Web Analytics Made Easy - Statcounter

پارک جنگلی شهر یاسوج در کنار طبیعت زیبای خود امروز تبدیل به مکانی برای ریختن زباله ها شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس پارک جنگلی یاسوج یا پارک بزرگ کوهستان یاسوج مساحتی نزدیک به هزار هکتار دارد و بزرگ‌ترین پارک جنگلی در جنوب کشور محسوب می‌شود. 

این منطقه دارای اقلیم مرطوب و سرد است و میانگین دمای سالانه روی ۱۵ درجه سانتی‌گراد می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حداکثر دما در مردادماه ۳۵ درجه و حداقل دما در بهمن‌ماه ۳ درجه است. اگر خواستید دل به طبیعت یاسوج و پارک جنگلی‌اش بسپارید، بهترین زمان برای بازدید اوایل بهار است.  

از خصوصیات زیبا و بکر پارک جنگلی شهر یاسوج که بگذریم در این روزها  پارک از انواع زباله ها، و مواد غذایی باقی مانده رهگذران خودنمایی می کند.

یکی از نمونه های ستم در حق طبیعت این است که گاهی شاهد آتش سوزی درختان آن باشیم، گاهی منظره زیبای آن سرشار از زباله باشد.

شهرداری مرکز استان به عنوان متولی امور شهری هر چند با نصب سطل های زباله درصدد کمک به جلوگیری از آلودگی این محیط دارد اما تصاویر دریافتی از این محیط نشان دهنده این است که در سایه بی توجهی مسافرانی که قدر طبیعت را ندانسته و اقدام به ریخت زباله می کنند، شهرداری اقدام چندانی برای جمع آوری این زباله ها نداشته است.

باید اشاره کرد ریختن زباله در این محیط، وجود سگ های ولگرد و از بین بردن مواد باقی مانده غذایی در سطل های زباله و همچنین پراکنده کردن آن، در کنار بی توجهی به پاکیزگی محیط آن و ادامه این روند می تواند تهدیدی برای طبیعت این منطقه و حتی به خطر افتادن سلامت شهروندان شود.

در پایان باید گفت، نظارت شهرداری و جمع آوری زباله ها، حضور گروه های مختلف و دوست دار طبیعت برای کاشت درخت، و جلوگیری از ریختن زباله توسط مسافران می تواند این گنجینه گردشگری خدادای را برای سالیان طولانی حفظ کرده و زمینه ساز تحولات گردشگری  باشد.

تصاویر تکمیلی در زیرآمد است: 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پارک جنگلی زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۵۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ظرفیت صندوق ملی محیط زیست در این استان بدون استفاده مانده است.

اسلام جاودان خرد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: صندوق ملی محیط زیست بعنوان یک موسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفظ و تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست کشور فعالیت می‌کند و تسهیلات با بهره کم به طرح‌های حافظ محیط زیست پرداخت می کند که متاسفانه تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد از این ظرفیت ملی استفاده نشده است.

وی اظهارکرد: متاسفانه صنایع، شهرداری ها، شرکتهای شهرکهای صنعتی و حتی بخش خصوصی و غیردولتی از این فرصت برای ارائه طرحهای محیط زیستی و بهرمندی از دریافت تسهیلات حمایتی این صندوق استفاده ای نکرده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بخش عمده منابع مالی این صندوق در چارچوب اساسنامه و در قالب اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی برای رفع آلودگی های محیط زیست و طرحهایی که منجر به حفظ محیط زیست شوند، مصرف می شود.

جادودان خرد تصریح کرد: این صندوق آمادگی دارد از طرح ها و پروژه‌های حافظ محیط زیست در حوزه های صنعتی، کشاورزی، طرحهای کاهش دهنده آلودگی هوا، آب و خاک، نیروگاههای تولید انرژیِ پاک بخصوص طرح‌های مدیریت پسماند شهرداری ها تسهیلات پرداخت کند.

وی بیان کرد: واحدهای صنعتی، معدنی، شهرداری ها، ادارات جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، شرکت های صنعتی و  فرمانداران می توانند نسبت به معرفی طرح های حائز اهمیت در راستای حفاظت از محیط زیست به ریاست این صندوق یا به اداره کل حفاظت محیط زیست استان جهت راهنمایی های لازم مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش برای پاکسازی طبیعت از زباله‌ها
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟/ "بنویسید خاتمی، بخوانید ناطق"؛ ناراستی که راست تلقی شد!/ نمادی که می توانست نهاد شود اما نشد
  • کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟/ "بنویسید خاتمی، بخوانید ناطق"؛ ناراستی که راست تلقی شد!
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • تجربه خاطراتی از ماجراجویی و لحظاتی شاد در دل طبیعت