Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر مهراد مؤسس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: کره جنوبی در رتبه بندی شاخص نوآوری جهانی که توسط دانشگاه کرنل و سازمان جهانی مالکیت معنوی منتشر  می شود در سال ۲۰۱۹ رتبه ۱۱ را کسب کرده است.  رتبه آلمان در این سال در بین ۱۲۹ کشور جهان رتبه ۹ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در رتبه بندی شاخص نوآوری جهانی بلومبرگ، سال ۲۰۲۰، آلمان حائز رتبه اول و کره جنوبی در جایگاه دوم قرار دارد. این رتبه ها نشان می دهد که دولت کره‌جنوبی مقادیر زیادی را به بخش تحقیق و توسعه اختصاص می‌دهد. در فاصله سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹، سهم کره‌جنوبی از پژوهشگرانی که از بخش صنعت به آموزش عالی منتقل شده اند، طبق داده های " اتحادیه پژوهشگران " یا League of Scholars که مقر آن در استرالیا  است، در بین ۷۱ کشور جهان بسیار بزرگ است. 

*کره چگونه کره شد؟
به گفته مهراد، این کشور از بعد از جنگ، که شدیدا وابسته به واردات فنی و توسعه امکانات صنعتی توسط شرکت های خارجی بود، اکنون در یک جهش علمی به ایجاد صنایعی که از نیروی انسانی داخلی سود می برد، تغییر شکل داده است. این حرکت علمی و فناورانه به رشد گروه های صنعتی مقتدر مانند ال جی و سامسونگ که در کره جنوبی از آن به عنوان " choebol " نام برده می شود کمک کرده است. عنوان choebol در این کشور به شرکت های بزرگی که تحت کنترل خانواده های صنعتی است و با موسسات دولتی روابط محکم و  ارتباطات قوی دارند اطلاق می شود.

*در کره‌جنوبی نظام نوآوری از شیوه مدیریت بالا به پایین تبعیت می کند
مؤسس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری تصریح کرد: در کره‌جنوبی نظام نوآوری از شیوه مدیریت بالا به پایین تبعیت می کند.  رهبران نوآوری بالا به پایین کارآفرین هستند. در این نظام میان دولت، صنعت و دانشگاه همکاری های بسیار نزدیکی به وجود آمده است. ارتباطات قوی میان صنعت و دانشگاه کمک کرده است تا بار مالی از دوش دولت برداشته شده و به پایین ترین سطح برسد.
وی گفت: از یک طرف، وظایف تحقیق و توسعه را برای صنعت انجام می دهد و از سوی دیگر، صنعت به سهم خود بودجه پروژه های دانشگاهی را تامین می کند. در نتیجه، دولت در این میان برای تامین منابع مالی مورد نیاز تحقیقات علمی و خدمات صنعتی بودجه های کمتری را هزینه می کند.
شرکت سامسونگ ارتباطات بسیار نزدیک و قوی با ۱۰ دانشگاه کره‌جنوبی دارد، این شرکت در فاصله سال های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تعداد ۱۵۹ مقاله پژوهشی اصیل در نشریه نیچر منتشر کرده است.

* بودجه شرکت های بزرگ برای تحقق و توسعه، معادل ۸۰ درصد از کل سرمایه‌گذاری کره‌ در تحقیقات است

مهراد افزود: این همکاری ها به ویژه در حوزه های الکترو شیمی و منابع انرژی های نو اهمیت بسیار دارد. بودجه ای که از سوی شرکت های بزرگ در سال ۲۰۱۹ برای تحقق و توسعه صرف شده است شامل ۸۰ درصد از کل سرمایه‌گذاری کره‌جنوبی در بخش تحقیق و توسعه است. این رقم بسیار بیشتر از سهم کشورهای نوآوری مانند آلمان، سوئد و سویس است.
وی ادامه داد: رویکرد نظام مند دولت کره‌جنوبی عامل بسیار مهمی در در ایجاد اقتصاد نواورانه است که در آن ایده هایی که در آزمایشگاه ها پرورانده می شود به تولیدات و صنایع تبدیل می شود. بسیاری از متخصصان، از این توسعه و مقایسه آن با دهه های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰، به عنوان یک شاهکار نام می برند.
وی گفت: کره‌جنوبی برای خیلی از کشورهای در حال توسعه مدل بسیار خوبی است. باید توجه داشت که فناوری به تنهائی کارآمد نیست. نیاز به همکاری و مشارکت جهت استفاده موثر از فناوری مستلزم هماهنگی های ملی و همکاری های بین المللی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاه ها کره چگونه کره شد کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است

سخنگوی دولت با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان در دولت سیزدهم اجرایی شد، گفت: دولت بیشترین مجوز استخدامی را برای آموزش و پرورش صادر کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی بهادری جهرمی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت‌_ در مراسم تجلیل از مقام معلم در شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: الگوی رشد و تعلیم در مملکت ما با کشورهای غربی تفاوت دارد زیرا الگوی غرب را در کودک کشی و حمله وحشیانه به درمانگاه‌ها، مدرسه و دانشگاه و چادرهای کمپ نشین‌ها در رفح و غزه می‌بینیم در حالی که الگوی توسعه و رشد در جمهوری اسلامی در اقتدار دفاعی غرورآفرین سرداران نظام می‌بینیم که از انسانیت دفاع می‌کنند و هر کدام به تنهایی یک معلم اخلاق هستند.

وی افزود: مملکت ما در آینده به سمتی خواهد رفت که معلمان مشخص می‌کنند چون الگوی رشد و توسعه در اقتصاد، فرهنگ، تاریخ، سیاست به دست معلمانی است که به میدان آمدند تا انسان بسازند بنابراین دولت سیزدهم یقین دارد که اولویت با آموزش و پرورش است و در این راستا بیشترین میزان سهمیه به تربیت معلم اختصاص یافته است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه نرخ بی‌سوادی مملکت ما پیش از پیروزی انقلاب نصف میانگین جهانی یعنی حدود ۳۷ درصد بوده است، افزود: اکنون نرخ باسوادی در مملکت ما به ۹۸ درصد رسیده است که از میانگین جهانی بالاتر رفته است بنابراین دشمنان دندان طمع تیز کرده‌اند تا از پتانسیل باسوادی ما برای منافع خود استفاده کنند.

بهادری جهرمی ادامه داد: امید می‌رود همان گونه که با دستان توانمند معلمان نرخ با سوادی در مملکت ما افزایش یافت، مسیر رشد طراحی و برنامه‌ریزی شود
تا در دنیای آینده که دنیای هوش مصنوعی است دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان در دولت سیزدهم اجرایی شد، افزود: دولت بیشترین مجوز استخدامی را برای آموزش و پرورش صادر کرده است.

سخنگوی دولت با اشاره به تأسیس دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان گفت: مقرر شده مکانی برای دانشگاه مشخص شود تا برای مهرماه سال جاری دانشگاه راه‌اندازی شود.

رتبه بندی معلمان پس از یک دهه اجرایی شد

محمدرضا ابراهیمی، مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار کرد: علی رغم موانع اقتصادی رتبه بندی معلمان پس از یک دهه اجرایی شد.

وی از واریز سرانه معلمان خبر داد و گفت: مهمترین مشکل کمبود و چالش نیروی انسانی بود که سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار معلم در کشور جذب شده است.

کد خبر 750178

دیگر خبرها

  • تحریم عاملی برای خودکفایی و پیش برندگی در کشور شده است
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند