Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان معتقدند سرعت ذوب شدن یخچال‌های طبیعی در قطب جنوب و منطقه گرینلند به شدت افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، گزارش‌های جدید سازمان‌های بین‌المللی نشان می‌دهد سرعت ذوب یخچال‌های طبیعی در مناطق گرینلند و قطب جنوب نسبت به دهه 90 میلادی 6 برابر سریع‌تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بین سال‌های 1992 تا 2017 بیش از 6.4 تریلیون تن از حجم یخچال‌های طبیعی کره زمین کاسته شده و ذوب شدن این یخ‌های عظیم سبب بالا آمد 17.8 میلی‌متری سطح آب دریاها شده است. اکنون 89 دانشمند شناخته شده از سراسر دنیا هشدار دادند که جهان در وضعیت خطرناکی قرار گرفته و با ادامه چنین روندی سطح آب دریاها تا سال 2100 میلادی 17 سانتی‌متر افزایش خواهد یافت. در صورت وقوع چنین شرایطی جان میلیون‌ها انسان به دلیل سیلاب‌های گسترده در خطر مرگ قرار می‌گیرد.

فعالان محیط زیست معتقدند در شرایط کنونی ماهواره‌ها تنها وسایلی هستند که با کمک آن‌ها می‌توان اتفاقات در حال رخ دادن در قطب جنوب و گرینلند را مورد بررسی قرار داد و اطلاعات لازم را برای عموم مردم منتشر کرد. ماهواره‌های پیشرفته امروزی قادر هستند از مناطق مورد نظر دانشمندان در سطحی وسیع و با جزئیات دقیق عکس‌برداری کنند. در واقع اطلاعات ارسالی از ماهواره‌ها نه تنها حجم یخ‌های ذوب شده را مشخص می‌کند بلکه نوع فرایندهای موثر در ذوب یخچال‌های طبیعی را نیز نشان می‌دهد.

مطالعات مراکز تحقیقات حاکی از آن است که از سال 1901 سطح آب دریا‌ها به طور متوسط در هر سال 1.7 میلیمتر افزایش یافته و این روند در سال‌های اخیر شدت بیشتری پیدا کرده است. قطعا امروز دیگر هیچ دولت و سازمانی در جهان نمی‌تواند خطر پیش‌روی نسل بشر را منکر شود و باید هرچه سریع‌تر برای مبارزه با گرمای بیش از اندازه کره زمین اقدام کرد.

انتهای پیام/4144/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: قطب جنوب یخچال های طبیعی گرینلند یخچال های طبیعی قطب جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۴۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سخنگوی وزارت رسیدگی به بلایای طبیعی حکومت سرپرست طالبان افزود که جاری شدن سیلاب‌ و بارندگی‌ در پانزده ولایت افغانستان، ۱۴۰ خانه مسکونی را نیز تخریب کرده است.

او در این باره افزود: در سه روز اخیر در اثر بارندگی‌ شدید و سیلاب‌ در ولایت‌های قندهار، نورستان، بادغیس، غور، ننگرهار، میدان وردک، هرات، سمنگان، پنجشیر، لغمان، کنر، بغلان، کندز، سرپل و پروان هشت شهروند این کشور جان‌باخته و سه تن دیگر مجروح شده اند.

پیش از این، وزارت رسیدگی به بلایای طبیعی حکومت سرپرست طالبان گفته بود که بر اثر سیلاب‌های اخیر سرتاسر افغانستان، ۹۰ تن جان‌باخته و ۵۴ تن دیگر مجروح شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • حرکت بازار ارز به سمت ثبات/ نوسان یک یا دو هزار تومانی قیمت دلار طبیعی است
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • سریع‌ترین خودروهای رکوردشکن تاریخ، هواپیماهای بدون بال با سرعت 1000 کیلومتر (+عکس)
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • هوای ابری و بارانی در لرستان
  • تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت