Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نشست هم اندیشی مدیرکل حفاظت محیط زیست با مدیران سمن های زیست محیطی فعال در حوزه تالابهای استان بوشهر به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، در این نشست هم اندیشی فرهاد قلی نژاد گفت: براساس اصلاحیه قانون حفاظت، احیا و مدیریت تالابهای کشور، خوریات و مناطق جزر و مدی نیز به عنوان مناطق تالابی محسوب خواهند شد و به همین خاطر از سال قبل اقداماتی جهت شناسایی این مناطق جزر و مدی به عنوان تالاب را در استان بوشهر شروع کردیم و در نخستین گام، خور بردستان به عنوان یک تالاب در فهرست تالابهای کشور درج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در ادامه این روند، خورهای سلطانی و لشگری در شهرستان بوشهر نیز در فهرست تالابهای کشور درج شود. و ازهمین طریق خوریات استان مشمول قانون حفاظت، احیا و مدیریت تالابها شده اند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در ادامه گفت: براساس همین امکان جدید که در اصلاحیه قانون تالابهای کشور ایجاد شده، توانسته ایم در باره خور بساتین در منطقه حفاظت شده نایبند، به دلیل ورود فاضلاب، طرح شکایت نماییم و ازهمین رو می توان از امکانهای قانونی در این زمنیه بهره برد.
قلی نژاد افزود: متاسفانه در سالهای گذشته ، استحصال زمین از تالابها و خوریات در استان بوشهر صورت پذیرفته و برای همین دلیل و با استناد به دستور ریاست جموری در دو سال اخیر که به استانداران کل کشور ابلاغ شده، از هرگونه استحصال زمین در خوریات و تالابها منع نموده و ما هم در استان بوشهر با تمام قوا در مقابل این استحصال ایستادگی نموده ایم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در نشست هم اندیشی با سمن های تالابی افزود: در سالهای اخیر تلاش کردیم که مناطق تالابی در استان را در شورای عالی محیط زیست کشور، به مناطق حفاظت شده ارتقا بدهیم و ازهمین رو طرح مطالعاتی گسترده ای را برای منطقه ساحلی-تالابی میان گناوه و دیلم انتخاب شده تا منظرگاه دریایی خلیج فارس به همراه پوشش گیاهی و تنوع زیستی بسیارعالی آن تحت بالاترین سطح حفاظتی قرار گیرد.
قلی نژاد در پایان گفت: در شرایط کنونی بسیار حائز اهمیت است که سمن های زیست محیطی به صورت تخصصی به مباحث تالاب و خوریات استان بوشهر بپردازند.
در این نشست هم اندیشی همچنین مدیران سمن های زیست محیطی فعال در زمنیه تالاب استان بوشهر به ارائه نظر و پیشنهادات خود پرداختند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرکل حفاظت محیط زیست نشست هم اندیشی تالابهای کشور استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۲۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت :همزمان با گرامیداشت هفته مقام والای معلم ، نخستین بازرسی و پایش خانه‌های محیط زیست کشور با حضور رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از استان گیلان آغاز شد.


حمزه عشوری گفت : خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه و فضایی برای گفتگو ، بحث و مطالبه گری است که منجر به افزایش دانش محیط زیستی مردم می شود و موجب حفاظت از محیط زیست می گردد.

وی افزود: در پایش‌های صورت گرفته که با حضور رعنا محمدی رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان و رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان از خانه‌های محیط زیست شرق گیلان در شهرستان‌های لاهیجان، لنگرود ، رودسر و املش انجام گرفت،فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی مدیران خانه‌های محیط زیست از ابتدای افتتاح تاکنون مورد بررسی و‌پایش قرار گرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود : در این نظارت میدانی همچنین از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و زیرساخت‌های ۵ خانه محیط زیست در استان گیلان بازدید گردید و با گروه‌های مخاطب برنامه‌ها ،گفتگو‌ و تبادل نظر صورت گرفت.

عشوری اظهار داشت : مهمترین مساله برای ایجاد خانه های محیط زیست، آموزش همگانی و شناخت حفاظت محیط زیست است تا برای انجام هر اقدامی، مردم به شناخت و آگاهی در این زمینه برسند.

وی افزود : خانه های محیط زیست کمک می کنند تا آحاد مختلف مردم در این خانه ها حضور یابند و برنامه های آموزشی را بصورت عمومی و تخصصی فرا بگیرند و  با فعالیت های زیست محیطی انجام گرفته بوسیله خادمین مردم در دولت  مطلع شوند.

لازم به ذکر است که در کشور حدود ۲۵۰۰ و در  استان گیلان ۲۲ خانه محیط زیست افتتاح و به بهره برداری رسیده است .

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • جزییات برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان