Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، رئیس و معاونان آموزشی، پژوهشی و فرهنگی - دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی نشستی با مدیران گروه ها و مراکز تحقیقاتی برای اجرای برنامه های آموزشی سال جدید تحصیلی، تبادل نظر کردند.

دکتر امیرمسعود عرب رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به ابلاغ شیوه نامه فرآیندهای آموزشی که از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی گفت: در این شیوه نامه شرایط خاصی برای ترم پائیز سال جدید تحصیلی به لحاظ شیوع ویروس کرونا پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: لذا دانشگاه ها در مناطق مختلف با توجه به شرایط قرمز و زرد کرونایی، برنامه آموزش مباحث تئوری را بصورت غیرحضوری و دوره های کارورزی را با همکاری مراکز درمانی دولتی، خصوصی و خیریه که در نزدیکی محل سکونت دانشجویان واقع شده اند، اجرا خواهند کرد.

عرب بر لزوم برنامه ریزی برای سه گروه از دانشجویان که در شرایط خاص تحصیلی بسر می برند، تاکید کرد و افزود: گروهی از دانشجویان بویژه دانشجویان ترم ۷ که اجرای دوره های کارورزی برای ادامه تحصیل آنان ضروری بوده و در مناطق دور افتاده ساکن هستند، مورد توجه قرار می گیرند که برای این افراد بصورت ویژه ، تسهیلات خاص جهت اسکان آنان در مرکز استان محل سکونتشان در نظر گرفته خواهد شد.

وی افزود: برگزاری کلاس های عملی برخی از گروه های آموزشی مانند رشته ارتوپدی فنی که اجرای مجازی آن، سبب کاهش کیفیت آموزش می شود و یا بطور کلی امکانپذیر نیست، یکی از مشکلات ما خواهد بود که باید با همکاری گروه های آموزشی مربوطه، برنامه ریزی مناسبی برای آن داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی به مشکل تعداد محدودی از دانشجویان که امتحان جامع خود در مرحله دکتری را گذرانده و پایان نامه خود را ثبت کرده اند، اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم خیلی از آنان بتوانند پایان نامه خود را در شهرستان محل سکونت خود اجرا کنند و با بررسی همه جانبه نسبت به وضعیت آنان، حداکثر مساعدت برای پشتیبانی از این دانشجویان انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه هزینه های دانشگاه طی ماه های اخیر و برای مقابله با گسترش شیوع ویروس کرونا در دانشگاه و مراکز درمانی، نسبت به زمان پیش از شیوع کرونا، چند برابر شده است، گفت: وظیفه مسئولان دانشگاه است که امور آموزشی و پژوهشی را با کمترین آسیب به دانشجویان، اساتید و کارکنان ، به پیش ببرند و خوشبختانه تاکنون با همکاری و همفکری همدیگر به این مهم دست یافته ایم.

عرب برنامه ریزی و اجرای مکانیزم لازم جهت تسهیل در انجام امور فارغ التحصیلی دانشجویان، و بکارگیری تمام امکانات دانشگاه برای اجرای کارورزی دانشجویان در نزدیک ترین مرکز درمانی به محل سکونتشان را مورد تاکید قرار داد، و  پیگیری اجرای پروژه «توانبخشی از راه دور» با همکاری مدیران بخش های آموزش و درمان دانشگاه را از جمله برنامه های در دست اجرا ذکر کرد.

وی از همکاری معاونت فرهنگی – دانشجویی با دیگر مسئولان دانشگاه جهت اجرای سیاست های آموزشی و همچنین حفظ ارتباط با دانشجویان در اقصی نقاط کشور تشکر کرد و گفت: نمونه ای از این همراهی، تماس تلفنی همکاران مدیریت فرهنگی با ۹۰۸ دانشجو طی ماه های اخیر است که جویای احوال آنان و وضعیتشان شده اند، ضمن آنکه با تداوم برنامه های فرهنگی و برگزاری مسابقات و جشنواره های فرهنگی بصورت مجازی، ارتباط دانشجویان با دانشگاه را حفظ کردند.

دکتر آرش میراب زاده معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: سه سامانه آموزشی مورد استفاده اساتید است. باید در سال جدید تحصیلی، هماهنگ تر عمل کرده و تدابیری اندیشد تا با استفاده کاملتر از این سامانه ها، نظم آموزشی بهتر و بیشتری در کار با دانشجویان ایجاد کنیم.

وی نکاتی را برای فعالیت آموزشی منظم تر و با کیفیت تر اعضای هیات علمی مورد توجه قرار داد و گفت: حتما کلاس ها در زمان تعیین شده و بصورت منظم برگزار شوند و اگر در مواردی تداخل در برگزاری کلاس های  اساتید بوجود می آید، می توانند با هماهنگی مدیریت آموزشی، از سیستم های کامپیوتری پیش بینی شده به این منظور، استفاده کنند.

میراب زاده یادآور شد: مطمئنا آموزش حضوری بمراتب از آموزش مجازی بهتر است اما متاسفانه در شرایط فعلی که با موج سوم شیوع بیماری کرونا در شهرهای مختلف و همچنین در تهران روبه رو هستیم، برای حفظ سلامتی دانشجویان و اساتید ، چاره ای به برگزاری کلاس ها بصورت مجازی نداریم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به چگونگی برگزاری دوره های کارورزی دانشجویان در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: طی ترم گذشته با معرفی رسمی دانشجویان به مراکز درمانی و کلینیک هایی که در نزدیکی محل سکونت آنان واقع شده است، و دریافت تاییدیه انجام دوره از این مراکز، مشکل زیادی به لحاظ برگزاری دوره های کارورزی نداشتیم.

وی گفت: در سال جدید تحصیلی نیز بخصوص برای دانشجویان ترم ۷ ، مجبور به استفاده از این روش هستیم مگر اینکه دانشجویان در مناطق دورافتاده ساکن باشند که این موارد خاص نیز بصورت ویژه، مورد رسیدگی ریاست و دیگر مسئولان دانشگاه قرار می گیرند.

میراب زاده در مورد فرآیند جدید مدیریت آموزش دانشگاه برای پاسخگویی به درخواست دانشجویان برای حذف ترم شان بدلیل شیوع کرونا، گفت: نظر نهایی در خصوص این درخواست ها در سال جدید تحصیلی، به شورای آموزشی دانشگاه سپرده شده است.

کد خبر 5020877

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح کارورزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی سال تحصیلی جدید آموزش مجازی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش سال تحصیلی جدید آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه های علوم پزشکی آموزش مجازی ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه جامع علمی کاربردی پذیرش بدون آزمون دانشجویان آزمون گروه علوم پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی دوره های کارورزی سال جدید تحصیلی آموزشی دانشگاه کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۵۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: فرآیند واکسیناسیون تکمیلی مرحله اول فلج اطفال ویژه اتباع خارجی در کردستان به اتمام رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، جهانبخش یوسفی اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

وی افزود: هر چند تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، اما افزایش تردد به داخل کشور از کشورهای همسایه نشان دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: عملیات ایمن سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیر گرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم اردیبهشت تا روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت سال جاری همزمان با سراسر کشور شروع و به اتمام رسید و مرحله دوم نیز از سی‌ام اردیبهشت تا یکم خرداد سال جاری اجرا خواهد شد.

یوسفی خاطرنشان کرد: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال با هدف ریشه‌کن کردن کامل این بیماری در کودکان زیر پنج سال مهاجران خارجی اجرا شد و بیش از ۷۵ درصد موارد واکسیناسیون شدند.

کد خبر 749770

دیگر خبرها

  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • اعتراض دانشجویان دنیا از مقاوت ملت ایران برخواسته است
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد