Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد شاکرنژاد در آئین اختتامیه همایش ملی «معنویت های نوظهور، شاخصه‌ها و نقدها» که به همت پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و با همکاری قطب تعمیق ایمان دینی و مبارزه با جریان‌ها و فرق انحرافی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در این پژوهشگاه برگزار شد، با بیان اینکه این همایش با مجوز isc برگزار شد، اظهار داشت: در همایش مذکور، همکاری‌های مناسبی با اساتید مطرح کشور انجام شد و کار به نحوه مطلوبی صورت گرفت و یکی از ابتکارات این همایش، همگرا کردن ذهن‌ها و دل‌ها در کمیته علمی و دبیرخانه همایش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان نقاط قوت همایش گفت: هر مقاله یک ناقد داشت و با توجه به اینکه ناقد از قبل مقاله را خوانده و آماده بود، با این کار فضا را از یک فضای پرزنتیشن خارج و به یک فضای گفت و گو تبدیل کردیم.

دبیر اجرایی همایش ملی «معنویت های نوظهور، شاخصه‌ها و نقدها» تصریح کرد: با اشاره به اینکه شماره دوم و سوم مجموعه مقالات انشاالله به زودی چاپ شده و به دست مخاطبان خواهد رسید، گفت: در چاپ اول طبیعتاً اصلاحات انجام نمی‌شود، اما پس از برگزاری همایش از ارائه کنندگان خواسته ایم تا اصلاحات سریعاً انجام داده و به دست ما برسانند که بتوانیم چاپ بعدی را داشته باشیم.

وی افزود: مقالاتی که حد نصاب لازم را کسب کرده باشند، در نشریه علمی پژوهشی پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با عنوان «نقد و نظر» در قالب یک ویژه نامه به چاپ خواهند رسید.

شاکرنژاد یکی دیگر از نقاط قوت این همایش را استفاده از حداکثر توان علمی کشور در زمینه معنویت‌های نو ظهور دانست و اظهار کرد: به دلیل محدودیت‌های کرونایی، این همایش در سال گذشته برگزار نشد و این تمرینی برای برگزاری همایش مجازی بود تا امروز بتوانیم این تجربه را به خوبی بدست آوریم.

وی با معرفی چهار کمیسیون تخصصی همایش ملی «معنویت های نوظهور، شاخصه‌ها و نقدها» اظهار داشت: هیأت رئیسه کمیسیون «نقد و آموزه ها» متشکل از حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله بابایی، بهزاد حمیدیه، سید احمد غفاری، سیدمحمد روحانی و معصومه اکبری بود.

دبیر اجرایی همایش ملی «معنویت های نوظهور، شاخصه‌ها و نقدها»، «گونه شناسی، شاخصه‌های کلی، ارتباط با معنویت اسلامی» را عنوان دومین کمیسیون تخصصی این همایش ملی خواند و تصریح کرد: در هیأت رئیسه این کمیسیون، حمدجواد رودگر، محمد جعفری، وحید سهرابی فر، مسلم گریوانی و مهدیه سادات مستقیمی حضور داشتند.

وی با بیان اینکه سومین کمیسیون تخصصی این همایش ملی با عنوان «نقد شخصیت‌ها و جریان ها» برگزار شد، افزود: اعضای هیأت رئیسه این کمیسیون تخصصی، حمیدرضا مظاهری سیف، سید محمد اکبریان، ابوالفضل تاجیک، و مریم چراغی بودند.

شاکرنژاد، چهارمین کمیسیون تخصصی این همایش ملی را «آسیب شناسی و شیوه‌های مواجهه با معنویت‌های نوظهور» دانست و اظهار کرد: هیأت رئیسه این کمیسیون تخصصی، هادی وکیلی، محمدحسن یعقوبیان، مهراب صادق نیا، احمدرضا مفتاح و انسیه قنادزاده تشکیل دادند.

وی خاطرنشان کرد: در راستای برگزاری همایش ملی «معنویت های نوظهور، شاخصه‌ها و نقدها» یک ویژه نامه به همت روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم هم به چاپ رسید.

کد خبر 5020958

منبع: مهر

کلیدواژه: معنویت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی عرفان های نوظهور محرم 99 معرفی کتاب تاسوعا و عاشورا امام حسین ع دفتر تبلیغات اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ویروس کرونا رادیو گفتگو پژوهشگاه حوزه و دانشگاه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی کربلا عاشورا سازمان اوقاف و امور خیریه معنویت های نوظهور شاخصه ها و نقدها کمیسیون تخصصی هیأت رئیسه همایش ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۳۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به‌منظور گسترش همکاری‏‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و کاربردی با هدف بهره‌‏مندی از ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری طرفین در حوزه‌های علم و فناوری، تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و شرکت لبنیات کالبر اراک در حوزه‌های علمی، تحقیقاتی، آموزشی، صنعتی، کارآفرینی و اشتغال با هدف تعامل و ارتباط مشترک بین دو سازمان، در دفتر مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک امضا شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: هدف از این تفاهم‌نامه، همکاری‌های پژوهشی، فناوری و خدمات تخصصی دانشگاه و شرکت، آموزش، مهارت‌آموزی و پرورش نیرو‌های آموزش‌دیده و ماهر در زمینه‌های تخصصی مورد نیاز طرفین و استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی است.

مرتضی قاسمی افزود: انجام امور مطالعاتی در رابطه با فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته، مشارکت و همکاری در توسعه و تدوین دانش فنی تولید محصولات غذایی، مشارکت و همکاری در تجاری‌سازی دستاورد‌های پژوهشی و فناورانه، مشارکت و همکاری در زمینه توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه از طریق اجرای پروژه‌های تحقیقاتی -کاربردی موردنیاز طرفین با تأکید بر عارضه‌یابی زنجیره توسعه و تکوین محصول و شبکه‌سازی هوشمند با بهره‌گیری از امکانات طرفین و جذب سرمایه‏‌گذاران داخلی و خارجی و جلب مشارکت صنعتگران حوزه صنایع غذایی و فعالان اقتصادی جهت اجرایی کردن طرح‌‏های مشترک از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

وی، همکاری در زمینه حمایت از دانشجویان درراستای گذراندن دوره‌های کارآموزی و کارورزی و کارآموزی طرح پویش، همکاری و تعامل در اجرای طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی برای تربیت نیروی ماهر و متخصص از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، تعامل طرفین به‌منظور حمایت و هدایت موثر پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت خلق پژوهش‌های کاربردی موردنیاز طرفین، مشارکت و همکاری در برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی موردنیاز برای توانمندسازی مدیران و کارکنان دانشگاه و شرکت براساس ضوابط و مقررات طرفین با صدور گواهینامه‌های معتبر، مشارکت و همکاری در زمینه برگزاری بازدید‌های علمی و تور‌های تخصصی و صنعتی، بازدید از نمایشگاه‌ها، واحد‌های صنعتی و همچنین امکان بازدید مدیران و کارکنان شرکت از توانمندی‏‌های دانشگاه، همکاری دوجانبه درباره حوزه‌های تخصصی مرتبط را از مهم‌ترین موضوعات تفاهم‌نامه برشمرد.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یادآور شد: طراحی، مشارکت و همکاری در برگزاری نمایشگاه‌‌ها، همایش‌ها، سمینار‌های داخلی و بین‌المللی و استارت‌آپ‌ها علمی مرتبط با صنایع غذایی و فرآورده‌های لبنی به صورت مشترک، دعوت استادان خبره داخلی و خارجی در حوزه‌های مختلف برای دانش‌افزایی متخصصین طرفین، مشارکت و همکاری در راه‌اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها و سرا‌های نوآوری با انتفاع طرفین (مطابق تبصره ۲ ماده ۲)، استفاده از توان علمی اعضای هیأت علمی و متخصصان طرفین، به کارگیری امکانات تحقیقاتی و پژوهشی طرفین جهت انجام پروژه‌های پژوهشی، تدوین و انتشار کتاب و مقالات، استفاده متقابل از تجهیزات و امکانات آموزشی و پژوهشی به‌خصوص برای آموزش دانشجویان و سایر زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی ـ تحقیقاتی و کاربردی که در آینده برحسب صلاحدید امکان آن فراهم شود، از دیگر موارد توافق طرفین است.

این تفاهم‌نامه در ۱۲ ماده و در ۳۹ بند و ۷ تبصره به امضای مرتضی قاسمی دبیر هیئت امناء و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و عباس داودآبادی مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طنین معنویت سرزمین وحی در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی تهران+ گزارش عکس
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا