Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، رضایی حقیقت امروز در بازدید استاندار آذربایجان شرقی از از پژوهشکده رانشگرهای فضایی در تبریز، ضمن ارائه تاریخچه‌ای از فعالیت‌های این مجموعه به عنوان پشتیبانی مهندسی جنگ و همچنین مرکز تحقیقات مهندسی، ماموریت‌های محوله در حوزه فضایی که در سه گروه پژوهشی عملگر، مکانیزم و رانشگرهای فضایی در حال اجراست را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی، چرخ عکس‌العملی و پین پولر را به عنوان اولین محصولات زیرسیستمی کشور نامید که در این پژوهشکده طراحی و ساخته شده‌اند.
 
حقیقت با اشاره به طرح‌های توسعه ماموریتی و توسعه زیرساخت‌های عمرانی و همچنین طرح توسعه زیرساخت تجهیزات آزمایشگاهی رانشگرهای فضایی، از  این طرح‌ها به عنوان اصلی‌ترین برنامه‌های توسعه‌ای فناوری‌های فضایی در شمال‌غرب کشور نام برد و خاطرنشان کرد: طرح آزمایشگاه رانشگرهای فضایی نخستین آزمایشگاه رانشگرهای الکتریکی در سطح کشور و حتی منطقه است که می‌تواند نیازهای اساسی کشور را در این حوزه تامین کند.
 
وی افزود؛ در این طرح که در آینده نزدیک وارد مرحله ساخت و اجرا خواهد شد، از فناوری‌های پیشرفته پلاسما و ولتاژ بالا و خلاء‌های پایدار و دما پایین استفاده شده و استاندارد‌های به‌کاررفته در آن، مطابق با استاندارد‌های سخت‌گیرانه سازمان فضایی اروپا طراحی شده است.

استاندار آذربایجان شرقی نیز در بازدید از پژوهشکده رانشگرهای فضایی در تبریز، با ماموریت‌ها، اقدامات و فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه این پژوهشکده آشنا شد.

محمدرضا پورمحمدی در حاشیه این بازدید که به همراه معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار انجام شد، با ابراز خرسندی از موفقیت‌ها و دستاوردهای محققان و متخصصان این پژوهشکده، گفت: خوشیختانه این پژوهشکده با طرح و اندیشه و برنامه و آینده‌نگری خوبی در حال فعالیت است.
 
وی تأکید کرد: باید از مراکزی که پیشران توسعه هستند حمایت‌های لازم صورت گیرد و برای سرمایه‌گذاری در این زمینه برنامه‌ریزی شود.
 
پورمحمدی با اشاره به کاربردهای وسیع غیرنظامی حوزه فضا و ضرورت دست‌یابی به آنها، اظهار داشت: اگر امروز  قادر به طراحی و ساخت و پرتاب ماهواره هستیم از برکات نظام جمهوری اسلامی ایران است.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز آذربایجان شرقی طراحی و ساخت رانشگرهای فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۷۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد خمینی شهر گفت:‌ ساخت برج‌های تقطیر باسینی‌های مخروطی چرخان در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار با دانش به روز این شرکت بومی‌سازی شد.
محمدتقی اکبری افزود:‌ برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. وی گفت: افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فرآوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.
اکبری افزود:‌ لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.
مدیرعامل و مؤسس این شرکت دانش بنیان گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، افزود:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.
تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت است بطوریکه سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرد و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شده است.

دیگر خبرها

  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد