Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@03:32:16 GMT

بورس هفته آینده چه خواهد شد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۵۵۳۸۴

بورس هفته آینده چه خواهد شد؟

در هفته ای که گذشت باز هم شاهد اُفت شاخص کل بورس بودیم و بازار سرمایه شرایط چندان مساعدی را نداشت. هر چند در دو روز ابتدایی معاملات هفته ای که گذشت شاخص کل در مجموع رشد 15 هزار واحدی را تجربه نمود اما در سه روز دیگر معاملاتی شاخص کل کاهش های شدیدتری را به خود دید.

به گزارش بورس تابناک، در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری به ترتیب شاخص کل با ریزش های 40 هزار واحد، 37 هزار واحد و 13 هزار واحدی را تجربه کرد و در نهایت در این سه روز کانال یک میلیون و 600 هزار واحدی هم از دست رفت و در پایان معاملات هفته جاری شاخص کل بر روی کانال یک میلیون و 556 هزار و 324 واحدی آرام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در روز چهارشنبه با معاملاتی که انجام شد اندکی امیدواری برای سهامداران ایجاد شد که در هفته پیش رو بورس شرایط بهتری را داشته باشد. حالا پرسش بسیاری از سهامداران این است که در هفته آینده بورس چه خواهد شد؟

در کنار اتفاقات خوبی که در روز چهارشنبه هفته جاری در معاملات بورس شاهد بودیم و صف های فروش رفته رفته کاهش یافت و صف های خرید اندکی قدرت بیشتری پیدا کرد، خبرهای خوب و مثبتی نیز منتشر شد.

حمایت مسئولین از بازار سرمایه ادامه دارد

حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه هیات دولت که در روز چهارشنبه مورخه 19 شهریور ماه 99 برگزار شد، با بیان اینکه بورس فراز و نشیب دارد و نباید کوتاه مدت به آن نگاه کرد، اظهارکرد: نگاه به بورس باید بلند مدت و میانمدت  باشد البته تاکید ما به مسولان بورس این است که از سرمایه مردم مراقبت کنند و اجازه ندهند برخی در تبلیغات شیطنت کنند از همه رسانه‌ها و صداو سیما و تریبون‌دارها می خواهم مردم را یاری کنند و اجازه ندهند اگر فضایی به وجود آمده، آن فضا دچار مشکل و سختی شود.

همچنین محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور نیز در حاشیه جلسه هیات دولت در 19 شهریورماه 1399 با بیان اینکه ما دخالت مستقیم در بورس نداریم، گفت: مردم باید امید داشته باشند که بورس برای حفظ سرمایه‌شان جای مناسبی است.

به علاوه فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد هم طی صحبت هایی از بورس حمایت کرد. وی با بیان اینکه نه فقط دولت که حکومت و قوای دیگر هم از بازار سرمایه حمایت خواهد کرد، گفت: برخی می‌گفتند اگر بازار بورس بالا برود روی قیمت سایر کالاها اثرگذار خواهد بود، اما عملاً ثابت شد که اینطور نیست. دژپسند افزود: اگر شرکت‌های بورسی افزایش سرمایه بدهند، با سلب حق تقدم، می‌توانند 20 درصد از درآمد مشمول مالیات را با نرخ صفر حساب کنند. این یک امتیاز بسیار عالی و یک سیگنال مثبت است. وزیر اقتصاد با بیان اینکه، یکی دیگر از تصمیمات اخیر اختصاص یک درصد از ورودی‌های صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه است، گفت: این موضوع از سال 94 در قانون رفع موانع تولید تصویب شده بود و بالاخره قرار شد که این مصوبه اجرایی شود.

تب بازارهای موازی فروکش کرد

در بازارهای موازی نیز شاهد یک مجموعه تصمیمات بودیم که می تواند دوباره جذابیت بورس را برای سرمایه گذاران افزایش دهد. به عنوان نمونه بانک مرکزی در اولین واکنش به صف های خرید مقابل صرافی های دولتی و مجاز برای خرید ارز، سهمیه ارزی که برای هر کارت ملی معادل 2 هزار یورو یا 2 هزار و 200 دلار در نظر گرفته بود را حذف کرد.

تصمیمات مهم و مثبت شورای عالی بورس

همچنین در جلسه روز گذشته (20 شهریور 1399) شورای عالی بورس تصمیماتی اتخاذ شد که می تواند آثار مثبتی بر بازار داشته باشد. از جمله این تصمیمات می توان به الزام سهامداران عمده به بازارگردانی سهام، لغو ممنوعیت سرمایه گذاری بانک ها در بورس و سرمایه گذاری بلندمدت صندوق توسعه ملی در بورس اشاره کرد.

امیر هامونی مدیرعامل فرابورس نیز که در گفت‌وگوی خبری ساعت ۲۱ مورخه 20 شهریور 1399 حاضر شده بود گفت: در کنار مصوبات امروز شورای عالی بورس همچنین سهام خزانه و اوراق اختیار فروش تبعی راه افتاده‌اند. وی افزود: خرید سهام خزانه از طرف ناشران مختلف سیگنالی به بازار سهام است که به ارزشمندی سهام خود باور دارند. هامونی ادامه داد: شرکت‌هایی که نسبت به این عمل اقدام می‌کنند در واقع به سهامداران خود این اطمینان را می‌دهند که سهام شرکت ارزشمند بوده و در آینده شاهد اتفاقات مثبتی است.

توقف عرضه های آبشاری سهام عدالت

خبرها حکایت از آن دارد که عرضه های آبشاری سهام عدالت توسط کارگزاری ها در هفته های گذشته که یکی از عوامل اصلاح بورس بود نیز متوقف شده است و ناظر بازار دیگر اجازه فروش این سهام در حجم زیاد را نمی دهد.

قیمت برخی سهام به نقطه جذابی برای ورود رسیده است

همچنین پس از ریزش های شدید قیمت برخی سهام در هفته های گذشته، حالا قیمت این سهام به نقطه ای رسیده است که رفته رفته حقوقی های و حقیقی ها را ترغیب می کند که برای خرید آن ها اقدام کنند. همین موضوع عاملی برای بازگشت نقدینگی به بازار خواهد بود.

 

به هر حال تصمیمات خوبی برای روند رو به رشد بازار سرمایه در هفته های آینده اتخاذ شده است که می تواند بر روی بازار تاثیرات مثبتی را داشته باشد.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: دارا دوم علیرضا پناهیان شارلی ابدو الکسی ناوالنی بازگشایی مدارس در سال 99 بورس سهام بازار سرمایه دلار سهام عدالت صندوق توسعه ملی دارا دوم علیرضا پناهیان شارلی ابدو الکسی ناوالنی بازگشایی مدارس در سال 99 بازار سرمایه شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۵۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس

محمد غفوری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در جریان معاملات امروز ۱۲ اردیبهشت بازار سرمایه شاخص کل بورس با کاهش ۳ هزار و ۹۰۱ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی ایستاد. شاخص کل هم وزن نیز افزایش ۴۲ واحدی در تراز ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: حجم معاملات امروز بازار سرمایه ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون برگه سهم به ارزش معاملاتی حدود ۳ هزار و ۶۱۰ میلیارد تومانی ثبت شده است. امروز همچنین ۲۳۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد.

او افزود: امروز ۶۰ درصد بازار به عبارتی ۴۲۴ نماد در محدوده مثبت و ۴۰ درصد در محدوده منفی به کار خود پایان پایان دادند. امروز تعداد خریداران حقیقی در بازار ۹۸ هزار کد و تعداد فروشندگان حقیقی ۱۰۴ هزار کد بود. همچنین امروز صندوق‌های با درآمد ثابت شاهد ورود بیشترین میزان نقدینگی بودند و بیشتر خروج نقدینگی حقیقی‌ها به صنعت فرآورده‌های نفتی اختصاص یافت.

غفوری می‌گوید: این روز‌ها بازار کاملا بی رمق دنبال می‌شود و بازار در حالت بی میلی است و هیچ موتور محرکی با وجود ارزان بودن بازار دیده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی