Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@14:15:08 GMT

وانگ یی: چین در ردیف اول از سرگیری تولید در پساکرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۴۹۱۶۹

وزیر خارجه چین اظهار کرد: چین و کشورهای «آسه آن» در ردیف اول مقابله جهانی با شیوع کرونا و از سرگیری کار و تولید در دوران پساکرونا هستند.

به گزارش ایرنا، «وانگ یی» روز پنجشنبه در نشست ویدیویی وزرای خارجه چین و «آ سه آن» (۱۰ +۱) که با ریاست ویتنام در حال برگزاری است تصریح کرد: چین الگوی پیشرفت جدیدی را با چرخه های داخلی و بین المللی به عنوان بدنه اصلی و ارتقای متقابل چرخه های داخلی و بین المللی ایجاد خواهد کرد و قویا بر سیاست اصلاحات و درهای باز پایبند است که این امر ابتدا به نفع کشورهای منطقه از جمله کشورهای آسه آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«آسه‌آن» مجموعه‌ای از ۱۰ کشور واقع در جنوب شرقی آسیا است که برای توسعه‌ اقتصادی، برقراری ثبات سیاسی کشورهای عضو انجمن و ثبات منطقه تلاش می‌کنند.

این انجمن در ۸ آگوست سال ۱۹۶۷ توسط تایلند،  سنگاپور،  فیلیپین،  مالزی و اندونزی شکل گرفت، سپس کشورهای ویتنام،  میانمار،  لائوس،  کامبوج و برونئی نیز به آن پیوستند.

آسه‌آن علاوه بر رشد سیاسی و اقتصادی، بر پیشرفت‌های اجتماعی، تکامل روابط اجتماعی-فرهنگی بین کشورهای عضو و تعیین راهبردهایی برای حل مشکلات منطقه نیز تأکید دارد.

وزیر امور خارجه چین در ادامه گفت: چین تمایل دارد همراه با کشورهای «آ سه آن» فعالانه تبادلات و همکاری ها در دوران پساکرونا را تقویت بخشد.

به گزارش رادیو بین المللی چین، وزرای خارجه ۱۰ کشور آسه آن حاضر در نشست فوق نیز خاطر نشان کردند که چین نخستین شریکی است که در مورد همکاری مقابله با شیوع کرونا با آسه آن مشورت کرده است.  

گزارش حاکی است «آسه آن» از رهبری و نقش سازنده چین در راستای مقابله مشترک با شیوع کرونا قدردانی می کند و مایل است راهبرد توسعه آسه آن و پیشنهاد کمربند و جاده چین و هماهنگی و سیاستگذاری ها را تقویت بخشیده و به تعمیق همکاری ها ادامه دهد.

«آسه آن» از پیشرفت مثبت رایزنی «اصول رفتار طرف ها در دریای جنوبی» استقبال می کند و با تسریع روند رایزنی موافقت کرده و آماده است به طور مشترک از صلح، ثبات و امنیت دریای جنوبی حفاظت کند تا توسعه و رونق منطقه را ارتقا بخشد.

ویتنام ریاست این نشست را برعهده دارد. فام بین مین، معاون نخست وزیر و وزیر خارجه این کشور شامگاه چهارشنبه در مراسم افتتاحیه این نشست گفت که صلح و امنیت این منطقه که شامل دریای چین جنوبی می شود همیشه با چالش هایی روبرو بوده است.

تلویزیون ژاپن هم گزارش کرد بدون مشخص کردن هیچ طرفی، او یاد آور شد که برخی از کشورها مشغول سیاست زورگویی، خودخواهی و عدم رابطه منطقی هستند.

تعدادی از کشورها از جمله چین و برخی از کشورهای عضو آسه آن بر دریای چین جنوبی ادعای مالکیت دارند.

دولت چین بر اکثر بخش های دریای چین جنوبی ادعای دریانوردی دارد، در حالی که آمریکا این ادعا را «به طور کامل غیرقانونی» می داند.

فعالیت های نظامی آمریکا و چین در این آب های مورد مناقشه تشدید یافته است.

در پیش نویس بیانیه مشترکی که به دست تلویزیون ژاپن رسیده است به نگرانی های کشورهای عضو آسه آن نسبت به مسائلی از قبیل بازپس گیری زمین از دریا اشاره شده که باعث از بین رفتن اعتماد و اطمینان و افزایش تنش ها شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: کشورهای عضو آسه آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۹۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند

ایده «دو دولتی» یکی از طرح‌های مناقشه‌برانگیزی است که هم در فلسطین و هم در رژیم صهیونیستی مخالفان جدی‌ای دارد، اما امریکا و شماری از متحدان اروپایی تل‌آویو، آن را نسخه نجات‌بخش شرایط فعلی می‌دانند.

به گزارش ایسنا، «اصغر زارعی»، کارشناس مسائل منطقه پذیرش طرح دو دولتی را رسمیت بخشیدن به رژیم صهیونیستی توصیف و تأکید کرد این طرح به لحاظ حقوقی هم مبنای قابل قبولی ندارد.

او در گفت‌وگو با «نورنیوز» در خصوص مطرح‌شدن ایده عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی از کشورهای عرب منطقه به خصوص عربستان و طرح موضوع دو ملیتی در مسئله فلسطین اظهارداشت: پس از گذشت ۸ ماه از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» و شکست‌ رژیم صهیونیستی از دست‌یابی به اهداف ابتدایی همچنین افزایش فشارهای بین‌المللی بر این رژیم جنایتکار در خصوص نسل‌کشی در غزه، موضوع فلسطین و آزادی قدس به یک گفتمان جهانی تبدیل شد.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی امروز از جانب متحدان سنتی خودش از جمله اروپا و آمریکای شمالی هم احساس تهدید می‌کند، گفت: رژیم صهیونیستی پیش از طوفان الاقصی به دنبال گسترش روابط خارجی خودش، تلطیف و بهبود روابط با کشورهای متخاصم و از جمله برخی کشورهای اسلامی و عربی بود و گام‌های بزرگی را همچون طرح ابراهیم برداشت، اما امروز شاهدیم که پس از گذشت ۸ ماه از فجایع غزه پرونده طرح صلح ابراهیم بسته شده است.

زارعی افزود: یکی از تلاش‌های پنهان رژیم صهیونیستی و آمریکا این است که وانمود کنند کماکان روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی از جمله عربستان، مصر و اردن عادی است و تغییری در روابط رژیم اسرائیل با این کشورها ایجاد نشده است.

زارعی تصریح کرد: در واقع یکی از مطالبه‌های اسرائیل و آمریکا از رهبران کشورهای عرب منطقه این است که آنها در مقابل فشار افکار عمومی و مقاومت‌ها علیه رژیم صهیونیستی در منطقه مقابله کرده و اجازه ندهند که این مقاومت‌ها و فشارها علیه تل‌آویو افزایش پیدا کند.

این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش جدی زیادی را جهت متقاعدکردن رهبران کشورهای عرب منطقه در راستای حمایت از آنها انجام می‌دهند و با مطرح‌کردن وعده‌هایی از جمله حمایت‌های نظامی با استفاده از تجهیزات و تسلیحات مدرن تحت لوای پروژه موهوم «ایران‌هراسی» و البته وعده ساخت نیروگاه اتمی برای آنها، تلاش می‌کنند تا رهبران کشورهای عرب منطقه را با خود همراه کنند.

وی با بیان اینکه راهکار دو دولتی برای حل مسئله فلسطین از اساس غیرمنطقی است، تصریح کرد: پذیرش طرح دو دولتی در واقع رسمیت‌بخشیدن به یک رژیم نامشروع و منحوس است که بیش از ۷۵ سال است سرزمین‌های فلسطین را غصب کرده است. پذیرش این موضوع، همان چیزی است که جریان سازشکار در منطقه، در کرانه باختری و جریان محمود عباس و امثال آنها به آن رویکرد مثبت داشته و آن را پذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • فیلیپین: از تجهیزات تهاجمی علیه چین استفاده نخواهیم کرد
  • چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • وعده مهم انصارالله یمن برای آغاز عملیات در دریای مدیترانه/ هشدار مجارستان درباره وقوع جنگ جهانی سوم/ وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید/ افزایش سطح هشدار برای 5 سفارتخانه کره جنوبی
  • چین برای اولین بار توافقنامه ادعایی 2016 دریای چین جنوبی با فیلیپین را منتشر کرد
  • تداوم بارش‌های رگباری؛ هشدار سیل به ۱۳ استان کشور
  • سامانه بارشی جدید دوشنبه از غرب وارد کشور می‌شود
  • تداوم بارندگی‌ها در کشور / دمای هوا در بعضی مناطق کاهش می‌یابد