Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه روسیه، سخنگوی این وزارتخانه و سخنگوی کرملین، به ادامه اتهامات مطرح شده درباره "دخالت در انتخابات آمریکا" واکنش نشان داده و حدس و گمان‌های بدون شواهد منطقی در این رابطه را مورد توجه قرار دادند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری «تاس»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه، روز جمعه در کنفرانس مطبوعاتی در پایان مذاکراتش با "وانگ ایی"، وزیر امور خارجه چین، این واقعیت را مورد توجه قرار داد که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده که قرار است در ماه نوامبر سال ۲۰۲۰ (آبان ماه) برگزار شود، سیاستمداران آمریکایی این سئوال را مطرح می‌کنند که چه کشوری بیشتر در این روند مداخله می‌کند: روسیه، چین یا ایران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاوروف به شوخی گفت: «در این رقابت طبق ارزیابی مقامات آمریکایی، جمهوری خلق چین هنوز برنده است. طبیعتاً ما رنجیده شده‌ایم که در مقام دوم قرار داریم. ما همیشه عادت داریم که اول شویم.»

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه تأکید کرد: «ما بار‌ها به همتایان آمریکایی خود پیشنهاد کردیم که در خصوص بسیاری از موارد اتهاماتی که کاملاً بی اساس هستند، مکانیزمی برای رایزنی درباره امنیت سایبری از سر گرفته شود. روسیه برای یک گفتگوی صادقانه در این زمینه آمادگی دارد، ولی برای این منظور آن‌ها باید ادعا‌های خود را به گونه‌ای تنظیم کنید که بفهمیم چه چیزی در معرض خطر است.»

روز جمعه، همچنین، "ماریا زاخارووا" سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه روسیه نیز اظهارات مقامات واشنگتن درباره دخالت مسکو در انتخابات را یک تهمت عمدی و تلقین خواند. به گفته وی، این اتهامات چیزی جز نشانه‌ای از قصد آمریکایی‌ها برای پیروی از خط مشی معمول درباره اتهامات بی اساس نیست.

زاخارووا گفت: «ادعا‌های طولانی و تا حدودی خسته کننده در رابطه با تلاش برای تضعیف دموکراسی در ایالات متحده، در حال افزایش است.»

وی تأکید کرد که مقامات روسیه علاقه‌ای به دخالت در روند انتخابات سایر کشور‌ها نداشته و بار‌ها به آمریکایی‌ها پیشنهاد داده‌اند که "در چارچوب گفتگو‌های محترمانه" با روشی آرام و بدون برخورد سیاسی، همه این مسائل بررسی شود، ولی جوابی دریافت نشده است.

"دیمیتری پسکوف" سخنگوی کرملین نیز روز جمعه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که نتیجه گیری مایکروسافت درباره "دخالت" روسیه در انتخابات ایالات متحده، بدون ارائه شواهد قابل توجهی است است.

پسکوف یادآور شد: «در سال ۲۰۱۶، زمانی که برای نخستین بار مسئله شناسایی گروهی از "هکر‌های روسی "اعلام شد، هرگز شاهد استدلال، توجیه یا موضوع قابل فهمی نبودیم که نشان دهد برخی از سازمان‌های مرتبط با روسیه، به چنین جرایم اینترنتی دست زده باشند. اکنون نیز مایکروسافت بر چه اساسی معتقد است که این یک گروه هکر روسی، چینی یا ایرانی هستند؟ چرا آن‌ها به این نتیجه نرسیدند که آن‌ها هکر‌های فرانسوی یا لهستانی یا یک گروه استونیایی هستند؟»

وی قول داد، در گزارش منتشر شده شواهدی مبنی بر تعلق مجرمان اینترنتی به یک کشور خاص پیدا کنند، بکرملین درباره این موضوع اظهارنظر خواهد کرد.

در تاریخ ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) شرکت مایکروسافت بیانیه‌ای صادر کرد، مبنی بر اینکه هکر‌های روسیه، ایران و چین در حملات سایبری به افراد و سازمان‌های مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری آینده در ایالات متحده شرکت داشتند.

علاوه بر این، روز پنج شنبه، وزارت خزانه داری آمریکا از اعمال تحریم‌هایی علیه سه تبعه روس و یک شهروند اوکراینی در رابطه با پرونده "دخالت" در انتخابات آمریکا خبر داد. در اواخر ماه آگوست نیز نمایندگان کنگره آمریکا بیانیه‌ای صادر کرده و مدعی شدند که روسیه فعالانه در انتخابات ایالات متحده مداخله می‌کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روسیه چین ایران سیاسی ایالات متحده امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۳۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدودف خواستار مصادره دارایی‌های شهروندان کشور‌های غیردوست شد

معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه با انتقاد از تصویب لایحه‌ای در مجلس سنای آمریکا که به دولت این کشور اجازه می‌دهد تا دارایی‌های روسیه را برای کمک به اوکراین مصادره کند، در کانال تلگرامی خود نوشت: پاسخ مسکو به این اقدام واشنگتن سخت خواهد بود.

مدودف خواستار اعمال تغییرات خاصی در قانون مدنی روسیه و تصویب قوانین جدیدی شد که بر اساس آن، امکان مصادره دارایی‌های شهروندان کشور‌های غیردوست فراهم شود.

به گفته وی، بر اساس قوانین جدید باید به دولت روسیه این اختیار داده شود که نه تنها حقوق شهروندان کشور‌های غیردوست را در این کشور محدود کند، بلکه در واقع اموال آنها را نیز مصادره کند.

به نوشته خبرگزاری تاس، اتحادیه اروپا، کانادا، ایالات متحده و ژاپن ۳۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های روسیه را پس از آغاز عملیات نظامی ویژه مسکو در اوکراین مسدود کردند که حدود ۵ تا ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده روسیه در نزد بانک‌های آمریکایی است.

در ۲۴ آوریل (۵ اردیبهشت)، سنای ایالات متحده مجموعه‌ای از لوایح مربوط به کمک نظامی به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را تصویب کرد که یکی از این لوایح به واشنگتن اجازه می‌دهد تا دارایی‌های روسیه را برای کمک به اوکراین مصادره کند.

قانون موسوم به REPO که قانونگذاران واشنگتن آن را به تازگی همراه با بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین تصویب کردند، به جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده اجازه داد تا وجوه روسیه که در بانک‌های آمریکایی نگهداری می‌شد را مصادره کرده و به کی‌یف تحویل دهد.

بیش از ۶ میلیارد دلار از ۳۰۰ میلیارد دلار دارایی مسدود شده روسیه در بانک‌های ایالات متحده است. سناتور آمریکایی رند پل که نسبت به این پیشنهاد بدبین است، اوایل سال جاری هشدار داد که این اقدام، آغاز یک جنگ اقتصادی خواهد بود.

مقام‌های چندین کشور غربی به ویژه ایالات متحده و بریتانیا، بر مصادره کامل دارایی‌های روسیه با وجود نگرانی‌های گسترده مبنی بر اینکه این امر مبنای قانونی ندارد، اصرار دارند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • مدودف خواستار مصادره دارایی‌های شهروندان کشور‌های غیردوست شد
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • آیا اعتراضات دانشجویی باعث تغییر سیاست آمریکا می‌شود؟
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • اوکراین تانکهای پیشرفته آمریکایی را از جبهه عقب می برد
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود