Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، امیر دریادار شهرام ایرانی سخنگوی رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش در جمع‌بندی اقدامات انجام شده در این رزمایش، اظهار داشت: رزمایش در سه مرحله طرح ریزی و اجرا شد که در مرحله اول اشراف اطلاعاتی، مرحله دوم فاز تاکتیکی و مرحله اصلی فاز اقدامات گرم بود که شروع آن با عملیات پیچیده آبخاکی بود که با مشارکت نیروهای چهارگانه ارتش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: آنچه طرح ریزی شده بود منطبق بر راهبردهای نظامی جمهوری اسلامی ایران به مرحله اجرا درآمد و اهداف پیش بینی شده در روز اول حاصل شد.

امیر ایرانی با بیان اینکه حضور نیروهای جوان، زبده و کارآمد در این رزمایش را از ویژگی‌های آن برشمرد و اظهار داشت: برخی از این نیروها اولین بار بود که تجربه عملیاتی در صحنه رزمایش را به دست می‌آوردند.

سخنگوی رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش با اشاره به پرتاب‌های موشکی در روز دوم رزمایش، عنوان کرد: پرتاب انواع اژدر از انواع زیردیایی، پرتاب موشک‌های ساحل به دریا و سطح به سطح علیه اهداف شناور سطحی و همچنین موشک سطح به هوا که توسط نیروی پدافند هوایی بر علیه هدف نیروی نارنجی که نقش متخاصم را ایفا می کرد، پرتاب شد که بحمدالله همه پرتاب ها به طور دقیق به اهدافشان اصابت کردند.

وی تاکید کرد: با توجه به بهینه سازی موشک‌ها به ویژه در بحث قدرت انهدام، اهدافشان را به خوبی منهدم کردند.

دریادار ایرانی با اشاره بهره‌برداری از توان پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این رزمایش، خاطرنشان کرد: در این رزمایش پهپاد دورپرواز سیمرغ در فاصله بیش از هزار کیلومتر هدف خود را در عمق دریا با بمب هوشمند هدف را مورد اصابت قرار داد. همچنین پهپاد کمان نیروی هوایی که به دست توانمند متخصصان نهاجا ساخته شده است در این رزمایش به پرواز درآمد و ماموریت رزمی انجام داد.

سخنگوی رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش ادامه داد: همچنین اولین تجربه صحنه رزم زیردریایی بومی فاتح در این رزمایش رقم خورد و یک پرتاب موشکی از زیرسطح به سطح هم در این رزمایش داشتیم.

وی در پایان با بیان اینکه در روز پایانی برنامه نمایش قدرت داشتیم که با حضور مقامات بلند پایه انجام شد، عنوان کرد:  در طول رزمایش مباحثی را در حوزه کمک رسانی و مردمیاری داشتیم که شامل توزیع بسته‌های معیشتی، بهداشتی و فرهنگی بود و همچنین بیمارستان صحرایی نیز به منظور تامین نیازمندی‌های بهداشتی و درمانی مردم منطقه برپا شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رزمایش ارتش جمهوری اسلامی ایران دریا شهرام ایرانی رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش پهپاد سیمرغ رزمایش ذوالفقار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۳۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود

فضاپیمای رباتیک «چانگ ای ۶» در روزهای آینده به سوی ماه پرتاب خواهد شد تا نمونه‌هایی را جمع‌آوری کند و به زمین بیاورد.

به گزارش ایسنا، چین قرار است به زودی راهی ماه شود.

به نقل از چاینا دیلی، «سازمان ملی فضایی چین»(CNSA) اعلام کرده که فضاپیمای رباتیک بعدی چین موسوم به «چانگ ای ۶»(Chang'e 6) قرار است در روزهای آینده سفر خود را به ماه آغاز کند و وظیفه خود را برای آوردن نمونه‌ها از سمت دور ماه که کمتر شناخته‌شده است، انجام دهد.

یک موشک حامل «لانگ مارچ ۵»(Long March 5) به همراه کاوشگر چانگ ای ۶ به وزن ۸.۲ تن، صبح شنبه به صورت عمودی به برج سرویس پرتاب خود در مرکز پرتاب فضایی «ونچانگ»(Wenchang) در استان هاینان منتقل شد. بیانیه خبری حاکی از این است که پرتاب در زمان مقرر در اوایل ماه مه انجام خواهد شد.

چانگ ای ۶ در ماه ژانویه به مرکز پرتاب فضایی ونچانگ منتقل شد؛ در حالی که موشک لانگ مارچ ۵ در ماه مارس به آنجا انتقال یافت. آنها مرکز پرتاب فضایی ونچانگ مونتاژ و آزمایش شدند. در بیانیه خبری آمده است که مهندسان در چند روز آینده، آزمایش‌های عملکردی نهایی را انجام خواهند داد و سوخت را به موشک پمپاژ خواهند کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، چانگ ای ۶ پس از ورود به مسیر خود به سمت ماه، مجموعه‌ای را از مانورهای پرواز انجام خواهد داد و در نهایت در «حوضه قطب جنوب آیتکن»(South Pole-Aitken Basin) واقع در سمت دور ماه فرود خواهد آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات
  • بازدید امیر دریادار سیاری از گروه مخابرات ارتش
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را «ناقض حقوق بشر» اعلام کرد
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را «ناقض حقوق بشر» تشخیص داد
  • امیر دریادار ایرانی: کشتی‌های ایرانی را اسکورت می‌کنیم
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود