Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@04:30:44 GMT

افغانستان خواستار فعالیت بیشتر تجاری با ایران شد

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۵۳۰۷۴

افغانستان خواستار فعالیت بیشتر تجاری با ایران شد

به گزارش اطلاعیه روزجمعه وزارت امور خارجه افغانستان «میرویس ناب» در نشست بازرگانان و سرمایه‌گذاران این کشور در ایران با حضور بهادر امینیان، سفیر جمهوری اسلامی ایران بر فراهم‌سازی فرصت، امکانات، تسهیل شرایط و تلاش برای گسترش روابط تجاری و سرمایه‌گذاری واولویت‌های کاری دولت افغانستان در ایران تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره بر اهمیت همکاری‌های موثر و دوامدار نهاد‌های فعال در بخش‌های تجارت و سرمایه‌گذاری بین افغانستان و ایران، ابراز امیدواری کرد برخی مشکلات موجود تجاری بین دو طرف رفع شود..

بهادر امنیان سفیر جمهوری اسلامی ایران هم این نشست را برای شنیدن دیدگاه‌ها و رسیدگی به مشکلات تاجران افغان در ایران، مهم و ارزنده خواند و ضمن تایید برخی مشکلات موجود اظهار داشت که جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش ورزیده تا روابط تجاری میان دو کشور گسترش یابد.

امینیان با اشاره به موضوعات مطرح شده در این نشست، اظهار داشت که این سفارت برای رسیدگی به مشکلات تاجران افغان از جمله صدور به موقع روادید برای آنان و خانواده‌های‌شان و موضوعات مرتبط دیگر آماده همکاری بوده و از هیچ نوع تلاش دریغ نمی‌کند.

محمد یونس مومند معاون و خان‌جان الکوزی عضو هیأت مدیرهٔ اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان و چند تن از تاجران و سرمایه‌گذاران افغان، پیرامون چالش‌های موجود در تجارت و ترانزیت میان افغانستان و ایران، انتقال سریع کالا‌های تجاری در بندر چابهار و صدور به‌موقع روادید برای تاجران افغان و خانواده‌های آن‌ها در ایران صحبت کرده و خواهان ایجاد سهولت‌های بیشتر شدند.

براساس گزارش اداره آمار افغانستان جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۸ بزرگترین شریک تجاری افغانستان شناخته شد به طوری که توانست در سال گذشته جایگاه نخست در صادرات به افغانستان را به خود اختصاص دهد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: افغانستان پارسی خبر تجارت سرمایه گذاری تاجران افغان جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۳۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!

تین نیوز

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور گفت: در حالی که هر روز سوخت رانندگان کامیون را محدود می کنند رانندگان افغان در ایران به راحتی سوخت دریافت می کنند و می توانیم این را ثابت کنیم که میزان دریافت سوخت آنها بیشتر از رانندگان ایرانی است و به راحتی با جاسازی مخازن، از راننده ایرانی سوخت بیشتری دریافت می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سید جلال موسوی درباره اعتراض برخی از کامیونداران اظهار داشت: اعتراض اخیر کامیونداران محدود و خودجوش بوده و اطلاعی از جزییات آن ندارم. اقدام هماهنگ با صنف و تشکلات نبوده است اما آنچه که مشخص بوده، این است که منشا اصلی این اعتراضات و نارضایتی ها موضوع سوخت است.

موسوی تاکید کرد: هرچند با اینگونه نارضایتی ها در قالب اعتراض و اعتصابات مخالف هستم اما باید به این نکته هم توجه داشت که اعلام اعتراض کامیون داران و رانندگان کامیون از کانال های رسمی هم به جایی نرسیده و از مذاکرات با متولیان به نتیجه ای نرسیدیم و نمی توان به هر راننده ای که به حق معترض است برچسب اراذل و ضد انقلاب زد.

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور با بیان اینکه از سال گذشته پیگیر افزایش کرایه حمل بار و حق توقف هستیم اما به نتیجه ای نرسیدیم، گفت: می گویند با افزایش کرایه حمل و افزایش دستمزد تورم بالا می رود اما مگر افزایش جزیی کرایه حمل بار و دستمزد راننده چقدر بر روی تورم تاثیر می گذارد؟ آن عامل مهم و موثر در افزایش نرخ تورم، نرخ دلار است که همواره در حال افزایش بوده نه افزایش جزیی دستمزد راننده کامیون.

موسوی با اشاره به افزایش هزینه های رانندگان ادامه داد: اردیبهشت ماه سال گذشته یک جفت لاستیک را 24 میلیون و 500 هزار تومان می خریدیم اما در همان سال گذشته در اسفند ماه قیمت همین لاستیک به 32 میلیون و 800 هزار تومان رسید این در حالی است که نرخ کرایه نه تنها افزایش پیدا نکرد بلکه با کاهش بار کمتر هم شد.

وی با بیان اینکه از همان دو سال گذشته که پایه سوخت 2000 لیتر را قطع کردند، اعتراض و گلایه های رانندگان شروع شد، اظهار داشت: با قطع پایه سوخت، میزان ارایه سوخت را پیمایش اعلام کردند اما تردد پرت رانندگان را محاسبه نکردند. برای مثال در مسیر حمل بار اراک تهران در سمنان بارگیری می شود اما سمنان در بارنامه ثبت نمی شود و آن مسیر برای راننده محاسبه نمی شود و این میزان سوخت در پیمایش نمی آید.

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور با تاکید بر راینکه راننده کامیون ها گازوییل فروش و قاچاقچی سوخت نیستند، گفت: پیشنهاد برگشت پایه سوخت را داده ایم و اگر راننده ای این پایه را تا اخر ماه مصرف نکرد آن را باطل کنند اما می گویند رانندگان مابقی را می فروشند اما این ادعا صحت ندارد مگر چند راننده گازوییل می فروشد که باعث افزایش قاچاق سوخت شود چرا به جای این موضوع جلوی قاچاق سیستم یافته سوخت را نمی گیرند؟

موسوی افزود: در حالی که هر روز سوخت رانندگان کامیون را محدود می کنند رانندگان افغان در ایران به راحتی سوخت دریافت می کنند و می توانیم این را ثابت کنیم که میزان دریافت سوخت آنها بیشتر از رانندگان ایرانی است و به راحتی با جاسازی مخازن سوخت از راننده ایرانی، سوخت بیشتری دریافت می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!
  • طالبان خواستار افزایش همکاری‌های تجاری با ازبکستان شد
  • توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان
  • نمره قبولی اکسپو ۲۰۲۴؛ نمایشی از قدرت، اقتدار و امنیت ایران
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • از افغانستان متحد دفاع می کنیم
  • کابل: به کسی اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را نمی‌دهیم