Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@15:14:27 GMT

ساماندهی صنایع نیمه‌مزاحم شهرکرد

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۴۴۱۱۰

ساماندهی صنایع نیمه‌مزاحم شهرکرد

شهردار شهرکرد گفت: حدود ۴۰ درصد از جمعیت ۲۰۰ هزار نفری مرکز چهارمحال و بختیاری در تردد معابر و مبلمان شهری با صنایع نیمه مزاحم درگیر هستند، بنابراین باید این صنایع از مناطق مسکونی خارج شوند.

به گزارش ایمنا، بهادر عبدالغنی اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد از صنایع شامل کارگاه‌های مکانیکی، کابینت‌سازی، جوشکاری، تعویض روغن خودرو، نقاشی، نجاری و باطری سازی جزو صنایع نیمه مزاحم و در بخشی از جنوب شهر پراکنده هستند که علاوه بر ایجاد آلودگی صوتی، زیست‌محیطی و سد معبر، برای عبور عابران پیاده نیز خطرآفرین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کارگاه‌های صنایع کوچک نیمه مزاحم در مرکز استان که با اولویت باید از مناطق مسکونی خارج شوند را بیش از ۵۰۰ واحد برآورد و تصریح کرد: مجتمع فناوران۱ جنوب شهرکرد جوابگوی متقاضیان نیست که باید مجتمع فناوران۲ تکمیل و واگذاری شود.

شهردار شهرکرد تاکید کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده از سوی مسئولان شهرستان شهرکرد، اقدام در راستای تسهیل و تسریع صدور مجوز تغییر کاربری زمین‌های این طرح از سوی متولیان شهری در حال انجام است.

عبدالغنی افزود: برای این اقدام، کمیته‌ای کارشناسی از نمایندگان صنعت، معدن و تجارت، مجمع امور صنفی، شهرداری شهرکرد و اداره کل حفاظت محیط زیست و با مسؤولیت اداره کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تشکیل و انجام فرایند آن در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: مجتمع فناوران ۲ شهرکرد با هدف ساماندهی مشاغل مزاحم و نیمه‌مزاحم اجرا و راه‌اندازی می‌شود که تنها گزینه خروج و ساماندهی کارگاه‌های صنعتی نیمه مزاحم مرکز استان تسریع در تغییر کاربری و آماده‌سازی زیرساخت‌های این مجتمع صنعتی است.

شهردار شهرکرد از کُندی انجام فرایند تغییر کاربری در مجتمع فناوران۲ شهرکرد از سوی برخی دستگاه‌های اجرایی ابراز تأسف کرد و افزود: مجوز تغییر کاربری برای ۶۰۰ واحد صنعتی در ۲۰ هکتار از ۴۹ هکتار اراضی این مجتمع صادر شده است و مابقی متقاضیان در انتظار انجام تغییر کاربری و آماده‌سازی زیرساخت‌ها و تحویل واحد خود هستند.

منبع: ایرنا

کد خبر 443483

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهروند حقوق شهروندی مشارکت شهروندان فرهنگ شهروندی شهرداري شهركرد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تغییر کاربری نیمه مزاحم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۴۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: با ورود به موقع دادستانی از تغییر کاربری ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی به ارزش ۵۹۰۰ میلیارد تومان جلوگیری شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، حسن مددی صبح امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قضائی کرج که منجر به ورود به موقع و مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی به وسعت ۱۱۰ هکتار شد، اظهار کرد: در پی دریافت گزارش جهاد کشاورزی در خصوص آغاز تغییر کاربری در «اراضی کلوان» بخش آسارا و منطقه «خدایارخان» ماهدشت اقدامات قانونی در این خصوص با نظارت دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان اجرایی شد.

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات در دو عملیات جداگانه انجام شده است، افزود: در منطقه «خدایار خان» ماهدشت وسعت ۹۰ هکتاری و در «اراضی کلوان» بخش آسارا وسعت ۲۰ هکتاری در معرض تغییر کاربری بود که اقدامات مقتضی نسبت به اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی به اجرا رسید.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با بیان اینکه ارزش اراضی اعمال قانون شده در دو عملیات ۵,۹۰۰ میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: در این عملیات تفکیک، قطعه‌بندی و دیوارکشی ۵۷ مورد، بنا و ویلای غیرمجاز ۱۰ مورد، محوطه‌سازی ۲۶ مورد، دپوی مصالح ۱۳ مورد و موارد متعدد از جمله ایجاد راه، گودبرداری و انشعابات غیرمجاز گاز، برق و آب قلع و قمع شد.

مددی با اشاره به دستاوردهای سند تحول و تعالی با هدف جلوگیری از تغییر کاربری اراضی و تعدی به منابع طبیعی، تصریح کرد: مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی در دوره «تحول و تعالی قوه قضائیه» با سیاست‌های دادگستری کل استان البرز ادامه خواهد داشت و به طور قطع اجاره تعدی غیرقانونی به اراضی کشاورزی را نخواهیم داد.

کد خبر 748597

دیگر خبرها

  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ