Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@15:50:23 GMT

مقایسه خودرو کیا سراتو ۱۶۰۰ و برلیانس H۳۳۰

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۴۲۱۴۰

مقایسه خودرو کیا سراتو ۱۶۰۰ و برلیانس H۳۳۰

خبرگزاری میزان-در این مطلب به بررسی و مقایسه خودرو کیا سراتو ۱۶۰۰ و برلیانس H۳۳۰ از لحاظ مشخصات فنی و امکانات خواهیم پرداخت.

خبرگزاری میزان - در این گزارش به بررسی و مقایسه خودرو کیا سراتو ۱۶۰۰ و برلیانس H۳۳۰ از لحاظ مشخصات فنی و امکانات می پردازیم که در ادامه می خوانید:

هردو خودرو از موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه بهره می‌برند با این تفاوت که حجم موتور کیا سراتو ۱۶۰۰ سی سی و برلیانس H۳۳۰ دارای حجم موتور ۱۴۹۸ سی سی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودرو کیا سراتو دارای امکاناتی از قبیل گیربکس ۶ سرعته خودکار - پدال تعویض دنده پشت فرمان - سیستم Flex Steer (قابلیت تنظیم عملکرد فرمان به سه حالت Comfort، Normal و Sport) - دوربین عقب - صفحه نمایش Supervision - روکش چرمی فرمان - گرمکن غربالک فرمان - سیستم تهویه مطبوع جداگانه برای سرنشینان جلو - خروجی سیستم تهویه مطبوع برای سرنشینان عقب - گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو - قابلیت تنظیم صندلی راننده در ۱۰ جهت - کروز کنترل - چراغ‌های LED برای روز در جلو و چراغ‌های LED در عقب - سیستم Smart Key - چراغ‌های هوشمند روی دستگیره و آینه‌های جانبی هماهنگ با Smart Key - سنسور پارک در جلو و عقب - رینگ‌های ۱۷ اینچی (رینگ‌های ۱۵ و ۱۶ اینچی نیز قابل نصب است) - حافظه تنظیمات صندلی راننده برای دو نفر - سیستم استارت دکمه‌ای - روکش چرمی صندلی‌ها - تزئینات کربنی - سیستم کمکی در سربالایی (HAC) - سانروف و بال عقب است.


در این بین برلیانس H ۳۳۰ نیز از امکاناتی همچون رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی – شیشه‌های بالابر برقی – تنظیم ارتفاع نور چراغ جلو و باز شدن خودکار قفل درب‌ها هنگام تصادف است و مدل اتوماتیک به علاوه امکانات بالا دارای سیستم تهویه مطبوع خودکار – سانروف – سنسور دنده عقب – بسته شدن پنجره‌ها با ریموت – قابلیت تنظیم صندلی راننده در ۸ جهت – آینه‌های جانبی برقی – چراغ مه شکن جلو – سیستم ورود بدون کلید و دکمه استارت – روکش چرمی غربیلک فرمان و دکمه تنظیم صدا است.

 

بیشتر بخوانید: مقایسه خودرو رنو سیمبل و تویوتا یاریس

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی خودروسازان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی خودروسازان خودرو کیا سراتو کیا سراتو ۱۶۰۰ برلیانس H۳۳۰ مقایسه خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند امارات عربی متحده دیگر به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد و به دنبال افزایش تولید است.

به گزارش ایسنا، در حالی که بازار جهانی نفت، مشتاقانه منتظر تصمیم آینده اوپک پلاس و تغییر بالقوه در استراتژی کاهش تولید فعلی است، بیشتر نگاه‌ها به سمت عربستان سعودی یا مدیران آرامکو دوخته شده است. با این حال، یک بازیگر جدید وجود دارد که در حال حاضر به تغییر چشمگیر استراتژی تولید بدون تائید اوپک، اشاره می‌کند.

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند با توجه به نوسانات فعلی بازارهای نفت و افزایش تقاضا، امارات عربی متحده، دیگر نسبت به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد. همزمان، منابع آگاه در شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک)، به افزایش تولید قریب‌الوقوع اشاره کرده اند. افراد مطلع در داخل این شرکت فاش کرده اند ادنوک سرگرم بررسی افزایش تولید به حدود ۴.۸۵ تا ۴.۸۷ میلیون بشکه در روز است که استراتژی فعلی اوپک را نقض می‌کند. این حرکت تعجب آور نیست، زیرا ادنوک، سرمایه‌گذاری هنگفتی را در توسعه ظرفیت تولید خود انجام داده که تاکنون، به دلیل پایبندی امارات به تصمیمات اوپک، محدود شده است.

طبق اظهارات منابع رسمی، ظرفیت کل تولید در حال حاضر ۴.۵ میلیون بشکه در روز است اما انتظار می‌رود که افزایش یابد و احتمالا به زودی به ۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد. هدف تولید ۴.۸۵ میلیون بشکه در روز در فاصله مه تا ژوئن سال ۲۰۲۴، نرخ بالایی است اما شدنی است.

ادنوک یا امارات عربی متحده، به وضوح نیاز به این افزایش تولید یک‌جانبه را می‌بینند. آنها خود را به عنوان یک شرکت بزرگ بین‌المللی ملی نفت با هدف رقابت با هفت شرکت بزرگ نفت جهان معرفی می‌کنند. سلطان الجابر، مدیرعامل ادنوک، نیاز به تغییر را درک کرده  و برنامه‌هایی را برای خرید دارایی‌های بالادستی و پایین دستی دنبال می‌کند.

با وجود پیامدهای احتمالی تصمیم یک‌جانبه ابوظبی در اوپک، بازیگران مهم در بازار بین‌المللی نفت، ممکن است رویکرد عدم مداخله را در پیش بگیرند. صندوق بین‌المللی پول بر ضرورت حجم تولید و درآمد بیشتر در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تاکید کرده است. عربستان سعودی، به خصوص برای نیازهای بودجه‌ای دولت خود، به قیمت بسیار بالاتر نفت نیاز دارد.

طبق داده‌های صندوق بین‌المللی پول، عربستان سعودی برای تامین مالی بودجه خود، به قیمت نفت حدود ۹۶.۳۰ دلار در هر بشکه، نیاز دارد. این ارزیابی بر اساس تولید فعلی حدود ۹.۳ میلیون بشکه در روز نفت خام توسط این کشور است.

 صندوق بین‌المللی پول در گزارش چشم انداز منطقه‌ای خود اعلام کرد که قیمت سربه سر فعلی حدود ۲۱ درصد بیشتر از پیش‌بینی قبلی این وام دهنده در اکتبر سال ۲۰۲۳ است. در آن زمان، عربستان سعودی هنوز حدود ۱۰ میلیون بشکه در روز تولید می‌کرد. قیمت سربه سر جدید، بسیار بالاتر از قیمت جهانی نفت در حال حاضر است.

ابوظبی قصد بهره برداری مالی از سرمایه‌گذاری‌های خود را دارد و در صورت تسهیل محدودیت عرضه نفت در ژوئن، به خرید خود در بخش‌های بالادستی و پایین دستی نفت و گاز با بودجه افزایش یافته، ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، همه نشانه‌ها حاکی از فشار برای تغییر استراتژی اوپک، به خصوص از سوی ابوظبی است. بازیگران بازار باید به دقت سیگنال‌های امارات را دنبال کنند زیرا فرمان کنترل اوپک ممکن است از دست ریاض خارج شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • برادر فیدلیتی با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد /عکس
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن