Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، در گزارش‌های پیش صحبت شد که ویروس کرونا تاثیری عجیبی در گردش مالی و مسائل اقتصادی باشگاه‌ها گذاشته است. (در اینجا بخوانید)

به عنوان مثال، کرونا باعث شد تا باشگاه بارسلونا با بدهی سنگین مالی در یک قدمی ورشکستگی قرار گیرد. این موضوع دلیل اصلی فروش سوارس،‌ویدال و راکیتیچ است.

این بازیکنان در کنار اینکه سن بالایی داشتند و بارسا می‌خواست جوان‌گرایی را نیز کلید بزند اما حقوق و دستمزد بسیار بالای آنها دلیل اصلی فروش این 3 بازیکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آ.اس اسپانیا در گزارشی از بودجه عجیب تیم‌های لالیگایی پرده برداشت. بودجه‌ای که نسبت به سال گذشته افت سنگینی پیدا کرده است.

ویروس کویید 19 مسائلی چون حضور تماشاگران، اسپانسرینگ، گردش مالی از روز بازی و حق پخش را کاملا به هم ریخته است. (اوضاع آرسنال در شرایط کرونایی را از اینجا بخوانید)

بودجه باشگاه‌های لالیگایی بسیار متفاوت شده است. مثلا بارسلونا که فصل پیش را با بودجه 1047 میلیون یورو بسته بود اما این فصل به صورت تخمینی 733 میلیون یورو بودجه برای امسال دارد.

رئال مادرید فصل گذشته 822 میلیون یورو برای گردش مالی خود در نظر گرفت در حالی که این فصل این عدد به 650 میلیون یورو تقلیل پیدا کرده است.

یا مثلا اتلتیکومادرید که با کاهش 100 میلیون یورویی در بودجه فصل خود مواجه است.

تیم‌های رده پایین با گردش مالی کمتر، افت و خیز کمتری را نسبت به بارسلونا تجربه کردند.

نکته جالب توجه افزایش بودجه باشگاه سویا نسبت به فصل گذشته است به این دلیل که این تیم توانست با قهرمانی در لیگ اروپا پول خوبی از یوفا بدست آورد.

البته تیم‌های کوچکی به مانند وایادولید، گرانادا و اوساسونا نیز نسبت به فصل گذشته بودجه بهتری را بسته‌اند.

بودجه فصل 2019-2020 در مقایسه با بودجه باشگاه‌ها در فصل 2020-2021 را به شرح زیر است:

اسم تیم – بودجه فصل 2019-2020 – بودجه فصل 2020-2021

(واحد‌ها به یورو است)

1-بارسلونا – 1047 میلیون – 733 میلیون

2- رئال مادرید – 822 میلیون – 650 میلیون

3- اتلتیکومادرید 500 میلیون – 400 میلیون

4- سویا – 185 میلیون – 200 میلیون

5- والنسیا – 183 میلیون – 120 میلیون (یک رتبه‌ای تنزل نسبت به فصل گذشته در لالیگا)

6- رئال بتیس – 162 میلیون – 100 میلیون یورو ( 3 رتبه تنزل)

7- ویارئال – 135 میلیون یورو – 140 میلیون یورو (2 رتبه بهبودی)

8- بیلبائو – 132 میلیون یورو – 104 میلیون یورو

9- رئال سوسیداد – 112 میلیون – 112 میلیون

10- اسپانیول – 88 میلیون – در لالیگا حضور ندارد!

11- سلتاویگو – 83 میلیون – 70 میلیون (یک رتبه تنزل)

12- ختافه – 82 میلیون– 70 میلیون (یک رتبه بهبودی)

13- لوانته – 80 میلیون– 75 میلیون ( 3 رتبه بهبودی)

14- آلاوس – 65 میلیون– 52 میلیون ( 2 رتبه تنزل)

15- گرانادا – 60 میلیون – 65 میلیون یورو (2 رتبه بهبودی)

16- اوساسونا – 56 میلیون – 57 میلیون (یک رتبه بهبودی)

17- ایبار – 54 میلیون – 50 میلیون

18- لگانس – 52 میلیون – در لالیگا حضور ندارد

19- مایوروکا – 33 میلیون – در لالیگا حضور ندارد

20 – وایادولید – 32 میلیون یورو – 46 میلیون یورو

*تیم‌های هوئسکا با 60 میلیون یورو (رتبه چهاردهم) – الچه با 49 میلیون یورو (رتبه هجدهم) و کادیز با 45 میلیون یورو (رتبه بیستم) تیم‌های ورودی لالیگا در فصل 2020-2021 هستند.

با این گزارش می‌توان متوجه شد که افت شدید مالی در اقتصاد باشگاه‌ها بیشتر معطوف به تیم‌های بزرگ با گردش مالی بالا خواهد بود. در گزارش زیر گفته شد که بارسلونا شاید متضررترین تیم در دوران کرونایی لقب گیرد.

 

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا بارسلونا رئال مادرید لالیگا اقتصاد کرونایی رتبه بهبودی میلیون یورو گردش مالی بودجه فصل باشگاه ها فصل گذشته یک رتبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۲۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

حجت الاسلام جواد عبادی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل اقتصادی کشور متأثر از بازار مالی شامل بانک، بورس و بیمه است که در علم اقتصاد کار ویژه تعریف شده و حکمرانی اقتصادی اجازه نمی‌دهد از این کار ویژه خارج شوند و آن هم شامل تأمین نقدینگی و پوشش ریسک بخش واقعی اقتصاد است، کشورهایی که بخش مالی را کنترل کرده‌اند، به رشد رسیده‌اند.

متأسفانه در کشور ما بخش مالی از کار ویژه خارج شده است و اولویت مجلس دوازدهم باید تنظیم کار ویژه در خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون اقتصادی برای من بسیار مهم است و باتوجه به وضعیت اقتصادی کشورمان نیز این کمیسیون اهمیت بالایی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

براساس آمار و ارقام موجود آذربایجان شرقی از استان‌های مهم اقتصادی است چراکه در سنجش اقتصادی استان‌ها به ظرفیت‌هایی شامل صنعت، کشاورزی، دامداری، جاذبه‌های گردشگری، ظرفیت ترانزیتی، اقلیم آب و هوایی و پیشینه اقتصادی توجه می‌کنیم و در مقایسه با سایر استان‌ها، استان ما یک سر و گردن بالاتر است، اما در این خصوص که باتوجه به مدیریت استانی و قانون گذاری در مجلس تا چه اندازه این ظرفیت‌ها بالفعل شده‌اند وضعیت مطلوبی مشاهده نمی‌شود.

البته صرفاً از اقتصاد استانی صحبت نمی‌کنیم، اگر بخواهیم اقتصاد ایران جهش یابد، قطعاً یکی از گزینه‌ها روشن شدن ظرفیت خاموش اقتصادی آذربایجان شرقی است؛ به عبارتی اقتصاد استان رونق یابد، در رونق اقتصادی کشور مؤثر بوده و بر اقتصاد ایران تأثیر می‌گذارد.

آذربایجان شرقی سرشار از معادن است، ۵۳ درصد معادن مس کشور متعلق به استان ماست و این یک ظرفیت بزرگ بوده و باتوجه به نگاه ملی و استانی درآمدزایی بزرگی برای استان ایجاد می‌کند، اما لازمه آن مدیریت و قانون گذاری صحیح است.

اگر نمایندگان مجلس در این زمینه در قانون گذاری و اجرای آن هم جهت و همدل بوده و مدیریت استانی و شرکت مس بهینه کار کنند، زنجیره ارزش مس آذربایجان رونق می‌یابد.

تنش آبی یکی از چالش‌های جدی آذربایجان شرقی است، در این خصوص نیز نظرتان چیست؟

بخشی از تنش آب به مدیریت آن مربوط است، البته در مقاطع مختلفی با کمبود آب مواجه هستیم اما مدیریت آن مهم است به عنوان مثال در نیروگاه تبریز به دلیل اینکه از تکنولوژی جدید استفاده نشده مصرف آب بیشترین سهم را دارد پس باید فکری کرد یا توجه کرد سیستم آبرسانی ما آیا واقعاً بهینه از آب استفاده می‌کند یا نه؟ یا تغییری در الگوی کشت محصولات کشاورزی ایجاد کرده‌ایم؟

همه این موارد به مدیریت منابع آب وابسته بوده و باید در این زمینه از ظرفیت‌های علمی و دانش بنیان استفاده کرد همچنین بحث کمربند آبی که مطرح است، اگر تکمیل شود، حداقل در زمینه آب شرب بت مشکل مواجه نمی‌شویم.

در حوزه آبریزی دریاچه که روستاهای اطراف آن بوده، این موضوع مطرح است که با مشاغل کم هزینه و کوچک مقیاس به معیشت آنها کمک کنیم، علاوه‌بر آن سیستم آبرسانی حوزه‌های آبریزی زمین‌های کشاورزی ارتقا یافته و در کشت زمین‌ها از لوله کشی استفاده شود تا پرتی نباشد.

کد خبر 6082968

دیگر خبرها

  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • اتلتیکو اوبلاک را برای فروش گذاشت!
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • رونالدو هر دو باشگاهش را فروخت!
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • تصویب جدول توزیع اعتبارات نیروهای مسلح
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان