Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: روز صنعت روزی است که می‌توانیم توانمندی‌ها و ارزش‌های خود را به رخ دنیا بکشیم و به آمریکا با این همه ادعا بگوییم که ما در این کشور مواد غذایی می‌فروشیم و آن‌ها می‌خورند و نمی‌فهمند.

سید عبدالوهاب سهل‌آبادی امروز، 20 شهریور ماه، در مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت که در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در قوانین رفع موانع تولید، مهم‌ترین قانون ستاد تسهیل است اما مگر چند درصد از مصوبات آن اجرایی می‌شود؟ ما دیگر قانون نمی‌خواهیم، بلکه باید قوانین را مهندسی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: دولت با عدم پرداخت بدهی به تامین اجتماعی هر روز ما را گرفتارتر می‌کند. مساله ارز باعث شده که نتوانیم برای چند روز برنامه تولید داشته باشیم.

سهل‌آبادی گفت: روز صنعت روزی است که می‌توانیم توانمندی‌ها و ارزش‌های خود را به رخ دنیا بکشیم و به آمریکا با این همه ادعا بگوییم که ما در این کشور مواد غذایی می‌فروشیم و آن‌ها می‌خورند و نمی‌فهمند.

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران عنوان کرد: قرار بر این شده که اتاق‌های بازرگانی از درآمدی که کسب می‌کنند تشکل‌ها را اداره کنند اما ریالی از طرف اتاق‌های بازرگانی به خانه‌های صنعت و معدن پرداخت نشده است.

یک روستا نمی‌تواند بدون کدخدا باشد چطور یک وزارت می‌تواند بدون وزیر باشد؟

در ادامه حسن حسینی، رییس خانه صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی، در خصوص شرایط حوزه اقتصادی کشور، اظهار کرد: ما در حوزه اقتصادی شاهد امنیت پایداری نیستیم. نمی‌توانیم در زندگی اقتصادی و تولیدی خود برای فردا برنامه‌ریزی کنیم و اقتصاد به‌گونه‌ای شده که هر چند ساعت نوسانات مختلف همه برنامه‌های ما را به هم می‌زند.

وی ادامه داد: از طرف دیگر برخی افراد در بدنه دولت و بخش‌های دیگر مسائلی را می‌گویند که با واقعیت حوزه تولید و اقتصاد همخوانی ندارد و بیشتر تولید مشکل می‌کند.

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی تصریح کرد: بارها سخنانی از سمت مسئولان مختلف به خصوص ریاست بانک مرکزی شنیدیم که نرخ ارز یک نرخ حبابی است و در چند روز دیگر این نرخ برمی‌گردد اما هر روز می‌بینیم که از این مسئله خبری نیست.

حسینی اضافه کرد: دلاری که روزی 700 تومان و 1000 تومان بوده، اکنون به ۲۶ هزار تومان رسیده و حال باید خوشحال باشیم که آقای همتی به ما قول می‌دهد روزی دلار ۱۲ هزار تومان می‌شود. این مسئله جای تاسف دارد، در چنین شرایط اقتصادی و فضای کسب و کاری افراد چگونه می‌توانند کار کنند؟

وی خاطرنشان کرد: ارزش پول ملی این کشور ۳۵۰۰ برابر کاهش پیدا کرده است. چه کار کردیم که این بلا را سر خودمان آوردیم؟ چه معنا دارد که یک وزارت بزرگ اقتصادی در این کشور پنج ماه وزیر نداشته باشد. یک روستا نمی‌تواند بدون کدخدا  باشد چطور یک وزارت مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌تواند بدون وزیر باشد؟

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی عنوان کرد: کل اشتغال خالصی که در سال 98 در کشور به وجود آمد، ۴۳۰ هزار نفر بود که 58 هزار نفر از این تعداد سهم استان خراسان است، یعنی حدود 13.6 درصد از اشتغال خالص کشور سهم استان خراسان بوده است.

حسینی افزود: سهم استان از اشتغال ایجاد شده کشور که همیشه حدود یک تا دو درصد بوده، در سال ۹۸ به یکباره به ۱۳ درصد می‌رسد. علت این مساله این است که در استان خراسان رضوی استانداری آمده که الفبای اقتصادی را می‌فهمد، بخش خصوصی را درک می‌کند و رویکرد اقتصادی، تولیدی و صنعتی دارد.

وی بیان کرد: باید به مدیران استان و استاندار تفویض اختیار شود تا بتوانند کار کنند اما دریغ از یک تفویض اختیار کوچک، به طوری که تمام تصمیمات باید در تهران گرفته شود. تا زمانی که شرایط این چنین باشد، طبعا نمی‌توانیم انتظار شرایط بهتر از این داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی روز ملی صنعت رفع موانع تولید داخلی ارز اشتغال وزارت صنعت معدن و تجارت استان خراسان رضوی رییس خانه صنعت تواند بدون معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۱۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • سهم بالای بخش نفت و گاز در رشد اقتصادی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی