Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس از رشت، محمدباقر نوبخت امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بازار کالا در کشور به چهار بخش تقسیم می‌شود، اظهار کرد: بازار کالا، پول، کار و‌ سرمایه چهار بازار در کشور هستند که دولت و سازمان برنامه‌وبودجه هرروزه نظارت کافی را بر روی آنان انجام می‌دهد.

وی با اشاره به طرح ارائه‌شده از سوی وزارت اقتصاد و دارایی در خصوص کنترل بازار سرمایه در کشور گفت: در بازار سرمایه به دلیل اقدامات هیجانی با نوسانات شدید مواجه هستیم بر همین اساس و به‌منظور کنترل این بازار وزارت اقتصاد و دارایی یک‌ طرح را به سازمان برنامه‌وبودجه پیشنهاد داده و این طرح مورد تأیید این سازمان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور با اعلام جزئیات طرح پیشنهادی وزارت اقتصاد و دارایی در رابطه با کنترل بازار سرمایه افزود: مقرر شد یک صندوق ثبات ساز تشکیل و بر اساس آن بازار سازی‌های لازم انجام‌شده و یک درصد از صندوق پول توسعه ملی به این صندوق اختصاص پیدا می‌کند.

نوبخت با تأکید بر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از اول مهرماه بیان کرد: بازنشستگان در کشور عمر خود را صرف خدمت به مردم و‌ جمهوری اسلامی کرده و‌ لایق  ارائه بهترین خدمات هستند بر همین اساس همسان‌سازی حقوق این قشر از جامعه از اول مهرماه آغاز می‌شود.

وی از اختصاص سه هزار و‌۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌های کشور خبر داد و گفت: در ایام کرونا دانشگاه‌ها و‌ بیمارستان‌های کشور با مشکلاتی مواجه بودند که برای جبران و‌ رفع این مشکلات سه هزار و‌ ۶۰۰ میلیارد تومان غیر از  اعتبار اختصاص‌یافته به وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی اختصاص دادیم.

پرداخت مطالبه کارانه کادر درمانی کشور تا پایان هفته

معاون رئیس‌جمهور با اذعان به اینکه دولت در دو مرحله کارانه عقب‌افتاده دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت کرده است، بیان کرد: بخشی از درآمدهای اختصاصی دانشگاه‌های علوم پزشکی باید به کارانه اختصاص پیدا می‌کرد ولی به دلیل کاهش درآمدهای اختصاصی به دلیل کرونا دولت در دو مرحله هزار و دو هزار میلیارد تومان به دانشگاه‌های علوم پزشکی پرداخت و تا پایان هفته تمامی مطالبات کارانه و همچنین پرداخت‌های فوق‌العاده انجام می‌شود‌.

نوبخت با بیان اینکه حقوق کارکنان و بازنشستگان هرماه به‌طور کامل پرداخت می‌شود، اظهار کرد: کشور در شرایط سخت تحریم به سر می‌برد ولی با تلاش‌های دولت و سازمان برنامه‌وبودجه تاکنون حقوق‌های کارکنان دولت به‌طور کامل پرداخت‌شده است.

وی با اشاره به برنامه دولت در خصوص کنترل بازار مسکن گفت: سازمان برنامه‌وبودجه به نهادهای مرتبط با مسکن هماهنگی‌های لازم را انجام داده و این نهادها باید منزل را ساخته و‌ سازمان برنامه‌وبودجه ۵۰ درصد هزینه خانه را پرداخت کرده و سود ۵۰ میلیون وام قرض‌الحسنه داده‌شده را هم پرداخت می‌کند که نتیجه این اقدام ساخت ۱۰۰ واحد مسکونی در کشور شده است‌.

تخصیص ۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به تکمیل پروژه‌های عمرانی قابل بهره‌برداری

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور از اختصاص ۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به تکمیل پروژه‌های عمرانی در کشور خبر داد و افزود: دولت در این شرایط تحریمی در تلاش است تا پروژه‌های عمرانی قابل بهره‌برداری را تکمیل کند بر همین اساس ۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به این پروژه‌ها اختصاص پیدا می‌کند.

نوبخت توسعه حمل‌ونقل ریلی در کشور را مهم‌ترین اولویت دولت دانست و تصریح کرد: در شمال غرب یک راه‌آهن دو‌خطه با ۲۳۱ کیلومتر به سمت تبریز، از قزوین به زنجان، چابهار به سیستان و بلوچستان و رشت به کاسپین در حال اجرا است که در صورت محقق شدن اقتصاد آن مناطق با پیشرفت جدی مواجه می‌شود.

وی  با ابراز خرسندی از آغاز ریل‌گذاری راه‌آهن رشت به بندر کاسپین بیان کرد: با اتصال راه‌آهن رشت به بندر کاسپین و با توجه به نزدیک بودن منطقه آزاد انزلی به این منطقه، بارگذاری کالا مستقیم از کشتی بر روی قطار انجام‌شد‌ه و خلیج‌فارس به دریای خزر متصل می‌شود که این امر می‌تواند اقتصاد استان را با پیشرفت مواجه کند.

تکمیل هشت کیلومتر آزادراه رشت قزوین با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار
 
معاون رئیس ‌جمهور با تأکید بر لزوم تکمیل چهار طرح زیر بنایی در استان گیلان افزود: تکمیل هشت کیلومتر آزادراه رشت قزوین با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار، دو سد شفا رود و پل رود و تکمیل ادامه راه‌آهن رشت به آستارا ازجمله مهم‌ترین طرح‌های زیربنایی در استان است.

نوبخت با بیان اینکه شرکت‌های بیمه موظف‌اند تا خسارت واردشده به شالی‌کاران را پرداخت کنند، تصریح کرد: سازمان برنامه‌وبودجه میزان خسارت واردشده به شالی‌کاران استان را برآورد کرده و تا دریافت کامل خسارت شالی‌کاران بیمه‌شده و‌‌‌ غیر بیمه‌شده در کنار این افراد است زیرا طبق قانون الحاق دو درصد از سرجمع بودجه به جبران خسارت‌های احتمالی در کشور اختصاص می‌یابد.

 

منبع: الف

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی سازمان برنامه وبودجه میلیارد تومان اعتبار هزار میلیارد تومان بازار سرمایه کنترل بازار راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال

مطابق آمارهای سازمان فنی و حرفه ای در فروردین ماه ۱۴۰۳, حدود ۲هزار و۱۹۸ نفر مهارت دیدند و حدود ۱هزار و ۱۹۲نفر واحد پذیرنده در این طرح شرکت کرده اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیاست‌های بازار کار بیانگر خط‌مشی و تصمیم‌گیری‌های دولت در استقرار و استمرار فرآیندهای توسعه بازار کار است. این تصمیم گیری ها از طریق ایجاد زیرساخت­ ها و بهبود عملکرد وظایف حاکمیتی دولت در بازار کار و اقدامات حمایتی برای بهبود فضای کسب ‌و ‌کار و همچنین تقویت و نهادینه‌سازی فـرآیند پایداری و توسعـه اشتغـال انجام می شود.

وزارت کار، برای تحرک بخشی به بازارکار و ایجاد فرصت­ های شغلی به ­ویژه برای جوانان و فارغ ­التحصـیلان دانشگاهی، زنان و خـانواده‌های کم درآمد در طول اجرای برنامه ششم، اقدامات و برنامه‌هایی را در دستور کار خود قرار داده است که ضمن حفظ اشتغال موجود و صیانت از مشاغل آسیب پذیر از طریق توانمند­سازی و ارائه آموزش­ های شغلی و مهارتی، کمک‌های بلاعوض و استفاده از منابع و هزینه­‌های جاری و سرمایه در گردش؛ به توسعه اشتغال جدید و پایدار کمک کرده است. یکی از این طرح‌ها و برنامه‌ها، طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی است.

مطابق آمارهای سازمان فنی و حرفه ای  از آمار محیط واقعی کار بیانگر این است که تعداد شاغلین بنگاه های اقتصادی در دولت سیزدهم  در بازه زمانی 30ماهه حدود 340هزار و 199 نفر دوره یا به عبارتی 45میلیون و126هزار و 845 نفر ساعت است که نسبت به دوره قبلی یعنی در دولت دوازدهم حدود 85درصد رشد داشته است. در دولت دوازدهم حدود 183هزار و 547 نفر دوره در بازه زمانی 30ماهه آموزش دیده اند.

در فروردین ماه 1403 در سراسر کشور حدود 2هزار و198 نفر مهارت دیدند و حدود 1هزار و 192نفر واحد پذیرنده در این طرح شرکت کرده اند.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف