Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان تاکید کرد کە سیستم بانکی باید گرەگشای مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باشد وسرمایە های سرگردان را جمع آوری و در خدمت تولید و اشتغال استان قرار دهد.

ابراهیم زارعی در جلسه شورای هماهنگی بانک های استان کردستان ضمن قدردانی از زحمات بانک ها در خدمت رسانی به مردم اظهار کرد: در شرایط کنونی کشور و مشکلات اقتصادی پدید آمده به واسطه تحریم های ظالمانه آمریکا و بیماری کرونا بانک ها باید بر حل گرفتاری های معیشتی و اقتصادی مردم تمرکز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مردم کردستان را مردمانی با فرهنگ، قانونمدار و به نسبت سایر استان‌ها در مسائل بانکی و بازپرداخت تسهیلات خوش حسابتر توصیف کرد و افزود: لازم است مدیران و کارکنان بانک ها همواره با روی گشاده با مردم برخورد کنند و اگر موانعی در راه ارائه خدمت به آنان وجود دارد آنها را برای مردم توضیح و تا حد امکان مشکلاتشان را برطرف کنند.

زارعی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم جمع آوری سرمایه های سرگردان مردم تاکید کرد و گفت؛ در استان افراد بومی صاحب سرمایه زیادی وجود دارند که سرمایه هایشان در دیگر استان‌ها است و باید تلاش بانک‌ها جلب نظر صاحبان سرمایه و قرار دادن سرمایه های آنان در خدمت تولید و اشتغال استان باشد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ضمن برشمردن خدمات بانک های استان و پرداخت تسهیلات در حوزه های گوناگون یادآور شد: بانک های استان لازم است خدمات ارائه شده خود به مردم را از مجاری مختلف به مردم اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۰۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد، لغو معافیت مالیاتی به صندوق های سرمایه گذاری ثابت ضربه وارد می کند و نتیجه آن خارج شدن سرمایه های مردم از این صندوق ها است . - اخبار اقتصادی -

مهدی طغیانی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه در قوانین مختلف معافیت ها و تخفیف هایی در حوزه های گوناگون اعمال شده است، گفت: طبق قوانین موجود شرکت ها در صورت سرمایه گذاری در بازار سرمایه مشمول تخفیف های مالیاتی می شوند که هدف از این کار نیز رونق بازار سرمایه است.

وی ادامه داد: در صورتی که سطح شناوری شرکت ها از عددی بالاتر باشند و یا اینکه اقدام به صادرات کنند، مشمول مشوق هایی می شوند؛ مجموع این مشوق ها منجر به اعمال معافیت هایی برای شرکت ها می شود.

این نماینده مجلس یادآور شد: در این شرایط مجلس در قانون بودجه 1403 مصوبه ای داشت که به موجب آن سقفی برای استفاده از معافیت ها اعمال کرد؛ شرکت های کوچک و متوسط به این سقف نمی رسند ‌‌و شامل شرکت های بزرگ می شود.

طغیانی ادامه داد: در زمان تصویب این بند، وضعیت شرکت های بزرگ از این لحاظ روشن بود که بخشی از معافیت هایشان کاهش پیدا می کند اما شرایط صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت خیلی روشن نبود که آیا به آن ها هم تعمیم پیدا می کند یا خیر؛ بر این اساس ما در طرح یک فوریتی اصلاح برخی از احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم به دنبال حل این موضوع هستیم و این طرح تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم تعیین تکلیف می شود.

وی توضیح داد: صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت در قبال دریافت پول مردم به آن‌ها تعهد سرمایه گذاری و پرداخت سود ثابت می دهند لذا اگر قرار بر لغو معافیت این صندوق ها باشد شرایط تغییر می کند. چون در این صورت سپرده گذاران بانکی معاف از مالیات بوده و سپرده گذاران صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت مشمول مالیات می شوند که این یک تبعیض است.

طغیانی تاکید کرد: لغو معافیت مالیاتی ضربه به صندوق های سرمایه گذاری ثابت وارد می کند که نتیجه آن خارج کردن سرمایه های مردم از این صندوق ها است، چون طرف دیگر ماجرا رقیب دیگری به نام سپرده های بانکی است که مشمول مالیات نمی شود لذا مردم پول هایشان را در بانک ها سرمایه گذاری می کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟