Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@11:21:14 GMT

برداشت انار در شهرستان خفر آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۴۳۵۳۲

برداشت انار در شهرستان خفر آغاز شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احمدرضا صالحی با اشاره به اینکه برداشت انار در این شهرستان از اواخر شهریورماه آغاز شده و تا اواخر آبان‌ماه ادامه دارد، افزود: ۸۰ درصد این محصول به صورت درجه یک و برای تازه‌خوری به بازارهای مصرف داخلی و خارجی عرضه می‌شود و ۲۰ درصد مابقی به صورت درجه دو و برای تهیه رب انار برداشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، ارقام مختلف انار شهرستان خفر شامل، شیرین، ترش، میخوش و ‌کدور است و این شهرستان از دیرباز یکی از قطب‌های تولید انار در استان فارس بوده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان خفر بیان داشت: در حال حاضر نبود تعاونی، مرکز خرید و عدم وجود سردخانه برای نگهداری محصول انار این شهرستان، موجب شده که انار تولیدی این منطقه به مرکز استان (شیراز) و سایر استان‌ها از جمله تهران و اصفهان ارسال شود.

صالحی اضافه کرد: در صورت حل مشکلات یاد شده و ایجاد صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در این شهرستان، محصولات فرآوری شده با نشان منطقه تولیدکننده محصول به بازارهای خارجی صادر خواهد شد و در نتیجه باغداران از ارزش افزوده این محصول بهره‌مند می‌شوند.

او اظهار داشت: ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان به کشت انار اختصاص دارد که از این میزان یک هزار هکتار آن غیرمثمر است.

صالحی ادامه داد: با توجه به قابلیت‌های شهرستان خفر برای تولید انار و همچنین به دلیل کاهش سطح آب‌های زیرزمینی، بسیاری از کشاورزان این شهرستان با ایجاد باغ‌های انار به تولید این محصول روی آورده‌اند.

شهرستان خفر در فاصله ۱۰۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی برداشت انار تهیه رب انار شهرستان خفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۳۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • فعالیت گروه جهادی منجی در امین شهر
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان سبزوار
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • آغاز برداشت گل گاوزبان در اشکورات رودسر (فیلم)