Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر محمدی رییس کمیته جوانان فدراسیون فوتبال ایران ، به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پیکان انتخاب و منصوب شد.

به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که کارخانه ایران‌خودرو به دلیل بازنشستگی حمیدرضا گرشاسبی ناچار به پایان همکاری قانونی اش با این مدیر قدیمی و پرسابقه بود، جانشین او را بلافاصله انتخاب کرد و در اقدامی منحصر بفرد یک چهره فوتبالی و دانشگاهی را از درون خانواده این رشته به مدیرعاملی برگزید که در نوع خود در فوتبال رابطه مند و پرحاشیه ایران کم سابقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبر محمدی که از سال گذشته عهده دار ریاست کمیته جوانان فدراسیون فوتبال بود و حدود دوماه پیش با حکم مدیرعامل کارخانه ایرانخودرد به عنوان تنها عضو فنی هیات مدیره به پیکان پیوسته بود، از این پس به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پیکان فعالیت خواهد کرد.

این مدرس رسمی ای‌اف‌سی و مربی ۴۶ساله فوتبال که غیر از کسب مدرک حرفه‌ای مربیگری از فیفا، سابقه هدایت تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان فوتبال ایران و همچنین سابقه سرمربیگری تیم‌های پاس همدان و خونه‌به‌خونه بابل را دارد قرار است در لیگ بیستم به عنوان مدیرعامل باشگاه پیکان در این پست فعالیت کند.

تغییر تاکتیک در صندلی‌های مدیریتی بعداز جوانگرایی روی نیمکت‌ها

فوتبال ایران طی چندماه گذشته پوست اندازی را با کنارگذاستن مربیان تکراری از راس تیمهای سطح اول خود آغاز کرده است و در کمتر از یکسال تقریبا به جز یک مورد استثنا، هیچ مربی قدیمی و سالخورده نتوانسته جای خود را حفظ کند. اما این روند در پست‌های مدیریتی که منشا اصلی تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌هاست رخ نداده بود.

این انتصاب درحالی از سوی مقیمی رییس بزرگترین کارخانه خودروسازی ایران در امور ورزشی صورت گرفته که طی سالهای اخیر سیل انتصاب های عجیب و غریب و غیرمرتبط از سوی وزارتخانه‌های مختلف به خصوص وزارت ورزش در فوتبال ایران، پیامدهای زیانباری به همراه داشته و عواقب صدور احکام غیرتخصصی برای مدیران ناکارآمد اکنون دامن فوتبال کشور را در محافل بین المللی گرفته است.

فوتبال به حیاط خلوت مدیران دولتی و مجلسی و شورای شهری بدل شده است و مدیران گمنام سیاسی ، شهری، صنعتی و ... مثل قارچ در راس باشگاه‌ها و فدراسیون‌ها سبز می‌شوند!

دو تیم دولتی استقلال و پرسپولیس اکنون با میلیون‌ها دلار بدهی به مربیان و بازیکنان خارجی در بحران ورشکستگی به سر می‌برند و هر روز خبر محرومیت و محدودیت آنها به دلیل ضعف مدیریت به افکار عمومی مخابره می‌شود. انتصاب‌های بحث‌برانگیز وزیر ورزش و عزل‌ونصب‌های پرتعداد او در هیات‌مدیره سرخابی اکنون رکوردی بی‌سابقه برجای گذاشته است و بیش از ۶۰ مدیر جدید و ناشناخته سر از کرسی‌های مدیریتی محبوب دو باشگاه درآورده‌اند. مدیرانی بی حاصل و بی بازده که چندصباحی خود را در رسانه‌ها معروف می‌کنند و مسافر سفرهای خارجی دو تیم می‌شوند و سپس جای خود را به مهره بعدی سلطانی‌فر و مدیران بالادستش در دولت می‌دهند.

آیا انتصاب مدیران فوتبالی باسواد هم مثل مربیان جوان ، مد می‌شود؟

اکبر محمدی جزو معدود چهره‌های برجسته فوتبال ایران است که تحصیلات دانشگاهی اش را تا رده دکتری در دانشگاه معتبر تربیت مدرس دنبال کرده است و به رغم جوانی در کارنامه کاری‌اش قهرمانی آسیا با کشف استعدادهایی نظیر سردار آزمون و علیرضا جهانبخش را دارد. 
باید دید محمدی به عنوان یک مدیر کاملا فوتبالی، در این آزمون چه کارنامه و عملکردی از خود به جای خواهد گذاشت و آیا فرصت کافی برای پیاده‌سازی ایده‌ها و برنامه‌هایش خواهد داشت یا خیر؟

به نظر می‌رسد توفیق وی می‌تواند دروازه ورود سایر تحصیلکرده‌های فوتبال به عرصه مدیریتی فوتبال را فراهم کند هرچند باید توجه داشت محمدی پیش از این در سازمان ورزش شهرداری تهران و فدراسیون فوتبال تجارب مدیریتی پایه را گذرانده و به یکباره مدیرعاملی یک باشگاه لیگ برتری را برعهده نگرفته است.

سالهاست که از چهره‌ برجسته‌ای همچون علی دایی خواسته می‌شود که جای سروکله زدن کنار زمین چمن، به سطوح مدیریتی برود تا شاید اعتبار پایمال شده فوتبال ایران در آسیا و دنیا را اعاده کند اما دایی گویا هنوز به این نتیجه نرسیده و بیکاری یک فصل اخیر هم او را برای تغییر شیوه مجاب نکرده‌است. او البته بابت حمایت و اعتقاد مدیران ارشد هنوز مطمئن نیست.

تخصص به جای توصیه ، ضابطه جایگزین رابطه

در این میان از اقدام متفاوت مقیمی هم نباید غافل شد که برخلاف رویه روال مرسوم مدیران گذشته ایرانخودرو، اداره باشگاه قدیمی و ریشه‌دار پیکان را به گزینه‌های تکراری و گردشی نسپرد و تخصص را به رابطه و توصیه‌های قابل پیش‌بینی ترجیح داد.

متاسفانه در ترکیب هیات مدیره باشگاه‌های پرتعداد دولتی، گاهی حتی یک چهره ورزشی هم دیده نمی‌شود و این تاسفبار است. در لیگ برتر فوتبال ایران به غیر از پرسپولیس و استقلال، تیمهای فولاد مبارکه سپاهان و ذوب‌آهن از استان اصفهان، نفت آبادان، فولاد، نفت مسجدسلیمان از استان خوزستان، مس رفسنجان و گل‌گهر سیرجان از استان کرمان، پارس جنوبی جم از استان بوشهر، آلومینیوم اراک از استان مرکزی، پیکان و سایپا از استان تهران و ... ، همگی دولتی محسوب می‌شوند و بودجه شان از بیت المال تامین شده است اما متاسفانه پیش ازاین انتصاب‌ها در این مجموعه‌ها تابع اصول و نظام مدون و شایسته‌سالار نبوده است به نحوی که شانس به ندرت به ورزشی‌ها رو  می‌کرد و مدیران ناآگاه و بیگانه با فوتبال و ورزش، جایگاه‌ها را اشغال می‌کردند. 

باید دید آیا از ضربات گذشته درس گرفته‌ایم و با بکارگیری مدیران جوان و پرانگیزه فوتبالی در صدد جبران برآمده‌ایم یا این مورد تنها یک جرقه است و سیاسیون اجازه تقسیم کرسی‌ها را به فوتبالی‌ها نخواهند داد.

نویسنده: بهنام شریفی

منبع: تابناک

کلیدواژه: دارا دوم علیرضا پناهیان شارلی ابدو روز سینما دور دوم انتخابات مجلس یازدهم مدیران جوان فوتبال ایران جوانگرایی شایسته سالاری تابناک ورزشی باشگاه پیکان دارا دوم علیرضا پناهیان شارلی ابدو روز سینما دور دوم انتخابات مجلس یازدهم فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۸۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 درست‌ترین تصمیم علی دایی!

آنچه در فوتبال ایران فراوان پیدا می‌شود «شایعه» است؛ دور و نزدیک به واقعیت. گاهی شایعات مبنای منطقی‌تری دارند و به حقیقت تبدیل می‌شوند، اما گاهی روشن است که موضوع را نباید چندان جدی گرفت. به تازگی شایعه‌ای منتشر شد که از دسته دوم بود؛ اینکه قرار است علی دایی در پایان فصل جای اوسمار ویرا را بگیرد و سرمربی پرسپولیس شود. خوشبختانه دایی این داستان را تکذیب کرد. حالا چرا می‌گوییم «خوشبختانه»؟ در ادامه توضیح خواهیم داد.

قطعا علی دایی یکی از مفاخر فوتبال ایران و آسیا است و غیر از جنبه‌های فنی و آموختن آموخته‌هایش به نسل جدید، حتی از نظر ژورنالیستی هم به سود ماست که در فوتبال حاضر باشد و کار کند، اما راستش فضایی که این روزها ساخته شده، طوری نیست که جای دایی خیلی در آن خالی به نظر برسد. تعارف که نداریم؛ در این فوتبال حاشیه بر متن می‌چربد، پرده‌های حرمت دریده شده و روزی ۲۰ تا بیانیه و مصاحبه جنجالی منتشر می‌شود. کار فنی ضعیف است و ره‌آورد چندانی ندارد. رنک لیگ ایران در رتبه‌بندی باشگاه‌های قاره مدام تنزل می‌کند و تیم‌های ملی‌مان هم یکی پس از دیگری ناکامی به بار می‌آورند، اما تا دل‌تان بخواهد دعوا و درگیری داریم، تنش‌های اعصاب خردکن و جنجال‌های زردی که حال آدم را به هم می‌زنند. در این مدت خیلی از آدم‌حسابی‌ها از فوتبال ایران رفتند یا شاید ناچار به ترک آن شدند؛ از مهدی مهدوی‌کیا که هر چقدر در هامبورگ تقدیر می‌شود در ایران مجالی برای کار آسان نمی‌یابد تا کریم باقری که در اوج موفقیت از پرسپولیس جدا شد.

راستش این است که شاید این حوزه با حال زار این روزهایش آماده همکاری محترمانه با علی دایی هم نباشد. او «عزیز» یک ملت است؛ یک سرمایه اجتماعی و چهره‌ای ملی که باید قداستش حفظ شود. آیا واقعا امروز چنین امکانی مهیاست؟ قطعا این‌طور نیست و شاید به همین دلیل هم هست که خود دایی طی یکی، دو سال گذشته به دفعات تاکید کرده منعی برای کار ندارد، با این حال خودش از وضع فعلی لذت می‌برد و ترجیح می‌دهد به فوتبال برنگردد.هیچ‌کس دقیقا نمی‌داند دایی بهار ۹۸ با چه پشت پرده‌ای از فوتبال ایران رفت، اما اگر امروز قصد قضاوت داشته باشیم، منصفانه باید بگوییم آن اتفاق، فعل‌وانفعال‌های بعدش و نیز تصمیماتی که خود دایی گرفت، چه بسا باعث ارتقای جایگاه او نزد بخش بزرگی از مردم ایران شد. او حالا حتی نسبت نزدیک‌تری با لقب همیشگی‌اش یعنی «شهریار» دارد؛ اسطوره‌ای که در سطحی بالاتر از کشمکش‌های روزمره فوتبال ایران نشسته و از یک موقعیت معتبر و خدشه‌ناپذیر برخوردار است. مردم ایران این دایی را مقرب‌تر هم می‌دانند؛ مردی که هرازگاهی یک ویدئو از او در جایگاه ممتازش منتشر می‌شود. گاهی دایی را در حال‌ پذیرایی از بچه‌های بهزیستی در دفتر کارش می‌بینیم و گاهی مثل همین اواخر یک بانوی ر زمی‌کار مدال قهرمانی‌اش را به او تقدیم می‌کند. حیف نیست که این جایگاه دوباره به چالش‌های فوتبال نه چندان پاکیزه ایران آلوده شود؟

منبع: دنیای اقتصاد

tags # علی دایی ، پرسپولیس سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند
  • صعود مس رفسنجان به جمع ۸ تیم برتر جام حذفی با حذف پیکان
  • همنام مدیر جدید پرسپولیس روی نیمکت و سکو!
  • استقلال و باز هم چالش تغییرات مدیریتی؛ مالک جدید با مدیرعامل جدید می‌آید؟
  • امروز بگو و بخند، فردا جنگ و جدل!
  • پرسپولیس تغییر مدیریتی نخواهد داشت
  • رضا درویش در سمت مدیرعاملی پرسپولیس ماندنی شد
  •  درست‌ترین تصمیم علی دایی!
  • چهره پرافتخار آبی پوش می شود | اولین تصمیم مهم باشگاه استقلال پس از تغییر مالکیت
  • دلال‌ها آفت فوتبال کشور هستند/ضرورت شناسایی استعدادهای جوان تبریز