Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، روند افزایش آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان همچنان ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد. بنا بر تازه‌ترین آمارها شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تاکنون به ۲۸ میلیون و ۶۵۹ هزار و ۶۱۰ نفر رسیده و مرگ ۹۱۹ هزار و ۷۱۵ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ۲۰ میلیون و ۵۸۵ هزار و ۹۸۱ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

در میان ۷ میلیون و ۱۵۳ هزار و ۹۱۴ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی ۷ میلیون و ۹۳ هزار و ۱۹ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۰ هزار و ۸۹۵ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۲۱ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۶۹۶  پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۲۰ میلیون و ۵۸۵ هزار و ۹۸۱ نفر معادل ۹۶ درصد از موارد بهبود یافته و ۹۱۹ هزار و ۷۱۵ نفر معادل چهار درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا با بیش از ۶.۶ میلیون مبتلا و نزدیک به ۲۰۰ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد. در حال حاضر در هند و برزیل نیز شمار مبتلایان به این بیماری از ۴ میلیون نفر فراتر رفته و این دو کشور پس از آمریکا با آماری چشمگیر، به لحاظ موارد ابتلا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند.

همچنین در حال حاضر ایالات متحده، برزیل، هند، مکزیک و انگلیس، پنج کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید ۱۹ هستند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ورلداُمتر، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا ۶ میلیون و ۶۳۶ هزار و ۲۴۷ مبتلا، ۱۹۷ هزار و ۴۲۱ قربانی

۲. هند ۴ میلیون و ۶۵۹ هزار و ۹۸۴ مبتلا، ۷۷ هزار و ۵۰۶ قربانی

۳. برزیل ۴ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۹۷۸ مبتلا، ۱۳۰ هزار و ۴۷۴ قربانی

 ۴. روسیه یک میلیون و ۵۱ هزار و ۸۷۴ مبتلا، ۱۸ هزار و ۳۶۵ قربانی

۵. پرو ۷۱۶ هزار و ۶۷۰ مبتلا، ۳۰ هزار و ۴۷۰ قربانی

۶. کلمبیا ۷۰۲ هزار و ۸۸ مبتلا، ۲۲ هزار و ۵۱۸ قربانی

۷. مکزیک ۶۵۸ هزار و ۲۹۹ مبتلا، ۷۰ هزار و ۱۸۳ قربانی

۸. آفریقای جنوبی ۶۴۶ هزار و ۳۹۸ مبتلا، ۱۵ هزار و ۳۷۸ قربانی

۹. اسپانیا ۵۷۶ هزار و ۶۹۷ مبتلا، ۲۹ هزار و ۷۴۷ قربانی

۱۰.آرژانتین ۵۳۵ هزار و ۷۰۵ مبتلا، ۱۱ هزار و ۱۴۸ قربانی

پس از آن کشورهای شیلی با ۴۳۰ هزار و ۵۳۵ مبتلا، ایران با ۳۹۷ هزار و ۸۰۱ مبتلا، فرانسه با ۳۶۳ هزار و ۳۵۰ مبتلا، انگلیس با ۳۶۱ هزار و ۶۷۷ مبتلا، بنگلادش با ۳۳۴ هزار و ۷۶۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۲۴ هزار و ۴۰۷ مبتلا، پاکستان با ۳۰۰ هزار و ۹۵۵ مبتلا، ترکیه با ۲۸۸ هزار و ۱۲۶ مبتلا، ایتالیا با ۲۸۴ هزار و ۷۹۶ مبتلا، عراق با ۲۸۲ هزار و ۶۷۲ مبتلا، آلمان با ۲۵۹ هزار و ۷۲۵ مبتلا، فیلیپین با ۲۵۲ هزار و ۹۶۴ مبتلا، اندونزی با ۲۱۰ هزار و ۹۴۰ مبتلا، اوکراین با ۱۴۸ هزار و ۷۵۶ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۴۸ هزار و ۵۶۴ مبتلا، کانادا با ۱۳۵ هزار و ۶۲۶ مبتلا، بولیوی با ۱۲۵ هزار و ۱۷۲ مبتلا، قطر با ۱۲۱ هزار و ۲۸۷ مبتلا، اکوادور با ۱۱۴ هزار و ۷۳۲ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۶ هزار و ۷۲۹ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۰۲ هزار و ۲۳۲ مبتلا، رومانی با ۱۰۱ هزار و ۷۵ مبتلا، مصر با ۱۰۰ هزار و ۷۰۸ مبتلا و پاناما با ۱۰۰ هزار و ۳۳۰ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

کد خبر 548427 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۲۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • جنگ غزه / آمار قربانیان به ۳۴۵۹۶ هزار نفر افزایش یافت
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا