Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه؛ حجت الاسلام حسن روحانی عصر امروز (جمعه - ۲۱ شهریور) در گفتگو با رئیس کل بانک مرکزی ضمن دریافت گزارش مربوط به آخرین اقدامات انجام شده در زمینه تامین مواد اولیه داروی مورد نیاز کشور، بر اختصاص ارز مورد نیاز در این زمینه تاکید کرد.

رئیس جمهوری با اشاره به شرایط اقتصادی کشور ناشی از تحریم‌های آمریکا و شیوع کرونا، گفت: در شرایطی که دشمنان با اعمال تحریم‌ها حتی تهیه داروی مورد نیاز مردم را محدود کرده‌اند، تامین نیاز‌های دارویی کشور از اولویت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی نیز گزارشی از روند تأمین ارز مواد اولیه مورد نیاز کارخانه‌های دارویی ارائه کرد و گفت: طی چند روز گذشته بیش از ۴۲۰ میلیون دلار  صرفا برای خرید دارو و مواد اولیه دارو با نرخ ۴۲۰۰ تومان تأمین ارز شده است.

 همتی یادآور شد که از ابتدای سال جاری بیش از ۹۰۰ میلیون دلار  ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات دارو وتجهیزات پزشکی تأمین شده است.

حجت الاسلام حسن روحانی روز جمعه در گفتگو با وزیر کشور، ضمن دریافت گزارش روند برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه‌هایی که انتخابات در آن به مرحله دوم کشیده شده است، تاکید کرد: برگزاری انتخابات با رعایت دقیق قوانین و با امنیت کامل و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از اقدامات بسیار مهم است که باید با حساسیت‌های لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی برگزار شود.

رئیس جمهور با اشاره به گزارش وزیر کشور درخصوص نظارت بر رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی از سوی برگزار کنندگان انتخابات و رعایت این دستورالعمل‌ها از سوی مردم در این زمینه، اظهار داشت: مشکلاتی همچون کرونا نمی‌تواند مانع از انجام امور مهم از جمله انتخابات شود و با رعایت کامل نکات بهداشتی و اجرای دستورالعمل‌ها می‌توان همه کار‌های ضروری و لازم را انجام داد.

 روحانی همچنین در این گفت: گو درخصوص اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی و نظارت بر این موضوع در همه امور، دستورات لازم را به وزیر کشور به عنوان رئیس کمیته امنیتی – اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا صادر کرد.

"عبدالرضا رحمانی فضلی" وزیر کشور، امروز در گفتگو با رئیس جمهور گزارش کاملی از روند برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه و شعب رای گیری ارائه کرد

منبع: پارسینه

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهور وزیر کشور انتخابات مجلس کرونا بانک مرکزی دارو تامین ارز پارسی خبر مواد اولیه مورد نیاز مرحله دوم وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۸۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • قدردانی وزیر علوم از دست‌اندرکاران حفظ سلامت کنکور
  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد