریزی و اجرایی شدن این پیشنهاد به بوشهر سفر کرده و با هیئت همراه طی نشستی با امام جمعه بوشهر این امور مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاء الدین بروجردی معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار با امام جمعه بوشهر اظهار داشت: طرح ایجاد اتحادیه دانشگاه‌های حوزه خلیج فارس طرحی کامل و جامع است.

وی با بیان اینکه توانمندی‌های علمی بالفعل جمهوری اسلامی ایران عامل مهمی در برقراری ارتباطات با دیگر کشورها خواهد بود، بیان کرد: حلقه علمی، عاملی قابل اتکا در زنجیره ارتباطات و تعامل با کشورهای منطقه است.

معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: اتحادیه زمانی شکل می‌گیرد که ارتباط متعددی با مراکز علمی برقرار شود و همکاری‌ها در حرکت علمی توافقی شکل جدیدی به خود می‌گیرند.

وی افزود: پیشنهاد ایجاد دبیرخانه اتحادیه دانشگاه‌های حوزه خلیج‌فارس بسیار حائز اهمیت است. باید با فعالیت‌های تأثیرگذار عملیاتی به کشورهای همسایه اطمینان داد که ایران خطر و تهدیدی چالش‌زا برای امنیت آنان نیست.

بروجردی تصریح کرد: با برگزاری دو اجلاس در گذشته درباره اتحادیه دانشگاه‌های خلیج‌فارس، کلیت این امر انجام شده و فقط باید این ارتباطات را تقویت کرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور در سنگر مقدس علم و دانش این دانشگاه گفت: آمریکایی‌ها سالانه چند هزار جوان از کشورهایی مختلف را بورسیه و آنان را تبدیل به عناصر آمریکا دوست می‌کنند که اگر در این زمینه غفلت کنیم، قطعاً در آینده با عناصری در کشورهای همسایه روبه‌رو خواهیم شد که مقابل امنیت و منافع ملی جمهوری اسلامی ایران قرار می‌گیرند.

معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دغدغه مهم امروز کشور مسئله اقتصاد است، تصریح کرد: باید تحول مهمی در این زمینه انجام شود؛ چراکه رها کردن ظرفیت‌ها فرصت‌سوزی بزرگ محسوب می‌شود.

* جهان اسلام نیازمند همکاری علمی

امام جمعه بوشهر در این جلسه درباره تاریخ پرشکوه استان بوشهر و ظرفیت‌های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی و شاخص‌های سیاسی و مقاومتی و توانمندی و ظرفیت‌های توسعه و پیشرفت استان به ویژه عرصه‌های علم و فناوری توضیح داد.

آیت الله صفایی بوشهری افزود: استان بوشهر دارای ظرفیت بالای منابع انسانی، علمی و مراکز ارزشمند دانشگاهی است و یکی از توانمندی‌های استان بوشهر، استقرار دبیرخانه دائمی اتحادیه دانشگاه‌های حوزه خلیج فارس در بوشهر می‌باشد که قبلاً نیز جلساتی در این عرصه با حضور دانشگاه‌های بصره و مسقط برگزار شده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: اکنون جهان اسلام به ویژه حوزه خلیج فارس نیازمند همکاری‌های لازم فی ما بین عرصه‌های علمی و تبادل دانش، علم و فناوری و محصولات دانش بنیان است و این اتحادیه موجب نزدیکی هر چه بیشتر کشورهای حوزه خلیج فارس به ویژه نخبگان و زمینه بسیار مناسبی برای این امور است همان طوری که می‌توان در فضاهای دیگر مثل سازمان اکو نیز این کار صورت گیرد.

وی در رابطه با نقش دانشگاه‌ها در عرصه‌های علمی و اجرایی و حمایت از تولیدات محصولات مطابق با زیست بوم استان مثل عرصه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، انرژی هسته‌ای، تولید آب شیرین از دریا و سیستم‌های دیگر، کار علمی و پژوهشی و توسعه صنایع تبدیلی در عرصه‌های محصولات استان مثل خرما، آبزیان، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر محصولات استان توضیح داد و افزود: استان دارای ظرفیت فوق العاده ای است که می‌تواند نمونه عالی برای ایران اسلامی باشد.

انتهای پیام/

104 / 361 علاءالدین بروجردی دانشگاه آزاد آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری اتحادیه دانشگاه‌های حوزه خلیج فارس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علاءالدین بروجردی دانشگاه آزاد معاون بین الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی امام جمعه بوشهر استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۱۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه

به گزارش قدس آنلاین، وزارت خارجه قطر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور در همایش عالی‌رتبه میان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا درخصوص امنیت منطقه که در روز دوشنبه در لوکزامبورگ برگزار شد، شرکت کرد.

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، محمد بن عبدالرحمان بن جاسم، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر ریاست هیأت قطری در این همایش را برعهده داشت.

در این بیانیه همچنین آمده است، در این همایش تحولات منطقه و راه‌های کاهش تنش، برقراری آرامش به‌ویژه پس از پایان یافتن جنگ غزه، تحولات بحران روسیه و اوکراین و امنیت دریایی و آزادی دریانوردی مورد بررسی قرار گرفت.

در همین راستا، وزارت خارجه عربستان هم در بیانیه‌ای اعلام کرد که فیصل بن فرحان، وزیر خارجه این کشور در این همایش شرکت کرد.

در جریان این نشست درخصوص تقویت همکاری امنیتی و راهبردی و تحولات نوار غزه و اطراف آن رایزنی شد و بر اهمیت دستیابی به آتش‌بس و کمک‌رسانی بیشتر تاکید شد.

وزیر خارجه سعودی اعلام کرد که سخنانی در اتحادیه اروپا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین وجود دارد.

وی این سخنان را بسیار مثبت توصیف کرد.

در همین رابطه، شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این نشست جاسم البدیوی، دبیرکل این شورا و همچنین وزرای خارجه کشورهای عضو این شورا از جمله عربستان، امارات، قطر، بحرین، کویت و عمان مشارکت داشتند.

ریاست این نشست برعهده محمد بن عبدالرحمان بن جاسم از سوی کشورهای حاشیه خلیج فارس و جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از طرف اروپا بود.

در همین رابطه، جوزپ بورل خاطرنشان کرد: وضعیت وخیم غزه را نمی‌توان فراموش کرد و ما نیازمند آزادی فوری همه اسرا، برقراری آتش‌بس و کاهش فاجعه انسانی هستیم.

وی در ادامه گفت زمانی که جنگ غزه ادامه داشته باشد، ثبات دائمی در منطقه وجود نخواهد داشت.

البدیوی نیز درجریان این نشست تاکید کرد که این نشست همزمان با شرایط و پیامدهای بسیار خطرناک تداوم عملیات نظامی و غیرانسانی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و عملیات نظامی در برخی کشورهای عربی همجوار آن برگزار شد.

البدیوی تداوم عملیات رژیم صهیونیستی در نوار غزه را محکوم کرد و خواستار برقراری آتش‌بس فوری، ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و برگزاری کنفرانس بین‌المللی برای دستیابی به راهکاری جهت تشکیل کشور مستقل فلسطین شد.

وی ادامه داد: ما مجددا از تشکیل کنفرانسی بین‌المللی با هدف رایزنی درخصوص مسأله فلسطین و دستیابی به راهکاری برای خاتمه بخشیدن به اشغالگری اسرائیل و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی حمایت می‌کنیم.

وی ضمن هشدار نسبت به تشدید عملیات نظامی اخیر میان ایران و رژیم صهیونیستی از تمامی طرف‌ها خواست برای جلوگیری از پیامدها و خطرات جنگ‌ها در منطقه خویشتنداری کنند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه به‌ویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • حضور ۱۶ هزار بوشهری در کنکور/ ۶۳ درصد شرکت‌کنندگان خانم هستند
  • رقابت بیش از ۱۶ هزار داوطلب کنکور در استان بوشهر
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • واگذاری سهام باشگاه پرخرج به هلدینگ خلیج فارس غیرقانونی است
  • لزوم حمایت هلدینگ خلیج فارس از ورزش در محیط پیرامونی
  • نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه