Web Analytics Made Easy - Statcounter

 یادداشت یکی از تحلیلگران سیاسی درباره مذاکره رئیس‌جمهور صربستان با ترامپ  با نظرات متعدد مخاطبین الف همراه شد که تعدادی از آن‌ها را می‌خوانید:

*بزرگترین اشتباه دولت روحانی هم این بود که از روز اول قبول کرد که ادامه مذاکرات هسته ای را انجام دهد و آن را به سرانجام برساند . مشکل آمریکا با ما اصلاً ربطی به مسئله هسته ای ندارد و در جای دیگریست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


*ما باید سریعا  مذاکره با ترامپ رو آغاز کنیم تا پراید نشده۲۴۵ میلیون. جلوی ضرر رو هر موقع بگیریم، منفعته.

*(پاسخ به کامنت بالا)از یک سوراخ چند بار باید گزیده شویم؟  50 سال پیش یا 30 سال پیش چرا ماشین هر روز بالا می رفت؟امریکا هم تحریمتون نکرده بود؟یا در حین برجامتون تورم بالای 10 درصد داشتید و قیمت خیلی چیزها بالا می رفت؟

*انتقادات شما قابل پذیرش نیست. چون آدرس غلط می دهید ، در پرونده هسته ای و سیاست خارجی ،  دولت ها کاره ای نیستند و حتی در ظاهر قضیه هم ، شورای امنیت ملی مسئول این مسائل است نه رئیس جموور و وزیر خارجه که فقط  بخشی از این شورا  هستند

*(پاسخ به کامنت بالا)اگر رئیس جمهور و وزیر امورخارجه در این امر اختیاری نداشته اند پس چرا به دولتی رای دادید که تنها شعارش مذاکره بود و بس..همانطور که تا الان فقط مذاکره است و بس!!!

*ای کاش ما هم اینجوری مینشستیم ولی تورم مون تک رقمی بود و مردممون در رفاه بودن و شب و روز نفرین نمیکردن . اینجوری نشستن مسئولان بد نیست اگر مردم کشورشون بتونن راحت بشینن جلوی اعضای خانواده شون و دغدغه معیشت نداشته باشن

*(پاسخ به کامنت بالا)مسئولین ما با مسئولین اونا قدم هم زدن حتی اینقدر صمیمی شدن که تصاویر نوه هاشون رو به هم نشون دادن اما آخرش رسیدیم به اینجا که هستیم! احتمالا راه حل چیز دیگه ای باشه!

*همه اینها که می گویید خوب است اما راهکار شما چیست. اینکه مذاکره نکنیم درست پس چه بکنیم. به قول مسئولین نفت که نمی توانیم بفروشیم. سرمایه گذاری و واردات هم انجام نمی شود اندک صادراتی هم که می کنیم نمی توانیم پولش را به کشور بیاوریم. چه کنیم. تا کی مردم تورم را با گوشت وپوست تحمل کنند در قبال چه چیزی؟ کدام کشور ما را سمبل کشور موفق می داند. چه تاثیری در جامعه بین الملل داریم با ترساندن همسایه ها که قدرت بدست نمی آید. همه می دانند قدرت اول خاورمیانه ما هستیم اما از نظر اقتصادی چی ارزش پولمان هر روز پایین می آید. شما بگویید چکار کنیم که رفاه و آسایش و اعتبار به کشور باز گردد

*نباید مثل صربستان در موقعیت ضعیف باشیم اما ما هم  وقتی میخواهیم  مقاومت رابه نتیجه تبدیل کنیم باید مذاکره کنیم  در نتیجه  نباید مذاکره تابو شود. تیم مذاکره کننده ایرانی در موقعیت صربستان قرار نگرفت و (سعی کرد) تا میتواند نتیجه  بگیرد . در هیچ مذاکره ای نتیجه صفر و صد به دست نمی اید. 

 *ما در کشور دو نوع تفکر داریم: یه تفکر میگه ما آفتابه با کیفیت هم نمیتونیم درست کنیم بخاطر همین برای اینکه جمعه ها بریم شمال جوج بزنیم باید کفش هرکسی که زور داره رو واکس بزنیم! یه تفکر دیگه میگه ما نمونه های مختلفی داریم که تونستیم نیازهای خودمون رو به نحو مطلوب برطرف کنیم مثلا در خودکفایی بنزین و حتی صادرات اون, ساخت تسلیحات پیشرفته نظامی, تولیدات دارویی و پیشرفتهای پزشکی, ارسال ماهواره به مدار و .... , و نباید حتی به بهای جونمون جلوی زورگو کوتاه بیایم. شاید یه مدت دچار سختی بشیم ولی نتیجه اون بسیار شیرینه! البته نتیجه تفکر اول و دوم رو در تولید خودرو و تسلیحات میشه دید!

*واقعیت این است که مشکلات ما نه با مذاکره کردن حل میشه و نه با مذاکره نکردن. فساد است که درخت انقلاب را فرتوت و از درون خالی کرده است. هر کس هر جا دستش میرسد تکه ای میکند. دلیل امید دشمنان به تسلیم شدن هم همین موضوع است.

*استدلالها برای یک کشور ضعیف درست است .این نگاه بدین معنی است که در مذاکره با آمریکا ما باید روی صندلی روبروی امریکا  بنشینیم به عبارتی برتری آمریکا را پذیرفته ایم و لذا از مذاکره فرار میکنیم. چرا ما برای اثبات عدم مذاکره باید سراغ کشور های ضعیفی  برویم که مخاطبان را قانع کنیم. مثالهای دیگر کشورها را چرا نمیزنید که به دلیل همکاری و مذاکره با آمریکا مشکلات ما را ندارند ؟ از ژاپن و کره جنوبی و مالزی و اروپا و روسیه و .. گرفته تا همین عراق خودمان که تا چند وقت دیگر ما را برای کارگری راه هم نمی‌دهند چرا مثال نمیزنید؟ کاسبی عده ای در مذاکره نکردن است چون مملکت را ضعیف کرده اند  . وگرنه ما اگر قوی باشیم چرا مذاکره نکنیم.؟

*(پاسخ به کامنت بالا)اتفاقا قذافی هم مذاکرات خوبی با آمریکا داشت میگن همه تجهیزات هسته ای رو با یه کشتی فرستاد آمریکا! عراق هم زمان صدام مذاکرات موفقی با آمریکا داشت! فقط نمیدونم چرا یهو آمریکا بهشون حمله کرد!؟!؟ اونم از مذاکرات کره شمالی! مذاکرات چین هم که دو ماه دوام نداشت! هرچی مذاکره هم قبلا کرده بودن و به یه توافقی رسیده بودن ترامپ ازشون خارج شد! صحبت قوی و ضعیف بودن نیست! صحبت اینه که تضمین پایبندی آمریکا چیه!؟!؟ البته راه مذاکره بازه همونطور که تا حالا یکبار هم نتیجه نداده شاید بعضیها فکر میکنن اینبار فرق داره!!!!

***

کاربران الف درباره افزایش ۱۰ تا ۲۵ میلیون تومانی قیمت خودرو نظرات زیادی ارسال کردند که برخی از آنها خواندنی است:

*کی گفته ما پول نداریم خودرو بخریم داریم و خوب هم می خریم پراید دویست ملیون هم بشه صف می بندیم پس پول داریم .اینکه از بورس میریم سراغ طلا بعد دلار بعد خودرو بعد مسکن .یعنی پول داریم و از بالا و پایین شدن اینا ناراحت میشیم .

*خداوکیلی چرا این مسئولین هیچ وقت هیچ نظارتی نمیکنند چرا سکوت میکنند زمانی از خواب بیدار میشن که کار از کار گذشته. چرا باید سه ماه یکبار قیمت کارخانه گرون بشه مگه نرخ تورم به قول خودشون پایین نیست . متاسفانه مسئولین ما زمانی هم که یه واکنشی به این اوضاع ها نشون میدن بد میزنند.

*تمامی مسئولانی که در توجه ملت برای خریدن محصولات ایران خودرو  و عدم تحریمش به میدان آمدند و‌گفتند جوانانتان بیمار می شوند و.. الان بیایند جواب ملت را بدهند

*باید ورود ماشین از گمرک آزاد بشه تا رقابت ایجاد بشه خود بخود اینا قیمتشون افت میکنه

*اونهایی که میگن چرا واردات خودرو آزاد نمیشه مثل اینکه خواب تشریف دارند نمی دونن صادرات نفت کشور نزدیک به صفر دلار وارد نمیشه کرونا هم صادرات بقیه چیزها رو صفر کرده !

*شروع این موج افزایش قیمتها در تمام اقتصاد و علی الخصوص خودرو به دلیل دادن مجوز افزایش قیمت هر سه ماه یکبار به خودروسازان از خود راضی و‌متوقع و همیشه طلبکار درست شد و خدا نگذره از باعث و بانیش و اینکه آیا با این افزایش‌های وحشتناک کسی میتونی جبران مافات کنه ؟؟؟؟؟؟

*(پاسخ به کامنت بالا)وقتی دلار گرون میشه اگه قطعه ساز نتونه قیمتو بالا ببره چجوری باید قطعه مناسب بسازه؟ یا باید کیفیت قطعه را پایین بیاره یا ورشکست بشه. شاید سوال منطقی تر این باشه که چرا دلار بالا میره؟ بعد سوال اصلی هم این باشه که چرا بانک ها ۲۰ درصد سود میدن.

*توزیع قطره چکانی خودرو به بازار توسط مافیای .. خودروساز و احتکار مابقی تولیدات توسط دلالهایی که مستقیما برای کارخانه ها کار میکنند و فروش به قیمتهای نجومی آنها باعث این افزایش قیمتهای ساعتی میباشد. نهادهای نظارتی هم ..ساکت میشوند. دولت هم بدنبال سهم خود از این دزدی آشکار و خیانت به کشور در پر کردن کسری بودجه است و دم بر نمیآورد..

***

«از راه‌آهن سراسری تا برجام/ آیا بخاطر اخلاق، حق ایران را می‌دهند؟» عنوان یکی از یادداشت‌های بخش تعاملی الف بود. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این یادداشت را می‌خوانید:

*وقتی کسی فرزندش به ناحق توسط مجرمی کشته شد حتی اگر از همان ابتدا قصد بخشیدن قاتل را داشته باشد ولی عاقلانه نیست که از همان ابتدا بگوید من از خون و حق فرزندم می گذرم چون قطعا مجرم را طلبکار هم خواهد کرد. او ابتدا اجازه می دهد مراحل تحقیق و دادرسی و قاضی و دادگاه طی شود و بعد که مجرم در برابر رای دادگاه قرار گرفت و او حق فرزندش را ثابت و تحکیم کرد آنوقت انتخابهای زیادی دارد.  شاید اصلا بخواهد بر اساس قانون کنونی  جان قاتل یا دیه فرزندش را به او یا پدر و مادر و فرزندان قاتل ببخشد.  ولی نه در ابتدا‌ . کاری که اقایان کردند این بود که در همان ابتدا بدون گرفتن هیچ امتیاز و ما به ازایی به نیابت ملت ایران حق ذاتی مردم ایران در امکان داشتن امکانات بازدارنده اتمی را با لبخند و قدم زدن به طرف مقابل دادند و همین است که طرف شاکی طلبکار هم شده است و خود شخص مذاکره کننده را هم تحریم می کند.  اینها از بدیهیات است ولی بعد دیگران را به انفعال در برابرغرب متهم می کنند

*این پیش فرض را برای خود مفروض داشته اید که خط قرمز ترامپ جنگ بوده و بر این مبنا قلم فرسایی نمودید که کاملا اشتباه است اگر خاطرتان باشد ترامپ دستور حمله موشکی از دریای مدیترانه را به سوریه داد و گفت ((منتظر موشکهای زیبا و پیشرفته ما باشید)) و دوم به شهادت رساندن سردار عزیز حاج قاسم سلیمانی بود که بنا بود انتقام سخت! بگیریم. اگر انتقام ایران کمی سخت تر می بود و لااقل چند سرباز آمریکایی کشته میشدند آنوقت باید خطوط قرمز ترامپ را مشاهده میکردید

*اولین بار بود که متنی در توضیح اینکه چرا مسیر راه آهن مازندران بر مسیر راه آهن گیلان تقدم داشت می دیدم ولی به هیچ وجه استدلال مقاله را قابل قبول نمی دانم. در همه جای دنیا عبور از کوهها را به امتداد مسیر رودخانه ها می سپارند تا با استفاده از دره ها کار تسهیل شود و می دانیم که بزرگترین رودخانه شمال سفیدرود است که بزرگترین دره و طبعا بهترین مسیر عبور را بویژه از جهت شیب ایجاد کرده است و به همین دلیل همیشه بهترین مسیر دسترسی به شمال بوده است و می دانیم که در دوران قاجار مسیر گیلان کلاسکه رو بود ولی مسیر فیروزکوه سنگلاخ و به جهت عبور از همین مسیر صعب العبور با آن شیب استثنایی بود که سه خط طلا و پل معلق ورسک با هزینه بالا و صرف خلاقیت‌های مهندسی لازم و ضروری شدند. بعلاوه تنها بندر معتبر شمال در آن زمان انزلی بود و بندر گز بعدها بندر ترکمن اساسا نه تنها بندر نبودند بلکه عمق مناسبی هم نداشتند و به همین جهت بعدها هر دو متروک شدند. در حالیکه می دانیم نخستین راه آهن ایران در گیلان رشت را به پیربازار در حاشیه مرداب انزلی وصل می کرد و در زمان احداث راه آهن سراسری هنوز دایر بود. بحث خطر کمونیسم در قفقاز هم نمی دانم چه فرقی با ماورای قفقاز داشت وقتی که هر دو بخشی از شوروی بودند و اساسا یکی از دلایل شمالی جنوبی شدن راه آهن ایران که از سوی منتقدین مطرح می شود اعزام نیروهای انگلیس به مرزهای شمالی برای مقابله با شوروی بوده و نه پیش بینی اتحاد انگلیس با شوروی که نویسنده مطرح می کند.

*این هم فراز غیر واقعی دیگری از خط تبلیغاتی تیم مذاکره کننده بود که کشورها نمی توانند از برجام خارج شوند.  این اصل پایه و الفبای حقوق بین الملل هست که هیچ کشور مستقلی هرگز وارد توافق و حتی معاهده ای نمی شود که از آن نتواند خارج شود مگر اینکه مستعمره یا اشغال شده باشد. برجام هم همین است و هیچ کشور شرکت کننده تضمین عدم خروج نداد بلکه این باید هنر تیم های مذاکره کننده باشد که خروج را پر هزینه کنند‌. ما نکردیم ولی انها برای ایران مکانیزم ماشه را گنجاندند و همین است که ایران تاکنون نتوانسته علیرغم خروج امریکا از برجام خارج شود

*بزرگترین ایراد و ضعف برجام مکانیسم ماشه بود روحانی و ظریف باید در این مورد پاسخگو باشند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد

بین الملل تابناک: هفتصد و هشتاد و دومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

واشنگتن‌پست: اوکراین دیگر نیرویی ندارد که آمریکا بخواهد کمک کند ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ - ۲۰:۲۱

طی روزهای اخیر نیروهای اوکراینی مجبور به عقب‌نشینی از سه روستا در منطقه دونتسک شدند؛ اتفاقی که نه تنها نقاط آسیب‌پذیر اوکراین را عمیق‌تر کرده است، بلکه مسئله کمبود نیروهای این کشور را مجددا برجسته می‌کند.

پس از کمک‌های ایالات متحده به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که پیشتر با مخالفت مجلس نمایندگان آمریکا مواجه بود، کی‌یف در حال دریافت دور جدیدی از تسلیحات و مهمات است، اما موانعی بر سر راه آن در میدان نبرد وجود دارد. اوکراین از طرفی با کمبود نیرو و سرعت پایین انتقال مهمات مواجه شده و از طرف دیگر برتری‌های نظامی روسیه در این جنگ باعث شده تا نتواند حملات بزرگی انجام دهد و به پیشرفت‌های چشمگیری در جنگ دست پیدا کند.

روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقامات آمریکایی می‌نویسد: «تعداد سربازان اوکراینی که در پایگاه‌های آمریکایی واقع در اروپای غربی آموزش می‌بینند، در ماه‌های گذشته تقریبا به صفر رسیده و این نشان می‌دهد که کی‌یف برای جنگ با نیروهای روسیه، با کمبود نیروی انسانی و سرباز مواجه شده است.»

مربیان آمریکایی، آموزش نیروهای اوکراینی را با انجام تمریناتی در منطقه آموزشی «گرافنور» در آلمان در آوریل ۲۰۲۲ آغاز کردند. حدود ۳۱۰۰ سرباز اوکراینی تا پایان سال ۲۰۲۲ آموزش‌های ایالات متحده را دریافت کرده بودند. هم‌چنین این برنامه آموزشی در ژانویه ۲۰۲۳ جهت آموزش ۱۲ تیپ در آستانه ضدحمله شکست‌خورده اوکراین تمدید شد.

مقاماتی بدون افشای نام خود به واشنگتن پست گفتند: «آخرین تیپ آموزش‌دیده در آلمان، در ماه ژانویه یا فوریه منطقه آموزشی مذکور را به‌عنوان بزرگ‌ترین فرماندهی آموزشی ایالات متحده در آلمان ترک کردند. آنها پس از این تاریخ هیچ آموزشی دریافت نکرده‌اند.»

مسئله کمبود نیروهای اوکراین از سال گذشته میلادی توسط رسانه‌های غربی گزارش شده است و در حالیکه این کشور با چنین مسئله مهمی دست‌وپنجه نرم می‌کند، روسیه به تدریج دستاوردهایی را به طور روزانه در میدان نبرد کسب می‌کند.

فرار ناکام ده‌ها مرد اوکراینی از مرزها برای اجتناب از جنگ ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ - ۲۰:۲۰

سخنگوی سرویس مرزی اوکراین گفت از ابتدای جنگ با روسیه تاکنون حدود ۳۰ مرد اوکراینی در تلاش برای عبور غیرقانونی از مرزهای اوکراین و اجتناب از جنگ علیه روسیه، جان خود را از دست دادند.

«آندری دمچنکو» سخنگوی سرویس مرزی اوکراین در مصاحبه با خبرگزاری اوکراینی عنوان کرد: برخی از آنها هنگام تلاش برای عبور از رودخانه یا عبور از کوه جان خود را از دست دادند.

به نقل از دیلی‌میل، به‌استثنای برخی موارد، مردان اوکراینی بین ۱۸ تا ۶۰ سال، طبق قانون نظامی اوکراین، اجازه خروج از کشور را ندارند زیرا ممکن است از آنها برای جنگ استفاده شود.

روز دوشنبه، سرویس گارد مرزی دولتی اوکراین در بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد ۲۴ مرد هنگام تلاش برای عبور از رود «تیسا» در مرز اوکراین با رومانی جان خود را از دست‌ داده‌اند.

دمچنکو افزود: «از زمان آغاز جنگ، مرزبانان حدود ۴۵۰ گروه جنایت‌کار را که تلاش کرده‌اند افراد را به‌صورت غیرقانونی از مرز عبور دهند، شناسایی کرده‌اند. تلاش برای عبور غیرقانونی از مرز هر روز اتفاق می‌افتد. بیشتر این تلاش‌ها خارج از پست‌های بازرسی مرزی در مرز با مولداوی و رومانی است. بیشترین تعداد با اسناد جعلی در مرز با لهستان ثبت شده است.»

اوایل ماه آوریل، سخنگوی سرویس مرزی اوکراین به تلویزیون دولتی اوکراین گفته بود به طور متوسط روزانه حدود ۱۰ مرد در تلاش برای ترک غیرقانونی اوکراین متوقف می‌شوند.

در ماه نوامبر، بی‌بی‌سی در گزارشی بر اساس داده‌های عبور غیرقانونی مرز از رومانی، مولداوی، لهستان، مجارستان و اسلواکی اعلام کرد نزدیک به ۲۰ هزار مرد از آغاز جنگ برای سربازی اجباری از اوکراین فرار کرده‌اند.

ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه

روسیه امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که سامانه‌ پدافند هوایی این کشور ۶ موشک دوربرد موسوم به «اتکمز» ساخت آمریکا و ۲ بمب هوایی هدایت‌شونده «هامر» که اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته پرتاب کرده بود را سرنگون کرده است.

 وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: ۱۰ هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی، ۶ فروند موشک تاکتیکی «اتکمز» (ATACMS) ساخت ایالات متحده و ۲ بمب هوایی هدایت‌شونده «هامر» (Hammer) ساخت فرانسه توسط پدافند هوایی روسیه سرنگون شدند.

طبق این گزارش، وزارت دفاع روسیه در بیانیه خود اشاره‌ای نکرده است که این موشک‌ها به سمت کدام مناطق شلیک و در کجا هدف قرار گرفته‌اند.

با این حال، سرگئی آکسیونوف فرماندار منطقه کریمه اعلام کرد که موشک‌های اتکمز بر فراز این شبه جزیره سرنگون شدند.

آکسیونوف در پیام‌رسان «تلگرام» عکسی را منتشر کرده است که مهمات فرعی منفجر نشده موشک‌های اتکمز را نشان می‌دهد.

یک مقام آمریکایی هفته گذشته اعلام کرد که واشنگتن در هفته‌های اخیر مخفیانه موشک‌های دوربرد اتکمز را به عنوان بخشی از بسته کمک نظامی ۳۰۰ میلیون دلاری برای اوکراین که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا آن را تایید کرد، به کی‌یف فرستاده است.

ارسال موشک‌های اتکمز با برد تا ۳۰۰ کیلومتر برای اوکراین، موضوعی بود که ماه‌ها در دولت بایدن مورد بحث قرار گرفته بود.

«مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد

«الکساندر دوگین» فیلسوف و نظریه‌پرداز برجسته روسی که برخی از او به عنوان «مغز متفکر پوتین» یاد می‌کنند، در مصاحبه‌ای با خبرنگار سرشناس آمریکایی ضمن حمایت بیشتر از عملیات نظامی روسیه گفت که کشور مستقل اوکراین «نباید وجود داشته باشد».

 «تاکر کارلسون» خبرنگار سرشناس آمریکایی که پیشتر هم مصاحبه‌ای طولانی با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه داشت، این بار گفت‌وگو ۲۰ دقیقه‌ای را با متحد پوتین انجام داده و آن را روی کانال یوتیوب خود منتشر کرده است.

طبق گزارش راشا تودی، «الکساندر دوگین» که از منتقدان سرسخت غرب است، در این مصاحبه علاوه بر حمایت تمام‌عیارش از عملیات نظامی روسیه در اوکراین، تاکید کرد که کشور مستقل اوکراین «نباید وجود داشته باشد».

آقای کارلسون، دوگین را نویسنده‌ای توصیف می‌کند که «درباره ایده‌های بزرگ می‌نویسد» و هم‌چنین ادعا می‌کند که کتاب‌های او در سرتاسر ایالات متحده توسط دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ممنوع شده است و امکان خرید در وبگاه آمازون وجود ندارد.

در قسمتی از این مصاحبه، «مغز متفکر پوتین» استدلال می‌کند: «ایدئولوژی لیبرال، که از زمان سقوط اتحاد جماهیر شوروی، عملا در غرب بی‌رقیب شد، منجر به نابودی مفهوم خانواده می‌شود؛ مفهومی که به نفع فردگرایی، در حال نابودی است. هم‌چنین پیشرفت طبیعی لیبرالیسم موجب طرد هویت انسانی می‌شود.»

این نظریه‌پرداز روس در ادامه می‌گوید: «فاز بعدی: نئو لیبرالیسم. اکنون در اینجا بحث اکثریت نیست بلکه بحث بر سر حکومت اقلیت‌هاست. نقش این تفکر در غرب به معنای دموکراسی نیست، بلکه توتالیتاریسم است.»

راشا تودی هم‌چنین به «داریا دوگینا» دختر این فیلسوف روسی و مفسر سیاسی اشاره می‌کند که در جریان بمب‌گذاری در خودروی شخصی‌اش کشته شد و مقامات روسیه گفتند که این حادثه توسط عاملان اوکراینی طراحی شد. هم‌چنین چندین رسانه آمریکایی به نقل از منابعی ناشناس گزارش دادند که واشنگتن معتقد است مقامات اوکراینی در این «ترور» دست داشتند.

اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین

ناظران تحریم‌های سازمان ملل متحد در گزارشی به کمیته شورای امنیت مدعی شدند بقایای موشکی که ۲ ژانویه در شهر خارکیف اوکراین فرود آمد، از یک موشک بالستیک سری Hwasong-۱۱ کره‌شمالی بود.

در این گزارش ۳۲ صفحه‌ای که نسخه‌ای از آن دوشنبه به دست خبرگزاری رویترز رسید، آمده است ناظران تحریم‌های سازمان ملل «به این نتیجه رسیدند بقایای به دست آمده از موشکی که ۲ ژانویه ۲۰۲۴ در خارکیف اوکراین فرود آمد، از موشک سری «هوآسونگ-۱۱» (Hwasong-۱۱) کره‌شمالی ناشی می‌شود و این نقض تحریم تسلیحاتی کره‌شمالی است.»

هیئت‌های روسیه و کره‌شمالی در سازمان ملل در نیویورک به درخواست ناظران تحریم‌ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ ندادند.

کره‌شمالی که به طور رسمی به‌عنوان جمهوری دموکراتیک خلق کره شناخته می‌شود، از سال ۲۰۰۶ تحت تحریم‌های سازمان ملل به دلیل موشک‌های بالستیک و برنامه‌های هسته‌ای خود قرار گرفته و این اقدامات در طول سال‌ها تقویت شده است. روابط نظامی پیونگ‌یانگ-مسکو هم بعد از جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ بیش از پیش تقویت شده اما طرفین جزئیات همکاری‌های خود را علنی نکرده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که سه ناظر تحریم‌ها اوایل ماه جاری برای بازرسی بقایای یافت شده به اوکراین سفر کردند و هیچ مدرکی دال بر ساخت این موشک در روسیه پیدا نکردند. آنها نمی‌توانستند به‌طور مستقل تشخیص دهند که موشک از کجا پرتاب شده و همچنین نمی‌دانستند چه طرفی آن را پرتاب کرده است.

با این حال آنها بعدا در گزارش ۲۵ آوریل به کمیته تحریم‌های کره‌شمالی در شورای امنیت مدعی شدند: «اطلاعات در مورد مسیر ارائه شده توسط مقامات اوکراینی، نشان می‌دهد که این موشک از داخل خاک فدراسیون روسیه پرتاب شده است. و اگر این موشک در کنترل نیروهای روسیه بوده باشد، اصابت در چنین نقطه‌ای احتمالا نشان‌دهنده این است که از سوی طرف‌های مرتبط با فدراسیون روسیه تهیه شده است. این می‌تواند نقض تحریم تسلیحاتی علیه کره‌شمالی باشد که سال ۲۰۰۶ معرفی شد.»

دیگر خبرها

  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • بسکتبال بالا و پایین دارد، اما برد خوبی داشتیم
  • کاخ سفید: اسرائیل قبل از حمله به رفح نظرات ما را خواهد شنید
  • کاخ سفید : اسرائیل قبل از حمله به رفح نظرات ما را خواهد شنید
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • مافیای خودرو؛ مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور!