Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@10:48:06 GMT

آمار جهانی همه‌گیری کرونا

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۲۲۴۵

شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۸ میلیون و ۶۵۹ هزار و ۶۱۰ نفر رسیده و مرگ ۹۱۹ هزار و ۷۱۵ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است. ناطقان: بنابر تازه‌ترین آمارها همچنین ۲۰ میلیون و ۵۸۵ هزار و ۹۸۱ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در میان هفت میلیون و ۱۵۳ هزار و ۹۱۴ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی هفت میلیون و ۹۳ هزار و ۱۹ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۰ هزار و ۸۹۵ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۲۱ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۶۹۶  پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۲۰ میلیون و ۵۸۵ هزار و ۹۸۱ نفر معادل ۹۶ درصد از موارد بهبود یافته و ۹۱۹ هزار و ۷۱۵ نفر معادل چهار درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا با بیش از ۶.۶ میلیون مبتلا و نزدیک به ۲۰۰ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

براساس تازه‌ترین آمارها در حال حاضر در هند و برزیل نیز شمار مبتلایان به این بیماری از چهار میلیون نفر فراتر رفته و این دو کشور پس از آمریکا با آماری چشمگیر، به لحاظ موارد ابتلا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند.

همچنین در حال حاضر ایالات متحده، برزیل، هند، مکزیک و انگلیس، پنج کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید ۱۹ هستند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا شش میلیون و ۶۳۶ هزار و ۲۴۷ مبتلا، ۱۹۷ هزار و ۴۲۱ قربانی

۲. هند چهار میلیون و ۶۵۹ هزار و ۹۸۴ مبتلا، ۷۷ هزار و ۵۰۶ قربانی

۳. برزیل چهار میلیون و ۲۸۳ هزار و ۹۷۸ مبتلا، ۱۳۰ هزار و ۴۷۴ قربانی

 ۴. روسیه یک میلیون و ۵۱ هزار و ۸۷۴ مبتلا، ۱۸ هزار و ۳۶۵ قربانی

۵. پرو ۷۱۶ هزار و ۶۷۰ مبتلا، ۳۰ هزار و ۴۷۰ قربانی

۶. کلمبیا ۷۰۲ هزار و ۸۸ مبتلا، ۲۲ هزار و ۵۱۸ قربانی

۷. مکزیک ۶۵۸ هزار و ۲۹۹ مبتلا، ۷۰ هزار و ۱۸۳ قربانی

۸. آفریقای جنوبی ۶۴۶ هزار و ۳۹۸ مبتلا، ۱۵ هزار و ۳۷۸ قربانی

۹. اسپانیا ۵۷۶ هزار و ۶۹۷ مبتلا، ۲۹ هزار و ۷۴۷ قربانی

۱۰.آرژانتین ۵۳۵ هزار و ۷۰۵ مبتلا، ۱۱ هزار و ۱۴۸ قربانی

پس از آن کشورهای شیلی با ۴۳۰ هزار و ۵۳۵ مبتلا، ایران با ۳۹۷ هزار و ۸۰۱ مبتلا، فرانسه با ۳۶۳ هزار و ۳۵۰ مبتلا، انگلیس با ۳۶۱ هزار و ۶۷۷ مبتلا، بنگلادش با ۳۳۴ هزار و ۷۶۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۲۴ هزار و ۴۰۷ مبتلا، پاکستان با ۳۰۰ هزار و ۹۵۵ مبتلا، ترکیه با ۲۸۸ هزار و ۱۲۶ مبتلا، ایتالیا با ۲۸۴ هزار و ۷۹۶ مبتلا، عراق با ۲۸۲ هزار و ۶۷۲ مبتلا، آلمان با ۲۵۹ هزار و ۷۲۵ مبتلا، فیلیپین با ۲۵۲ هزار و ۹۶۴ مبتلا، اندونزی با ۲۱۰ هزار و ۹۴۰ مبتلا، اوکراین با ۱۴۸ هزار و ۷۵۶ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۴۸ هزار و ۵۶۴ مبتلا، کانادا با ۱۳۵ هزار و ۶۲۶ مبتلا، بولیوی با ۱۲۵ هزار و ۱۷۲ مبتلا، قطر با ۱۲۱ هزار و ۲۸۷ مبتلا، اکوادور با ۱۱۴ هزار و ۷۳۲ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۶ هزار و ۷۲۹ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۰۲ هزار و ۲۳۲ مبتلا، رومانی با ۱۰۱ هزار و ۷۵ مبتلا، مصر با ۱۰۰ هزار و ۷۰۸ مبتلا و پاناما با ۱۰۰ هزار و ۳۳۰ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.
منبع: ایسنا برچسب ها: کرونا ، جهان ، ناطقان ، بیماری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا جهان ناطقان بیماری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۲۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس