Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: آموزش یک بعد مهم است، اما یک بعد مهم دیگر که گاهی از خود آموزش هم مهمتر است، بعد پرورشی است. یعنی دانش آموز باید سر کلاس بیاید و با استاد مواجه شود.

به گزارش ایمنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: از همه معلمین سراسر کشور و اساتید، وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و آموزش عالی به دلیل اینکه موفق شدند درب مدارس و درب دانشگاه‌ها را به روی دانش آموزان و دانشجویان باز بگذارند تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ما خیلی مهم بود که در شرایط کرونا بتوانیم همه ابزار و امکانات لازم را در اختیار بگیریم، پروتکل‌ها مورد مراعات قرار بگیرد و نوجوانان و جوانان از فرصت یادگیری و علم و دانش استفاده کنند.

وی افزود: همه تلاش ما این است که همزمان با مقابله با کرونا بتوانیم بقیه کارهای لازمی که برای زندگی و آینده مردم مورد نیاز است آنها را هم با حفظ پروتکل‌های بهداشتی اجرایی و عملیاتی کنیم.

رئیس جمهور اضافه کرد: جمعیت قابل ملاحظه‌ای به تحصیل علم می‌پردازند. بیش از ۱۴ میلیون دانش‌آموز داریم از طرف دیگر دانشگاه‌ها، فرصت‌های تحصیلی تکمیلی و حوزه علمیه در کنار هم یک جمعیت بیست میلیونی را تشکیل می‌دهند.

روحانی ادامه داد: آنهایی که می‌گویند درس، علم و دانش مهم نیست بحث زندگی بیست میلیون نفری است که خودشان را آماده کردند یاد بگیرند، بیاموزند و صاحب مهارت شوند و بتوانند آینده خود را بسازند. یعنی بگوییم این جوانان نسبت به آینده خود هیچ اطمینانی نداشته باشند، هراس داشته باشند، درس نخوانند و بیکار در خانه و خیابان باشند. آثار سویی که در روحیه جوانان ایجاد می‌کند بسیار خطرناک است.

وی اظهار کرد: خیلی مهم است که درب دانشگاه و مدرسه را باز بگذاریم اما در عین حال منحصر هم نکنیم که صرفاً از طریق حضور باشد، اگر فردی مشکلی دارد بتوانیم از طریق فضای مجازی و صدا و سیما آموزش‌های لازم را در اختیار آنها قرار دهیم.

رئیس جمهور گفت: من از خانواده‌ها می‌خواهم در برابر شبهه‌افکنی‌ها تسلیم نشوند و کاملاً هوشیار باشند و بدانند هم وزارت بهداشت و درمان و هم وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و آموزش عالی همه توان خود را به کار گرفته‌اند تا جوانان و نوجوانان ما بتوانند در محیط سالمی درس خود را ادامه دهند.

روحانی یادآور شد: آموزش یک بعد مهم است اما یک بعد مهم دیگر که گاهی از خود آموزش هم مهم‌تر است، بعد پرورشی است. یعنی دانش‌آموز باید سر کلاس بیاید و با استاد مواجه شود. شاید بسیاری از علم‌ها و دانش‌ها را از طریق دیگر آموخت اما درس استاد چیز دیگری است. پای درس استاد نشستن و زانو زدن در برابر استاد مفهوم دیگری دارد و فضای دیگری ایجاد می‌کند بنابراین باید هم به آموزش و هم به پرورش و هم به جسم و هم به جان توجه کنیم.

وی یادآور شد: امروز آموزش ما یک آموزش ترکیبی است و حضور دانش آموزان در بسیاری از مدارس به صورت شیفتی است اما در عین حال راه برای جوانان باز شد. کاری که آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در هفته گذشته انجام دادند فضایی را به روی جوانان باز کردند و روحیه و نشاطی را ایجاد کردند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه کشور به مساله آینده جوانان توجه دارد، گفت: بعضی‌ها ناراحت و عصبانی هستند. به خصوص کانال‌های ضد ایرانی خارج نشین از اینکه در داستان کرونا همه چیز به روال درست پیش می‌رود و مدیریت می‌شود، ناراحت هستند.

روحانی افزود: اخیراً وزارت اطلاعات گزارشاتی از برخی مؤسسات آمریکایی داد که آنها چقدر از این موضوع عصبانی هستند که ایران در حال تحریم با این فشارها چگونه هم مغازه‌اش باز است و مردم رفت و آمد می‌کنند و هم مجالس عزاداری و هم مساجدش به پا است، بیمارستان‌ها به مردم می‌رسند و مردم پشت درب بیمارستان نماندند، با کمبود دارو مواجه نیستند.

وی افزود: در آن گزارشات نوشته که ما این همه فشار درست کردیم که در کرونا مردم به خاطر فشار دارو و پزشک و بیمارستان و تخت و آی سی یو به تنگ بیایند و به خیابان بریزند اما الان موجب تشکر از دولت ایران شده و کشورهای منطقه همه نگاهشان به ایران است و همه می‌بینند که ایران به بهترین وجه با کرونا مقابله کرده است. این نشان می‌دهد که دشمنان از آنهایی که دنبال علم و دانش هستند و خانواده‌هایی که آینده فرزندان خود را می‌خواهند ناراحت هستند.

رئیس جمهور افزود: نگاه همه کشورهای منطقه به ایران است و می‌بینند که ایران به بهترین وجه با کرونا مقابله کرده است، این نشان می‌دهد که دشمنان از این وضعیت ناراحت هستند. آنهایی که دنبال علم و آینده خود هستند و خانواده‌هایی که آینده فرزندانشان را می‌خواهند؛ ما که نمی‌دانیم که کرونا چه زمانی ادامه دارد و اینکه چه زمانی تمام می‌شود مشخص نیست؛ باید پروتکل‌ها را رعایت کنند.

روحانی تاکید کرد: پایش و نظارت باید به خوبی انجام گیرد، من از بهداشت و درمان تشکر می‌کنم که به مدارس رسیدگی می‌کنند؛ در گزارش امروز آمده است که در شهر بم در استان کرمان بسیار خوب عمل شده بود، در یک شهر دیگر در خوزستان خوب عمل نشده بود در حالی که همه باید توجه داشته باشیم و تمام اصول بهداشتی را مراعات کنیم.

وی با اشاره به آمارهای جهانی کرونا ادامه داد: یک خطر بزرگ امروز متوجه نسل جوان است و ما فکر می‌کنیم که کرونا و مسائلی که پیش آمده برای بیماران زمینه‌ای و سالمندان هراس ایجاد کرده است، در حالی که بنا بر آمار جهانی ۱۷ درصد جوانان گروه سنی ۲۴ تا ۳۰ سال دچار اضطراب و افسردگی هستند به ویژه چشم‌انداز آینده برای آنان روشن نیست که شغل و آینده آنان چه خواهد شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه آینده جوانان و برنامه‌ریزی برای آینده بسیار مهم است، گفت: همه باید دست به دست هم دهیم و خانواده‌ها نیز منافع خود و فرزندانشان را در نظر بگیرند و به بوق‌هایی که در کشورهای مختلف به راه انداخته شده است توجه نکنند؛ آنها (دشمنان) خیلی عصبانی هستند که چگونه با تحریم و فشار آنان مردم ایران همبستگی خود را حفظ کرده و دست به دست هم داده و پروتکل‌ها را مراعات می‌کنند و رعایت اصول بهداشتی خاری در چشم دشمنان ما است.

روحانی با بیان اینکه مسیر و روند مقابله با کرونا به خوبی پیش می‌رود، ادامه داد: ماجرای کرونا با همه مشکلات دیگر متفاوت است و اگر در کشور ممکن است سیل و زلزله یا یک بیماری مانند آنفلوانزا داشته باشیم، زمان اینها محدود است و بالاخره تمام می‌شود، آنفلوانزا نیز هر ساله شایع می‌شود و دو تا سه ماه در زمستان محدود می‌شود و مردم از آن عبور می‌کنند، اما کرونا زمان مشخصی ندارد و معلوم نیست که چند ماه دیگر ادامه دارد و ما تا چه زمانی باید با آن مقابله کنیم و مخصوص به یک منطقه نیز نیست و سراسر کشور، منطقه و جهان را درگیر کرده است و هیچ جایی در دنیا نداریم که از کرونا متحمل خسارت نشده باشد.

وی افزود: کرونا یک حادثه بی‌نظیر در قرن است، سال دیگر ما به پایان ۱۴۰۰ می‌رسیم و در طول این قرن چنین حادثه‌ای را نداشتیم و در دنیا هم به این صورت نبوده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه از سال ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ چنین حادثه‌ای در ایران و دنیا نداشتیم، بر لزوم رعایت بلند مدت پروتکل‌ها تاکید کرد و گفت: در این شرایط همه چیز معنای خود را از دست داده و معنای خود را پیدا می‌کند.

روحانی با بیان اینکه در آغاز بحران در کشورهای اروپایی و آمریکایی، مشاهده کردید که چه وضعی به وجود آمد، اظهار کرد: مردم به فروشگاه‌ها حمله کردند، در فرودگاه‌ها ماسک‌ها قاپیده می‌شد، دستمال کاغذی نبود، مواد غذایی نبود و… این داستان بی‌سابقه‌ای است ولی خوشبختانه یکجا ندیدید بین ایران و غیرایرانی در بیمارستان فرق گذاشته شود و رئیس بیمارستان به یک غیرایرانی بگوید صبر کن تا تخت خالی پیدا شود.

وی با بیان اینکه در اروپا شرایطی ایجاد شد که برخی‌ها گفتند خانه سالمندان را ول کنید، تصریح کرد: در ایران نسبت به پیر و جوان، ایرانی و غیرایرانی و… تفاوتی قائل نشدیم. در دنیا گفتند چون این فرد سیاه است، برود به آخر صف. در اروپا و آمریکا بین مردم تبعیض قائل شدند ولی در ایران بین اقوام، مذاهب، داخلی و خارجی تبعیض ندیدیم و این نشانه حقوق‌بشر، معرفت و فرهنگ را دیدیم.

رئیس جمهور با اشاره به شرایط تحریمی کشور خاطرنشان کرد: داستان دیگری داشتیم و شاید هیچ کشوری نداشت، این بود که ما کشوری در تحریم بودیم. در شرایط بحران کرونا نگفتند برای خرید دارو، تبادلات بانکی آزاد باشد. درخواست ما برای دریافت پنج میلیارد دلار وام از صندوق بین‌المللی پول، با موافقت همه روبه‌رو شد ولی آمریکا نمی‌گذارد تا برای خرید دارو و غذا پنج میلیارد دلار وام بگیریم.

روحانی با تاکید بر اینکه کاخ سفید بویی از انسانیت نبرده است، گفت: کشورهایی دوست ما هستند، پول ما در بانک آنهاست، سه قفل روی آن زده و حاضر نیستند برای تأمین نیازهای خودمان از آن استفاده کنیم. آنها می‌گویند آمریکایی‌ها مانع تبادل این پول هستند.

وی ادامه داد: چنین جنایتی تاریخ سراغ ندارد که یک کشور بخواهد برای تأمین غذا، دارو و نیازهای مردم از پول خودش استفاده کند. برای آنها غیرقابل قبول است در کرونا چطور کشور اداره می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه مردم بدانند برای سلامت‌شان راه تعطیل کار نیست، اظهار کرد: کسی نگوید مدرسه را برای سلامت بچه‌ها قفل بزنید، دانشگاه، بازار و رستوران را قفل بزنید. تعطیلی راه مقابله با کرونا نیست. مراعات اصول بهداشتی و توأم با فعالیت ضروری راهکار است. این کار می‌تواند مردم و کشور را نجات دهد. مردم مدرسه، مسجد، عزاداری، دانشگاه و بازار نداشته باشند؟! این تسلیم شدن در برابر کرونا است.

روحانی خاطرنشان کرد: ایران بهترین شیوه مقابله با کرونا را در پیش گرفته تا فعالیت‌ها ادامه یابد و اصول بهداشتی هم رعایت شود.

وی با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی گفت: چند روز پیش سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد که هیچ چشم‌انداز قابل اعتماد و روشنی برای آینده همه‌گیری کرونا و خاتمه بیماری کرونا در یک ماه یا چند ماه دیگر وجود ندارد.

رئیس جمهور افزود: همه اصولی که وزارت بهداشت تاکید می‌کند اعم از شست و شو دست‌ها، فاصله گذاری اجتماعی و ماسک زدن و موارد دیگر، مواردی هستند که ما را توأمان در برابر کرونا و آنفلوانزا حفظ می‌کند.

روحانی اظهار کرد: امسال می‌تواند سال بدی باشد. اگر کرونا و آنفلوانزا روی هم بیفتد و برای ما دردسر ایجاد کند، اما اگر با مراعات اصول بهداشتی در برابر کرونا و هم در برابر آنفلوانزا ایستادگی کنیم می‌تواند بهترین سال باشد.

وی گفت: اگر مردم اصول بهداشتی را مراعات کنند، در فصل پاییز مشکلی نخواهیم داشت اما اگر فاصله‌های اجتماعی رعایت نشود، رفت و آمدها ادامه داشته باشد، از ماسک استفاده نشود، با هر دو بیماری (کرونا و آنفلوآنزا) مواجه می‌شویم. باید تلاش کنیم سال ۱۳۹۹ راحت ترین سال برای ما در برابر هر ۲ بیماری باشد.

رئیس جمهور افزود: وزارت بهداشت همه پیش بینی لازم را برای واکسن (آنفلوآنزا) انجام داده است، برای افرادی که درشرایط شرایط پرخطر قرار دارند مانند افراد مسن و مبتلایان بیماری‌های زمینه‌ای پیش بینی شده است و شرایط را برای سایر مردم نیز فراهم می‌کنیم که اگر بخواهند از بازار آزاد این واکسن را تهیه کنند، مشکلی وجود نداشته باشد.

روحانی ادامه داد: از واکسن مهمتر «رعایت اصول بهداشتی» است که تا آخر سال با ما همراه است، در صورتی که این واکسن شاید فقط بر روی یک آنفلوانزای خاص تاثیر داشته باشد و ممکن است امسال هم یک آنفلوآنزای خاص و جدید بیاید و روی آن هم تاثیر نداشته باشد اما رعایت اصول بهداشتی، ما را تا پایان سال حفظ می‌کند.

وی درباره مراسم اربعین گفت: مقامات بلندپایه عراق به صراحت به ما اعلام کرده‌اند امسال آمادگی پذیرایی از زائران اربعین ندارند البته وضعیت کرونا در عراق هم خوب نیست و گرفتار هستند و باید بتوانیم به آنها کمک کنیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه «امسال مراسمی با عنوان راه پیمایی اربعین نداریم»، افزود: هم راه‌پیمایی برای کربلا نداریم و هم راه‌پیمایی در ایران نداریم. البته عزاداری بر اساس پروتکل‌های بهداشتی برای اربعین و روزهای دیگر ماه صفر برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا

کد خبر 443794

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهور مدارس تعطیلی مدارس بازگشایی مدارس ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا کرونا در ایران ستاد ملی مقابله با کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رعایت اصول بهداشتی مقابله با کرونا رئیس جمهور خانواده ها یک بعد مهم پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۴۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان آمار مدارس تخریبی این استان را اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید جمال وزیری محبوب عصر امروز در نشست مدیران و معاونان آموزش و پرورش استان سمنان در سالن جلسات این اداره کل اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود بین 33 تا 35 درصد مجموع مدارس استان سمنان تخریبی است.

وی با اشاره به اهمیت نوسازی مدارس تخریبی استان سمنان تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین چالش فعلی این‌مجموعه مدارس و فضاهای آموزشی تخریبی و فرسوده در غرب استان سمنان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای شناسایی و اولویت‌بندی نوسازی مدارس این استان عنوان کرد: بیش‌تر عمده مدارس تخریبی استان سمنان مربوط به حاشیه شهرها است.

وزیری محبوب با بیان اینکه در سال گذشته، مبلغ اعتبارات ویژه بهسازی فضاهای آموزشی استان سمنان حدود 2 هزار میلیارد ریال بوده است تصریح کرد: میزان اعتبارات این بخش امسال به 10 هزار میلیارد ریال رسیده است.

وی با اشاره به سفر وزیر آموزش و پرورش به استان سمنان در حاشیه حضور رئیس‌جمهور در این استان خاطرنشان کرد:‌ در جریان این سفر، مشکلات و دغدغه‌های موجود در حوزه آموزش و پرورش به مسئولان مربوطه، ارائه و در آینده‌ای نزدیک با مساعدت لازم، برخی از این مسائل، رفع و حل خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به اینکه بیش از 375 هزار میلیارد تومان اعتبارات از محل اجرای مولدسازی اموال و دارایی‌های مازاد آموزش و پرورش استان سمنان جذب شده است گفت: در تلاشیم تا نهضت مدرسه‌سازی را با کمک دولت، مجمع خیران در استان راه‌اندازی و محقق سازیم.

وزیری محبوب به آخرین وضعیت نیروی انسانی در نظام تعلیم و تربیت استان سمنان اشاره و بیان کرد: در سال تحصیلی آینده با استخدام جدید و تأمین نیروی انسانی، مشکلی در بحث ساماندهی نیروها نخواهیم داشت، اما سازماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش و فرایند پروژه مهر تابستان امسال انجام می‌شود.

وی  ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره 124 شهید فرهنگی و 622 شهید دانش‌آموز و شهید استاد مرتضی مطهری، در توصیف جایگاه معلم اظهار داشت: واژه معلم، ماندگارترین واژه در هستی و نام معلم قرین با علم‌آموزی است.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان به درپیش بودن روز و هفته گرامیداشت مقام معلم اشاره و با تأکید بر این‌که معلم باید دانش‌آموزان خود را بر مبنای استعدادهای ذاتی به شکوفایی برساند افزود: مدرسه، دالان دانشگاه نیست؛ بلکه محلی برای کارآفرینی است و کار معلم در واقع تحویل دادن انسان توانمند به جامعه است

وزیری محبوب تصریح کرد: معتقدیم نجات یک دانش‌آموز در مسیر رشد طبیعی خود نجات یک جامعه است و از نگاه ما هر دانش‌آموزی که در مدرسه شکوفا می‌شود تحول‌گر یک جهان خواهد بود.

وی نقش معلم در جامعه را به‌عنوان یک تسهیل‌گر دانست و افزود: معلم تنها نقش یاددهی را ندارد و سیاست اصلی آموزش و پرورش هم آموزش علم نافع و رساندن فرد به بلوغ شخصیتی است.

وزیری یادآور شد: کار معلم این است که انگیزه را در وجود دانش‌آموزان بی‌انگیزه، شعله‌ور کند و علاوه بر نیاز  علمی به نیازهای اخلاقی و معنوی آن‌ها توجه ویژه داشته باشد.

وی هم‌چنین با اشاره به عملکرد و اقدامات اجرایی آموزش و پرورش استان در یک‌سال اخیر، حفظ آرامش، گسترش هم‌دلی و هم‌افزایی بین کارکنان و انسجام درون‌سازمانی را مهم‌ترین دستاورد این‌مجموعه، عنوان کرد و اظهار داشت: احساس رضایت معلم برای حضور در سر کلاس ازجمله موضوعاتی است که در نتیجه آرامش و هم‌دلی بین کارکنان این حوزه به دست آمده است.

انتهای پیام/363/.

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • راهپیمایی ضدصهیونیستی اردنی‌ها در پایتخت این کشور+فیلم
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟