Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@17:04:10 GMT

۹۰۰ تن آلو و آلوچه در کدکن تربت‌حیدریه تولید شد

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۵۳۴۰۲

۹۰۰ تن آلو و آلوچه در کدکن تربت‌حیدریه تولید شد

عباس عباسیان  روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بسیاری از این محصولات به دیگر استان‌ها و کشور پاکستان صادر می‌شود افزود: بخش کدکن با پنج هزار و ۵۰۰ هکتار عرصه کشاورزی و باغی و تولید بسیار محصولات کشاورزی به عنوان قطب تولید این محصولات در استان خراسان رضوی به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: این وضعیت به خاطر وجود آب و هوای معتدل، قنوات و ذخایر آبی و موقعیت جغرافیایی است که به رونق تولید محصولات کشاورزی این منطقه کمک شایانی کرده ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی بخش کدکن تربت‌حیدریه گفت: موقعیت آب و هوایی خاص کدکن باعث شده است این بخش به یکی از قطب‌های تولید آلو در خراسان رضوی تبدیل شود و با توجه به شرایط اقلیمی سرد این منطقه و سازگاری این محصول با چنین شرایط آب و هوایی، آلوی کدکن از کیفیت بسیار مطلوب برخوردار است.
وی با بیان اینکه آلوی تولیدی این منطقه با دو نوع آفتابی و دودی به بازار عرضه می‌شود که نوع آفتابی آن کیفیت مطلوبتر دارد افزود: محصول گوجه‌ فرنگی کدکن نیز شاخص است و برداشت این محصول از ابتدای شهریور ماه جاری آغاز و بر اساس شرایط آب و هوایی تا اواخر مهر یا نیمه آبان ماه ادامه دارد.
عباسیان، پیش‌بینی کرد امسال از هر هکتار زمین کشاورزی ۱۰۰ تن گوجه فرنگی برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی با اشاره به آغاز کشت پاییزه کلزا در کدکن ادامه داد: در راستای توسعه کشت دانه‌های روغنی، بخشی از زمین‌های زراعی این منطقه به کشت محصول کلزا اختصاص یافته ‌که در مناطق سردسیری منطقه در شهریور ماه انجام می‌شود و تاکنون قرارداد کشت در حدود ۵۰ هکتار با کشاورزان منعقد و کشت آن در این بخش آغاز شده ‌است.

مدیر جهاد کشاورزی بخش کدکن تربت‌حیدریه گفت: کشت این محصول در اراضی روستاهای "نوزه" و "داوریه" این بخش انجام شده و قسمتی از زمین‌های شهر کدکن و روستای "اسفیز" نیز زیرکشت این محصول خواهد رفت.
وی با بیان اینکه امسال حدود ۸۵۰ هکتار از مین‌های کشاورزی این منطقه به کشت آبی گندم اختصاص یافته است افزود: کدکن با تولید زعفران، گیاهان دارویی، هندوانه و حبوبات نیز نقش بسزایی در کشاورزی تربت‌حیدریه ایفا می‌کند.
شهرستان تربت‌حیدریه دارای چهار بخش مرکزی، جلگه رخ، کدکن و بایگ است که بخش کدکن با ۱۷ روستا و حدود ۱۴ هزار نفر جمعیت در ۶۵ کیلومتری شمال‌ غربی این شهرستان واقع است.
شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب ‌غربی مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی توسعه صادرات تربت حیدریه اشتغال زایی اراضی کشاورزی کدکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی توسعه صادرات تربت حیدریه اشتغال زایی اراضی کشاورزی کدکن وزارت جهاد کشاورزی توسعه صادرات تربت حیدریه اشتغال زایی اراضی کشاورزی کدکن اخبار کنکور تربت حیدریه بخش کدکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۳۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ