Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، بوریس جانسون قصد دارد با ارائه میلیون‌ها کیت‌ آزمایش کرونا در سطح کشور زمینه رفع محدودیت‌های قرنطینه را هرچه سریع‌تر فراهم کند. او دیروز در کنفرانس خبری دولت با اشاره به جهش دوباره آمار کرونا ناگزیر شد بخش‌هایی از محدودیت‌های قرنطینه را درباره گردهمایی افراد بازگرداند.

نخست وزیر انگلیس گفت که دولت با تغییر راهبرد مهار کرونا قصد دارد از طریق شناسایی افرادی که نتیجه آزمایش کرونا آن‌ها منفی است محدودیت‌ها قرنطینه را تعدیل داده و تحولی در مدیریت این بحران به ثبت برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می‌شود که اجرای این طرح حدود یکصد میلیارد پوند هزینه دربرخواهد داشت.  

جانسون در این باره اضافه کرد: تاکنون از فرآیند غربالگری برای شناسایی افرادی استفاده شده که نتیجه تست کرونا آنها مثبت بوده است. اما در آینده نزدیک قصد داریم تا افرادی را که به کرونا مبتلا نیستند شناسایی کرده و اجازه دهیم عادی رفتار کنند؛ با علم به اینکه آن‌ها قرار نیست کسی را آلوده کنند.

نخست وزیر انگلیس برای اجرای طرح جدید دولت، به فناوری جدیدی موسوم به «لمپ» دل‌خوش کرده که می‌تواند بدون نیاز به گذراندن فرآیندهای طولانی، نتیجه آزمایش کرونا را از طریق بررسی بزاق دهان بین ۲۰ تا ۹۰ دقیقه ارائه کند.

او برای روزانه ده میلیون آزمایش کرونا وعده داده  و می‌گوید که به این ترتیب افراد بیشتری قادر هستند بدون نیاز به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، به روال عادی زندگی بازگردند. «در همین حال سالن‌های تئاتر و ورزشگاه‌ها می‌توانند تماشاگرانی را که نتیجه آزمایش آن‌ها منفی است به داخل راه دهند و ادارات هم پذیرای کارکنانی خواهند بود که هر روز صبح نتیجه آزمایش آن‌ها منفی است. همچنین آن‌هایی که با فرد مبتلا به کرونا در تماس بوده و یا از کشور خارجی باز می‌گردند پس از گذراندن دوره قرنطینه، می‌توانند به روال عادی زندگی بازگردند.»

جانسون با این حال می‌داند که طرح او بیش از اندازه بلندپروازانه است و نه مواد اولیه برای تولید این حجم وسیع از آزمایش کرونا وجود دارد و نه اطمینانی است که تمام افراد جامعه به آن عمل کنند.

همچنین گروه مشاوران علمی دولت برای شرایط اضطراری اثر بخشی این طرح را در برابر تداوم سیاست قرنطینه به چالش کشیده اند. کارشناسان این گروه می‌گویند حتی اگر کیت‌هایی که قرار است به‌ دست میلیون‌ها نفر توزیع ‌شود از ضریب دقت ۹۹ درصدی برخوردار باشد بازهم نمی‌توان از آن به عنوان شاخص قطعی برای مدیریت کرونا استفاده کرد. آنها در محاسبات خود پیش‌بینی کرده‌اند که اگر نتیجه آزمایش کرونا ۳ درصد جامعه مثبت باشد هر شش ماه ۴۱ درصد مردم باید خود را قرنطینه کنند.

آمار ابتلا به کرونا در انگلیس در روزهای اخیر بار دیگر روند صعودی به‌خود گرفته و روزانه بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به این ویروس مبتلا می‌شوند. دولت انگلیس به رغم توصیه کارشناسان بهداشتی و فشار افکار عمومی مدارس این کشور را بدون ارائه حق انتخاب به والدین بازگشایی کرد و اصرار دارد که افراد شاغل به محل کار خود بازگردند.

به گزارش اداره آمار ملی انگلیس، بحران کرونا ۲۰.۴ درصد اقتصاد این کشور را در سه ماهه دوم امسال کوچک‌تر کرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا قرنطینه بوریس جانسون انگلستان پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قرنطینه بوریس جانسون انگلستان ویروس کرونا قرنطینه بوریس جانسون انگلستان اخبار کنکور آزمایش کرونا نتیجه آزمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۷۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟

آفتاب‌‌نیوز :

تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، به ۸ پرسش طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آن‌ها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

نتیجه این مطالعه در مجله Psychology and Aging منتشر شده است.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • از روان تا درمان
  • لسترسیتی به لیگ برتر انگلیس بازگشت
  • ساعت پخش بازی استون ویلا و چلسی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازگشت روباه‌ها به لیگ برتر با شاگرد گواردیولا!‏
  • زندگی سخت است آیا فلسفه می‌تواند کمک کند؟
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • لیورپول برابر اورتون هم ناکام ماند / بازگشت منچستر به جاده برد
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • تن‌هاخ: انعطاف پذیری خوبی برای بازگشت به بازی نشان دادیم
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا