Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری اظهار کرد: با توجه به شروع سال تحصیلی جدید وزارت بهداشت پروتکل‌های سختگیرانه و واقعی را برای فعالیت‌های مدارس نوشته است و فرض بر آن بوده که تمام نقاط کشور از لحاظ شیوع ویروس کرونا قرمز است چون نمی‌توان پیش‌بینی کرد که کدام نقطه در آینده چه‌طور خواهد شد.

وی ادامه داد: واقعیت آن است که نمی‌توان دانش‌آموزان به خصوص در مقطع ابتدایی را برای رعایت پروتکل‌ها توجیه کرد به خصوص در زمان زنگ تفریح که آنها از سر و کول هم بالا می‌روند پس این بیشتر شوخی است تا واقعیت؛ ضمن آنکه در بسیاری از نقاط دانش آموزان به دلیل فقر توانایی تهیه ماسک را ندارند و اساسا وزارت صنعت، معدن و تجارت هم به اندازه کافی ماسک برای دانش‌آموزان تولید نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی در صورت وجود هم قیمت آن بالاست و همه نمی‌توانند ماسک و ضدعفونی‌ کننده تهیه کنند.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هممچنین با اشاره به بودجه وزارت آموزش و پرورش به مدارس برای رعایت پروتکل‌ها خاطرنشان کرد: نسخه مدیریتی برای فعالیت مدارس نباید کشوری باشد و باید برای هر استان نسخه خاصی پیچیده شود که کلاس‌ها به صورت حضوری و یا از طریق فضای مجازی تشکیل شود. مثلا در مناطق عشایری و روستایی با تعداد دانش‌آموزان کم امکان تشکیل کلاس در فضای باز وجود دارد، اما این امکان در شهرستانی مانند ایرانشهر فراهم نیست چون برخی کلاس‌ها با حضور ۴۰ دانش‌آموز و حتی به صورت دو شیفت برگزار می‌شود اما دانش‌آموزان ماسک و مواد ضدعفونی کننده ندارند.

شهریاری با ارائه‌ی پیشنهادی اظهار کرد: در این وضعیت باید دو وزارتخانه بهداشت و آموزش و پرورش بر اجرای پروتکل‌ها در مدارس نظارت جدی داشته باشند. متاسفانه وزارت آموزش و پرورش کمبود جدی از نظر مراقب سلامت دارد و در نامه‌ای به رییس سازمان اداری استخدامی درخواست کردیم ۱۰ درصد مجوزهای اعطا شده برای استخدام‌ها از بین مراقبان سلامت باشد که امکان نظارت به طرح در مدارس فراهم شود.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پایان و در جمع‌بندی بیان کرد: کرونا با ما خواهد بود و این زودی‌ها هم دست بردار نیست باید خود را برای روزهای سخت آماده کنیم چون از مهرماه با شیوع آنفلوآنزا روبه‌رو خواهیم بود که به اعتقاد برخی از خبرگان و متخصصان بیماری‌های عفونی به دلیل گذشت ۱۰ سال از شیوع آنفلوآنزا امسال با نوع شدیدتر آن را روبه‌رو خواهیم شد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مدارس نماینده وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش دانش آموزان پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۳۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه