Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: اعزام دوباره عباسعلی به آلمان بنابر توصیه پزشک معالج و درخواست خودش بود تا روند درمانی‌اش تکمیل شود.

کیکاووس سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی ضرورت اعزام دوباره حمیده عباسعلی به آلمان که هزینه‌هایش نیز برعهده کمیته ملی المپیک است، بیان کرد: فدراسیون کاراته برا ی ادامه روند معالجه حمیده عباسعلی، ملی پوش کاراته که سهمیه المپیک کسب کرده، درخواستی داشت که در هیات اجرایی مطرح شد و در نهایت اعزام او به آلمان  مورد موافقت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسعلی از امیدهای المپیک توکیو است و باید روند درمانی او تکمیل شود تا بتواند تمرینات جدی خود ر از سر بگیرد.

او ادامه داد: مرحله اول جراحی زانو او در آلمان انجام شد  و بنا بر توصیه پزشک معالج او و درخواست خودش تصمیم گرفته شد برای خارج کردن پلاتین‌ها هم به آلمان اعزام شود و مرحله دوم هم توسط همان پزشک معالج خودش انجام شود. به هر حال سلامتی  ورزشکاران برای ما مهم‌تر از مدال است. ما تمام هزینه‌های درمانی مرحله قبلی نیز پرداخت کردیم. در مورد سهراب مرادی هم هزینه‌ها را پرداخت کردیم و درمان او خدا را شکر جواب داد و توانست به مسابقات کسب سهمیه المپیک برگردد.

دبیرکل کمیته ملی المپیک در پاسخ به این پرسش که به ورزشکار دیگری کمک هزینه‌ای پرداخت شده است یا خیر؟ گفت: حسن تفتیان بوده که سال گذشته به دلیل شرایط کرونا در اردوی مجارستان، در شرایط قرنطینه قرار گرفت و نتوانست برگردد از این رو به لحاظ هزینه دچار مشکل شد و کمیته ملی المپیک کمک کرد تا شرایط قرنطینه به پایان برسد.

سعیدی در مورد این که امکانات ورزشی دانشگاه آزاد بوشهر قابل استفاده برای تیم‌های ملی است یا خیر؟ تاکید کرد: به همراه آقای لشگری، رییس مرکز تربیت بدنی دانشگاه آزاد بازدیدی از امکانات ورزشی دانشگاه آزاد بوشهر داشتم. با توجه به این که شهرهای جنوبی به لحاظ آب و هوا مشابه توکیو هستند به دستور آقای صالحی امیری این بازدید انجام گرفت و امکانات خوبی وجود داشت  که می‌تواند مرکز اردویی برای رشته‌های المپیکی باشد. تیم‌ها قبل از اعزام به المپیک می‌توانند با حضور در این کمپ تمرینی، خودشان را با شرایط آب و هوایی توکیو تطبیق دهند. 

او در مورد پرداخت بودجه فدراسیون‌ها نیز گفت: تعهدات خود به فدراسیون‌ها را به ۵۰ درصد رساندیم و  حقوق ورزشکاران و کادرفنی که سهمیه گرفته‌اند را کامل پرداخت کردیم؛ هم‌چنین بورسیه‌ها پرداخت شد. در واقع عمده تعهد ما انجام شد. با پیگیری که آقای صالحی امیری دارد سعی می کنیم تا پایان سال در صورتی که تخصیص بودجه داشته باشیم، فدراسیون‌ها را شارژ مالی کنیم.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كميته ملي المپيك حمیده عباسعلی کیکاووس سعیدی کمیته ملی المپیک پزشک معالج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۱۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش

معاون فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی عملیات استقرار دائمی نیروهای آلمانی در لیتوانی که بر اساس برآوردها هزینه‌های میلیاردی دارد را عامل از بین رفتن بودجه دغاعی بالا و تحت فشار قرار گرفتن ارتش دانست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم بر اساس گزارش های منتشر شده ارتش آلمان می خواهد تا پایان سال 2027 تقریباً 5000 سرباز را در لیتوانی مستقر کند. از نظر مالی، این پروژه یک تعهد جدی خواهد بود و احتمالاً حدود یازده میلیارد یورو برای تعدادی سرمایه گذاری در این پروژه لازم است. به نوشته هفته نامه اشپیگل این را یکی از نمایندگان وزارت دفاع فدرال آلمان در نشست کمیته دفاعی پارلمان آلمان گفته است.

بر این اساس، یک میلیارد یورو برای هزینه‌های عملیاتی سالانه، چهار میلیارد یورو برای خرید تجهیزات بزرگ مانند تانک‌ها و شش میلیارد یورو برای سرمایه‌گذاری‌های بیشتر - به عنوان مثال در ساخت زیرساخت‌ها یا خرید یونیفرم‌ها در این عملیات نظر گرفته شده است. این مبلغ شامل هزینه های کمک خارجی نمی شود، که در نظر گرفته شده است تا حدود 4800 سرباز و حدود 200 غیرنظامی را برای چندین سال خدمت در لیتوانی جذب کند.

در ابتدای ماه آوریل سال جاری میلادی یک تیم پیشرو از این یگان عملیاتی به لیتوانی سفر کرد. این گروه رزمی باید تا پایان سال 2027 به طور کامل عملیاتی شود.

در پاسخ به جنگ روسیه علیه اوکراین، دولت فدرال آلمان وعده داد که یک گروه جنگی را که آماده نبرد و قادر به عمل مستقل بود، به لیتوانی منتقل کند. بر اساس جدول زمانی، این تیپ باید تا سال 2027 به بهره برداری برسد. حدود 4800 سرباز و حدود 200 عضو غیرنظامی ارتش که می توانند خانواده های خود را با خود بیاورند برای این کار برنامه ریزی شده است.

پیستوریوس در ماه دسامبر یک سند سیاسی مربوطه برای این استقرار را در ویلنیوس امضا کرد و از یک "لحظه تاریخی" صحبت کرد. محل اصلی استقرار این تیپ، منطقه آموزشی نظامی رودنینکای نه چندان دور از مرز بلاروس خواهد بود. بر اساس اطلاعات لیتوانیایی، حدود 80 درصد از سربازان در آنجا مستقر می شوند و مابقی در روکلای در مرکز این کشور مستقر خواهند شد.

به نوشته نشریه دی سایت آلمان با توجه به هزینه های میلیاردی وعده داده شده توسط وزارت دفاع آلمان برای تیپ بوندسوهر در لیتوانی، یوهان وادفول، معاون فراکسیون اتحادیه هشدار داده است که ارتش در سایه این هزینه ها غرق خواهد شد و بودجه دفاعی از بین خواهد رفت. این سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی به روزنامه های شبکه تحریریه آلمان (RND) گفت: این خطر وجود دارد که این تیپ بر ارتش غلبه کند و برنامه ریزی مالی وزارت دفاع را از بین ببرد.

وادفول ادامه داد: با توجه به مقدار قابل توجهی پولی که صرف این کار شده است، این یک معما است که دولت فدرال چگونه برنامه ریزی می کند تا یک بودجه پایدار تهیه کند. وی تاکید کرد: وزیر دفاع آلمان بدون بررسی تصمیمات لازم، اعزام خود را اعلام کرد. اکنون او وظیفه جمع آوری این مبلغ هنگفت را دارد.

استقرار دائمی یک تیپ رزمی در لیتوانی اقدامی بی سابقه در تاریخ بوندسوهر است. هرگز قبلاً این همه سرباز به طور دائم در خارج از کشور مستقر نشده بودند. هدف این تیپ تقویت جناح شرقی ناتو با توجه به تهدید روسیه است.

عملیات دائمی در لیتوانی پروژه‌ای هزینه‌بر برای ارتش آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی / آیا خودکشی کرد؟
  • مرگ تلخ پزشک زن؛ او پلن خودکشی‌اش را گفت اما مسخره شد!
  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی؛ مرگ یا خودکشی؟
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی
  • درگذشت یک پزشک زن بیمارستان شریعتی/ مرگ یا خودکشی؟
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیات بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیاتی بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • عملیات دائمی در لیتوانی پروژه‌ای هزینه‌بر برای ارتش آلمان