Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در ماه ژوئن بود که مردم آمریکا به دنبال کشته شدن یک سیاهپوست آمریکایی دست به اعتراض زدند و به خیابان‌ها آمدند.  این حرکت، مدیران اینستاگرام را بر آن داشت تا قوانین جدیدی را برای شبکه اجتماعی خود وضع کنند.

تمرکز این افراد بیشتر بر روی بخش تائیدیه حساب‌های کاربری بود تا از این طریق صدای شهروندان رنگین پوست بهتر به گوش دیگران برسد و همچنین هرکسی نتواند به راحتی این تائیدیه را از پلتفرم اینستاگرام دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون با گذشت نزدیک به سه ماه، شرکت اینستاگرام اطلاعات جدیدی از اقدامات اخیر و تصمیمات آینده خود را در اختیار کاربران قرار داده است.

برای شروع، پلتفرم اینستاگرام یک گروه ارزشیابی ویژه را برای فهم بهتر محتوای منتشر شده توسط کاربران شکل داده است. آدام موسری، مدیرعامل اینستاگرام اظهار داشت این گروه ویژه بر روی تمامی پست‌های منتشر شده توسط کاربران نظارت دارند و حتی محصولات به فروش رسیده را بررسی می‌کنند.

بیشتر بخوانید

قابلیت مشاهده استوری های اینستاگرام از طریق فیسبوک فراهم شد نحوه فعالیت گروه ارزشیابی ویژه اینستاگرام

این تیم ارزشیابی ویژه کار‌های خود را به کمک یک سیستم هوش مصنوعی پیش می‌برند تا الگوریتم اینستاگرام را به بهترین حالت ممکن درآورند. این گروه به همراه آلگوریتم اینستاگرام کاربرانی که فعالیت کمی دارند و یا محتوای غیرحرفه‌ای تولید می‌کنند را شناسایی و ارزیابی می‌کند. همچنین برای مقابله با نژادپرستی، پلتفرم اینستاگرام اقدامات دیگری صورت داده است. این شرکت با بروزرسانی قوانین برنامه خود دفاع از رنگین‌پوست‌ها را آسان‌تر ساخته است.

از این رو هر حساب کاربری که به کاربران توهین نژادی بکند و یا آن‌ها را تهدید کند به سرعت غیرفعال می‌شود. گفته می‌شود شرکت اینستاگرام تا کنون بیش از ۲۳ نژادپرست را از شبکه خود بیرون کرده است. این شرکت همچنین دیگر برای تائید حساب‌ها تنها به تعداد دنبال‌کنندگان یک فرد توجه نمی‌کند و اعلام کرده افراد باید یک سری ضوابط لازم را رعایت کنند.

افرادی که علامت تائیدیه اینستاگرام را می‌خواهند باید محتوای مناسبی داشته باشند و همچنین از محبوبیت لازم در بین کاربران برخوردار باشند. ضوابط لازم همچنان از طرف اینستاگرام به صورت کامل مطرح نشده و انتظار می‌رود در روز‌های پیش رو گزارش کاملی از این شرکت منتشر شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلتفرم اینستاگرام شبکه اجتماعی اینستاگرام شرکت اینستاگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد

علی صالحی دادستان تهران درباره پرونده کثیرالشاکی موسوم به گروه (ش) اظهار داشت: متهمان این پرونده با مانور‌های متقلبانه اقدام به دریافت وجوه بدون مجوز در قبال پیش فروش خودرو کرده‌اند و با توجه به عدم ایفای تعهدات، ضمن ارتکاب اخلال ۶ هزار میلیارد ریالی در نظام اقتصادی کشور، مبالغ هنگفتی تحصیل مال نامشروع، پولشویی و ایراد خسارت به مالباختگان مرتکب شده‌اند.

دادستان تهران افزود: این پرونده هزار و ۲۹۴ شاکی و ۴۳ متهم دارد و متهمان اصلی که ۱۶ نفر هستند با عناوین اتهامی مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق دریافت وجوه بدون مجوز قانونی (در مجموع به مبلغ ۶۰۳۷ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال)، مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای و پولشویی تحت پیگرد قرار گرفته اند.

وی تصریح کرد: برای ۲۳ نفر از متهمان پرونده که به عنوان واسطه در جذب مشتری نقش داشته و پورسانت دریافت می‌کردند؛ به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع درخواست مجازات شده است، ضمن اینکه دو نفر از متهمان به اتهام پولشویی و دو نفر دیگر به اتهام اختفا و تصاحب صوری اموال متهمان در مرحله تحقیقات قضایی، تحت پیگرد قرار گرفته‌اند.

دادستان تهران با تأکید بر اهتمام دستگاه قضایی نسبت به رسیدگی به جرایم عمده و کلان اخلال گران در نظام اقتصادی کشور، گفت: متهمان این پرونده پس از دریافت وجوه کلان از طریق مانور‌های متقلبانه، گرچه ابتدا حدود ۲ هزار خودرو به مشتریان تحویل داده بودند، اما از اجرای تعهدات خود نسبت به ۲ هزار و ۷۵۴ خودروی باقی مانده سر باز می‌زنند که این موضوع موجب طرح شکایت از سوی مالباختگان و تشکیل پرونده کثیرالشاکی در مرجع قضایی می‌شود و بلافاصله تحقیقات قضایی آغاز و پرونده با ۱۲۹۴ شاکی و ۴۳ متهم با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال می‌شود.

دادستان تهران خاطرنشان کرد: مراجع نظارتی به منظور پیشگیری از عملکرد اخلال گران اقتصادی و تسریع در توقف اقدامات مجرمانه، مکلفند راجع به گزارش‌های کمیته مبارزه با پولشویی در مورد معاملات مشکوک، اقدامات به موقع و مؤثر انجام دهند، ضمن اینکه شهروندان هم باید قبل از افتادن به دام کلاهبرداران، در زمینه قانونی بودن فعالیت‌های شرکت‌های پیش فروش خودرو، تحقیق و بررسی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • بزرگ‌نمایی کانال‌های مجازی از تعداد مجروحان واژگونی مینی‌بوس
  • چرا افراد معروف برای خرید فالوور، خرید فالوور اینستاگرام را انتخاب می‌کنند؟
  • رقابت ۴۵ هزار نفر داوطلب کرمانی در مرحله نخست کنکورسراسری