Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در گزارشی نسبت به کاهش شدید رشد اقتصادی کشورها طی یک دهه آینده به دلیل بسته ماندن مدارس و مراکز آموزشی هشدار داده است. طبق اعلام این سازمان، بسته ماندن مدارس می تواند متوسط رشد اقتصادی جهان را ۱.۵ درصد کاهش دهد که این رقم برای اقتصاد آمریکا چیزی حدود ۵۳ تریلیون دلار خواهد بود یعنی بیش از دو سوم میزان تولید ناخالص داخلی این کشور.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در گزارش خود اعلام کرده است اصلی ترین آسیب تعطیلی مدارس بر اثر کرونا، کاهش توانایی ها و قابلیت های مختلف دانش آموزان است که باید به صورت تدریجی و در محیط آموزشی آن ها را فرا بگیرند. کاهش توانایی های مختلف دانش آموزان به تدریج باعث کاهش بهره وری آن ها خواهد شد به طوری که ممکن است تنها در آمریکا، میزان تولیدات ناخالص داخلی تا ۶۹ درصد سقوط کند. در صورتی که تعطیلی مدارس ادامه دار باشد یا بازگشت به حالت قبلی بیش از حد طول بکشد، آسیب های وارده به اقتصاد می تواند از این هم بیشتر باشد.

برای چندین ماه، اکثریت دانش آموزان در جهان از کلاس های درس دور بوده اند و مدارس تنها پذیرای شمار معدودی از دانش آموزان بوده اند. با این حال این نگرانی وجود دارد که با بسته باقی ماندن کلاس ها، شکاف های آموزشی بیش از پیش تشدید شوند. در شرایطی که معلمان به تلاش های خود برای ادامه آموزش مهارت های کاربردی به کودکان از طریق ابزارهای اینترنتی ادامه می دهد، ضروری است معلمان منابع بهتری برای آموزش در شرایط کنونی را توسعه دهند.

از سوی دیگر سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، همه گیری کرونا را فرصتی برای افزایش زمان مطالعاتی و کسب مهارت های کاربردی توسط دانش آموزان دانسته است به شرطی که قادر باشند از ابزارهای یادگیری از راه دور به درستی استفاده کنند.

پربیننده ترین امن‌ترین کشورها برای کرونا کدامند؟/ رتبه‌بندی ۱۰۰کشور از نظر امنیت کووید-۱۹ برگ برنده‌ای که ترامپ در چنته دارد/ رییس جمهوری آمریکا چگونه جای پای خود را محکم می‌کند؟ برترین تصاویر خبری ۲۴ ساعت گذشته ثروتمندترین افراد آمریکا طی دهه گذشته را بشناسید +فیلم طعنه سناتور آمریکایی به پامپئو

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تعطیلی مدارس دانش آموزان دلار آمریکا مدارس رشد اقتصادی جهان ویروس کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۲۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟