Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، غلامرضا رضایی رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان قم امروز با بیان این که آموزش و پرورش امسال همانند پارسال نیازمند همیاری و همکاری خانواده‌ها در امر تربیت و آموزش دانش آموزان عزیز است بیان کرد: خانواده‌های قمی نیز از آغاز سال تحصیلی جدید در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و همراهی با دانش آموزان خود پیشقدم بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: متوسط حضور دانش آموزان در این چند روز سپری شده از آغاز سال تحصیلی حدود ۴۰ درصد است که البته این درصد شامل مدارس روستایی استان نیز هست،از آن جا که بر اساس گزارش‌های رسیده، تقریبا همه دانش آموزان روستایی استان با رعایت موارد بهداشتی در مدارس حاضر شده و در کلاس‌های حضوری شرکت کرده اند.

رئیس اداره روابط عمومی آموزش و پرورش قم همچنین با اشاره به این که کلاس‌های برگزار شده از آغاز سال تحصیلی در دو گروه الف و ب ساماندهی شده اند اظهار کرد: هر دانش آموز قمی که به هر دلیل و از جمله به دلیل نگرانی والدین، فرصت حضور در مدرسه و آموزش حضوری را پیدا نکند، می‌تواند با هماهنگی مدیر واحد آموزشی خود، از آموزش مجازی در بستر «شاد» (شبکه اجتماعی دانش آموزی) بهره‌مند شود.

او اضافه کرد: البته اگر به هر دلیلی مانند قطعی یا کُندی اینترنت، در نقطه‌ای از استان امکان استفاده دانش آموزان از کلاس‌های حضوری و مجازی نیز فراهم نباشد، پیش بینی شده تا دانش آموزان آن منطقه بتوانند ضمن استفاده از برنامه‌های آموزشی شبکه‌های مختلف تلویزیونی، از لوح‌های فشرده آموزشی، درسنامه‌ها و جزوه‌های تهیه شده بهره گیرند تا امور تعلیم و تربیت آن‌ها تعطیل نشود.

رضایی ادامه داد: به هر حال شرایط این بیماری همه گیر به گونه‌ای است که ممکن است ادامه دار باشد و از این رو باید راه‌های پیشگیری از آن را نهادینه و فرهنگ سازی کنیم.

 

احتمال تغییر برنامه آموزشی در روز‌های آینده وجود دارد

رئیس اداره روابط عمومی آموزش و پرورش قم با توضیح این که احتمال تغییر در برنامه اعلام شده از سوی مسئولان عالی رتبه هم وجود دارد گفت: وضعیت فعلی در این چند روز سپری شده از آغاز سال تحصیلی، تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا و با ابلاغ وزارت آموزش و پرورش به همه ادرات کل استان‌ها بوده و خود استان قم دخالتی در این شیوه نداشته است.

او در پاسخ به پرسش دیگر مبنی بر این که «وضعیت فعلی یعنی تلفیق شیوه حضوری و مجازی سبب افزایش زحمت کادر مدارس و اعتراض برخی از آن‌ها شده، چه تدبیری باید برای آن اندیشید؟» بیان کرد: قطعا این شیوه برای کادر آموزشی، معلّمان و دانش آموزان ما سختی‌هایی خواهد داشت، اما در عین حال همه می‌دانند که این عزیزان همواره دلسوز و ایثارگر بوده اند و این دشواری‌ها را تحمل می‌کنند.

«دشوار بودن رعایت موارد بهداشتی از سوی دانش آموزان مقطع ابتدایی» نکته دیگری بود که  از رئیس اداره روابط عمومی آموزش و پرورش قم پرسیده شد  و او  پاسخ داد: به هر حال تصمیم نهایی این بوده که اعلام شده و فکر می‌کنیم با تدابیر دیده شده در زمینه رعایت بهداشت، جای نگرانی نیست.

رضایی در پایان تصریح کرد: توصیه ما این است که دانش آموزان قمی نگران آموزش خود نباشند، چراکه علاوه بر امکان انتخاب آموزش حضوری یا مجازی بر بستر «شاد»، امکان استفاده از محتوا‌های تولید شده از دروس مختلف مقاطع تحصیلی نیز وجود دارد که این محتوا‌ها برای مقطع ابتدایی به همت «استودیو الفبا» روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان و همچنین برای مقطع متوسطه اول و دوم با تلاش همکاران اداره تکنولوژی و گروه‌های آموزشی متوسطه آموزش و پرورس استان تولید شده و در دسترس است، در عین حال که برخی از مدارس استان نیز گروه‌هایی را برای آموزش بهتر دروس تخصصی تشکیل داده و فعالیت‌هایی در این زمینه داشته اند.

منبع:فارس

انتهای پیام/ ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی کرونا در قم آغاز سال تحصیلی آموزش و پرورش روابط عمومی دانش آموزان رئیس اداره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۹۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری

به گزارش خبرنگار مهر، نادر کریمی بیرانوند پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با تبریک هفته معلم اظهار کرد: سنندج از امروز تا دهم اردیبهشت ماه شاهد برگزاری نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روی است که در راستای ترویج روحیه کارآفرینی بین دانش‌آموزان انجام می‌شود.

وی همچنین از برگزاری دوره توانمندسازی مدیران مدارس غرب کشور برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در استان خبر داد و گفت: از راهکارهای سند تحول بنیادین مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است و هر دانش‌آموز باید تا پایان دوره تحصیلی یک مهارت که منجر به اشتغال شود را بیاموزد و این دوره برای مدیران مدارس در راستای تحقق این مهم برگزار می‌شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: ساحت اقتصادی که در شش ساحتی که برای آموزش دانش‌آموزان وجود دارد بدرستی تبیین نشده تا دانش‌آموز بتواند وارد بازار کار شود.

کریمی بیرانوند خاطرنشان کرد: چهارشنبه هفته گذشته در دولت بحث مهارت‌آموزی در مدارس نظری تصویب شد و ردیف اعتباری برای این مهم درنظر گرفته می‌شود.

وی یکی از مشکلات مهارت آموزی در مدارس نظری را نبود ساعت درسی مهارت‌آموزی دانست و گفت: تغییر ساختار آموزشی در حوزه متوسطه در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش است تا بتوان زمانی در برنامه درسی دانش آموزان برای مهارت آموزی در نظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: برای دانش‌آموز در قالب ۳۰۰ ساعت در طول سه سال تحصیلی متوسطه مهارت‌آموزی گنجانده می‌شود تا منتج به شغل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیتی برای آموزش مهارت آموزی هستند

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: مدارس شبانه‌روزی اوقات فراغت خوبی برای دانش‌آموزان دارد و می‌توان با استفاده از فضای این مدارس سعی می‌شود مهارت به دانش‌آموزان این مدارس آموزش داده شود.

کریمی بیرانوند اذعان کرد: تا زمانیکه ساحت اقتصادی رشد نکند و دانش‌آموز توانمندی ورود به بازار کار را نداشته باشد نمی‌توان به تحقق این ساحت آموزشی دست یافت.

وی با اشاره به مشکل کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اعلام کرد: از مشکلات آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی است، در چند سال اخیر استخدام جدی شد و از کل ظرفیت تربیت معلم استفاده می‌شود و اگر دانشگاه فرهنگیان نتوانست نیرو تربیت کند از طریق آزمون و مصاحبه نیرو جذب می‌شود.

وی عنوان کرد: کردستان سال گذشته ۹ هزار ساعت در حوزه متوسطه نظری به صورت غیرموظف از بازنشستگان و دانشجو معلمان ترم هفت، برای جبران کمبود نیرو استفاده کردیم.

اجرای طرح «شهیدمحمودوند» برای شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر وضعیت پوشش تحصیلی دور دوم متوسطه در کشور و چگونگی شناسایی دانش‌آموزان ترک تحصیل بیان کرد: در پوشش تحصیلی متوسطه دوم، بسیاری از دانش آموزان بدلیل اینکه جذب بازار کار می‌شوند ترک تحصیل می‌کنند اما براساس اجرای طرح «شهید محمودوند» دانش‌آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکردند با بررسی کد ملی آنها دانش‌آموزان ثبت نام نشده شناسایی شدند و مسؤولان استان‌ها موظف شدند تا افرادی را برای پیگیری این دانش‌آموزان موظف به کار کنند.

وی اضافه کرد: براساس پیگیری‌های صورت گرفته تعدادی از دانش‌آموزان از طریق تحت پوشش قراردادن در کمیته امداد و بهزیستی به چرخه تحصیل بازگشتند و عده‌ای نیز به دلیل مهاجرت یا فوت ثبت نام نکرده بودند که شناسایی شدند.

کریمی اذعان کرد: سال گذشته ۶۰ هزار نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش و پرورش برگشتند.

وی یکی از مسائل آموزش و پرورش را حضور کمرنگ دانش‌آموزان پایه دوازدهم بعد از تعصیلات نوروز دانست و گفت: این آسیب بزرگی برای دانش‌آموزان است چرا که در این زمان دانش‌آموز با نحوه طراحی سوال آزمون نهایی آشنا می‌شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: امتحانات پایه دهم و یازدهم هم از امسال نهایی هستند و آزمون آنها در حوزه‌های اجرا و تصییح آن به صورت الکترونیکی است.

کد خبر 6089831

دیگر خبرها

  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است