Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاتمی با اشاره به اینکه چاپ دوم این مجموعه داستان با سرمایه‌گذاری نشر «باشور» انجام شده است روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: سطرهایی که تبرئه نمی شوند، نخستین مجموعه داستان من در ادبیات بزرگسال است که در سال ۸۲ توسط نشر ژنگ (تهران) در هزار جلد با طرح جلدی از کوروش گِرمِچی به چاپ رسید و در نشریات و مجلات تخصصی ادبی داخل و خارج از کشور نقد و بررسی و معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این کتاب از ۹ داستان کوتاه تشکیل شده که در فضایی سوررئال و با تکنیک های جریان سیال ذهن با شکست های متعدد زمانی نوشته و برگزیده ی داستان بازه زمانی سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۰ است که در آن به موضوعات فلسفی و اجتماعی با نگاهی روان‌کاوانه با حضور نویسنده راوی پرداخته شده و تعدادی از داستان ها به نویسندگان کرمانشاهی هم چون علی اشرف درویشیان، فریبرز ابراهیم‌پور و حسن نجار تقدیم شده است.
نویسنده رمان نوجوان «راز کوچه باغ هفت توت» افزود: چاپ دوم مجموعه داستان سطرهایی که تبرئه نمی شوند با ویرایش و پرداختی تازه انجام شده و توسط نشر باشور به مدیریت «محمد مرادی نصاری»، در ۵۰۰ جلد و با طرح جلدی از «وحید اسدی نیا» ، در ۷۰ صفحه و به قیمت ۱۵ هزار تومان منتشر و توزیع شده است.

حاتمی اظهار داشت: البته قرار بود این کتاب ماه ها قبل توسط همین ناشر منتشر شود، که متاسفانه صدور مجوز آن بسیار زمانبر و در نهایت در روزهای اخیر منتشر و توزیع شد.
وی با اشاره به حادثه ی زلزله سرپل‌ذهاب گفت: زلزله آبان ۹۶ در شهرستان سرپل‌ذهاب، علاوه بر آسیب‌های جدی فیزیکی گسترده، اثرات بسیار مخربی نیز بر روح و روان کودکان و نوجوانان برجا گذاشت و موجب تغییرات جدی در رفتار و روان آنان شد.
این روزنامه‌نگار کرمانشاهی تصریح کرد: راه اندازی و تجهیز کتابخانه های خانگی و تقویت محتوایی آنها با کمک اهالی قلم و نویسندگان و فرهنگ دوستان بسیار ضروری است؛ هرچند در این خصوص جوامع هنرمندان و اهالی قلم و رسانه و... تلاش هایی موثر در این راستا داشته اند.
حاتمی گفت: به عنوان وظیفه ای اخلاقی، انسانی و اجتماعی تصمیم گرفتم تمام حق و حقوق نویسنده این کتاب و فروش آن را در این نوبت چاپ، صرف راه اندازی و تجهیز کتابخانه برای کودکان و نوجوانان عزیز زلزله زده سرپل ذهاب اهدا و تقدیم شود تا احترام و ارادتی باشد به دنیای بزرگ کودکان و نوجوانان هم استانی ام که در این حادثه آسیب جدی دیدند.
مرتضی حاتمی، نویسنده و روزنامه نگار ادبی در سال ۱۳۵۵ در صحنه به دنیا آمد و تاکنون نزدیک به ۶۰ عنوان کتاب در ادبیات کودک و نوجوان و بزرگسال از او منتشر شده است.

مرتضی حاتمی نویسنده و روزنامه‌نگار کرمانشاهی

برچسب‌ها کتابخانه ایرنا کرمانشاه کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتابخانه ایرنا کرمانشاه کتاب کتابخانه ایرنا کرمانشاه کتاب اخبار کنکور مجموعه داستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۲۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پل آستر نویسنده معروف آمریکایی درگذشت

«پل آستر»، نویسنده آمریکایی سه‌گانه «نیویورک»‌ درگذشت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «پل آستر» نویسنده‌ ۳۴ کتاب از جمله سه‌گانه مشهور «نیویورک» در سن ۷۷ سالگی درگذشت. «گاردین» نوشت، «جکی لیدن»، دوست و همکار این نویسنده اعلام کرد که «آستر» در روز سه‌شنبه در پی عوارض ناشی از سرطان ریه درگذشت.

داستان‌های او مملو از مضامین اتفاقات تصادفی، شانس و سرنوشت نوشته شده‌اند. بسیاری از قهرمانان داستان‌ها، خود نویسنده هستند و مجموعه آثار او خودارجاعی است و شخصیت‌هایی از رمان‌های اولیه دوباره در رمان‌های بعدی ظاهر می‌شوند.

«آستر» در سال ۱۹۴۷ میلادی در «نیوجرسی»‌ متولد شد. به گفته خود این نویسنده، او روند نگارش را از سن هشت سالگی و زمانی آغاز کرد که امضا گرفتن از یک بازیکن بیسبال را به این دلیل از دست داده بود که نه او و نه والدینش با خود مداد همراه نداشتند. از آن زمان به بعد «آستر» همه جا با خود مداد می‌برد. «آستر»‌ در مقاله‌ای در سال ۱۹۹۵ نوشته بود: «اگر یک مداد با خود در جیبتان داشته باشید، احتمال زیادی وجود دارد که یک روز وسوسه‌ شوید که از آن استفاده کنید.»

«آستر» در «دانشگاه کلمبیا»‌ تحصیل کرد و در اوایل دهه ۷۰ میلادی به پاریس مهاجرت کرد و به فعالیت‌های مختلفی از جمله ترجمه کردن پرداخت. او در سال ۱۹۷۴ میلادی به ایالات متحده آمریکا بازگشت و ازدواج کرد.

در ژانویه سال ۱۹۷۹ میلادی پدر «آستر» درگذشت و این رویداد به دلیلی برای نگارش نخستین کتاب خاطرات این نویسنده تبدیل شد. «اختراع انزواء» در سال ۱۹۸۲ میلادی منتشر شد.

«آستر» با انتشار «شهر شیشه» در سال ۱۹۸۵ که نخستین جلد از سه‌گانه «نیویورک» بود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

این نویسنده به طور مرتب در دهه ۸۰، ۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی بیش از ده‌ها رمان از جمله «قصر ماه»(۱۹۸۹)،‌ «موسیقی شانس»(۱۹۹۰)، «کتاب توهم»‌(۲۰۰۲) و «شب پیشگویی»(۲۰۰۳) منتشر کرد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • بدرود آقای پل استر
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • پل آستر نویسنده معروف آمریکایی درگذشت
  • پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی در گذشت
  • «پل آستر»‌ درگذشت
  • چاپ مجموعه‌داستانی درباره شهدای شاه چراغ و اغتشاشات ۱۴۰۱
  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند
  • بحران ادبیات داریم