Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@00:27:12 GMT

پیام نویسنده مشهور انگلیسی برای کودکان جهان

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۵۹۵۷۳

پیام نویسنده مشهور انگلیسی برای کودکان جهان

«دیوید آلموند» یکی از چند نویسنده انگلیسی برتر در حوزه کتاب های کودک و نوجوان است که البته آوازه ای جهانی هم دارد؛ او که موفق به دریافت جایزه «هانس کریستین اندرسن» شده صاحب آثار متعددی ست که منتقدان ادبی بر هر یک نقدهای ستایش آمیزی نوشته اند.

از این نویسنده در کشور خودمان هم آثار متعددی ترجمه شده و رمان «پسری که با پیراناها شنا کرد» یکی از آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رمان که به ترجمه «ریحانه جعفری» و با همراهی نشر «هوپا» منتشر شده درباره پسربچه‌ای‌ست که کاری شگفت آور انجام می دهد و با پیراناها شنا می کند. پیراناها از انواع ماهی های مهاجم و خطرناکی هستند که کافی است فردی در معرض حمله آنها قرار بگیرد تا در زمان کوتاهی تکه تکه شود و پسربچه این داستان با وجود سن و سال کمی که دارد به سیرک می‌رود و شجاعانه چنین کاری انجام می‌دهد. رمان همزمان با ماجرای اصلی، داستان های فرعی دیگری هم دارد که همگی به پیشبرد آن کمک می کنند، هر چند که پیام مشترک اغلب شان این است که :«خودت را باور کن، تو می توانی. اگر تلاش کنی به خواسته ات می رسی و ... » نکته قابل توجه در این کتاب به نوع روایت آلموند بازمی گردد که طوری ماجراها به تصویر کشیده شده که حتی خواننده را در پیش بردن روند داستان شریک
می کند، گویی که خواننده همراه با نویسنده جلو می رود. از سوی دیگر، آلموند در این اثر به بچه‌ها شجاعت و مواجهه اصولی با خطر را یاد می دهد. فداکاری و عشق والدین به بچه ها هم مورد دیگری است که درباره اش می خوانند، شخصیت اصلی این داستان پدر و مادر ندارد و همراه با عمه و شوهرش زندگی می کند که البته آنان هم عاشق او هستند. سبک نوشتار و نوع روایتی که به کار برده نه‌تنها برای مخاطبان کودک و نوجوان جذاب است بلکه حتی می تواند درسی برای نویسندگان جوان خودمان باشد.
 
پسری که با پیراناها شنا کرد
نویسنده: دیوید آلموند
مترجم: ریحانه جعفری
نشر:هوپا


 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۹۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • یک پلیس انگلیسی به خاطر حمایت از حماس دادگاهی می‌شود
  • پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی در گذشت
  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • ببینید/ مروری بر نقشه‌های تاریخی و مشهور جهان که نام خلیج فارس بر تارک‌شان می‌درخشد
  • امیر جدیدی نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی می‌کند
  • تصاویر نقشه‌های تاریخی و مشهور جهان؛ اعراب درخشش نام خلیج‌فارس را ببینند
  • پیام تشکر کودکان آواره فلسطینی از دانشجویان سراسر جهان