Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-28@05:23:33 GMT

اعتبارهای نفت، پشتوانه اجرای طرح آبرسانی به غیزانیه است

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۵۱۸۴

اعتبارهای نفت، پشتوانه اجرای طرح آبرسانی به غیزانیه است

معاون مهندسی و توسعه آب روستایی شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان با اشاره به سهم شرکت ملی نفت ایران در تأمین بخش قابل‌توجهی از اعتبارهای مورد نیاز طرح‌های آبرسانی شهری و روستایی استان، گفت: طرح‌ آبرسانی به بخش غیزانیه و مشرحات استان خوزستان به پشتوانه اعتبارهای نفتی در حال اجراست.

علی نیسی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا افزود: مدیریت نظارت بر طرح‌های عمران مناطق نفت‌خیز شرکت ملی نفت ایران برای اجرای فاز نخست طرح آبرسانی به غیزانیه که خردادماه امسال به بهره‌برداری رسید، بیش از ۱۳ میلیارد تومان اختصاص داد و فاز دوم این طرح نیز با اعطای بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان اعتبار جدید از سوی این مدیریت در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌زمان فاز سوم طرح نیز با تأمین مالی بنیاد مستضعفان از سوی قرارگاه خاتم‌الانبیا به‌عنوان پیمانکار، اجرایی شده است.

وی یادآور شد: افزون بر اعتبار یادشده که از سوی شرکت ملی نفت ایران اختصاص یافته، شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب نیز بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان اعتبار به فاز نخست طرح‌ آبرسانی به غیزانیه اختصاص داده و به‌منظور آبرسانی با تانکر به مناطق مختلف غیزانیه نیز همواره در صحنه بوده است.

براساس این گزارش، شرکت ملی نفت ایران، تخصیص اعتبار به طرح‌های آبرسانی شهری و روستایی استان خوزستان را در دستور کار دارد که در این راستا تاکنون در بخش آبرسانی شهری، حدود ۶۰ میلیارد تومان (یعنی بیش از نیمی از ۱۱۵ میلیارد تومان اعتبار تعریف‌شده) را متناسب با پیشرفت کار ارائه‌شده از سوی آب و فاضلاب استان خوزستان پرداخت کرده و در بخش روستایی نیز تاکنون از مجموع ۵۲ میلیارد تومان اعتباری که برای طرح‌های آبرسانی خوزستان در برنامه پنج‌ساله خود تعریف و ابلاغ کرده، بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان هزینه کرده که بخش عمده این اعتبارات به طرح‌ آبرسانی غیزانیه اختصاص یافته است.

معاون مهندسی و توسعه آب روستایی شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان با قدردانی از تخصیص این حجم از اعتبارات نفت به طرح آبرسانی غیزانیه، ادامه داد: با مجموع اقدام‌های یادشده، تاکنون بالغ بر ۸۰ درصد کار در بخش احداث خط انتقال آب بخش غیزانیه اجرایی شده است.

مشارکت ۳۵ میلیارد تومانی نفت در آبرسانی به غیزانیه

به گزارش شانا، فاز نخست طرح آبرسانی غیزانیه با مشارکت ۲۵ میلیارد تومانی شرکت ملی نفت ایران مشتمل بر بیش از ۱۳ میلیارد تومان اعتبار تخصیص‌یافته از سوی مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز این شرکت و ۱۲ میلیارد تومان اعتبار تخصیص‌یافته از سوی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب (شرکت‌های بهره‌برداری نفت و گاز مارون و نفت و گاز کارون)، اجرایی و خردادماه امسال افتتاح شد. با اجرای این طرح و انجام ۵۹ کیلومتر لوله‌گذاری، امکان انتقال حداقل ۱۷ هزار مترمکعب آب از تصفیه‌خانه شیبان تا ایستگاه صفیره فراهم و دسترسی ۱۲ روستا به آب، به‌صورت شبانه‌روزی و ۱۸ روستا به‌ میزان ۱۰ ساعت در روز امکان‌پذیر شد.

نیسی درباره ایفای نقش شرکت ملی نفت ایران در فاز دوم طرح آبرسانی غیزانیه گفت: در فاز دوم، احداث خط انتقال ۲۸ کیلومتری از ایستگاه صفیره به ایستگاه نزهه هدف‌گذاری شد و کار با اعطای ۱۰ میلیارد تومان اعتباری که اخیراً از سوی شرکت ملی نفت ایران اختصاص یافت، با سرعت پیش رفت و اکنون در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی ادامه داد: هم‌زمان با عملیات اجرایی فاز دوم، فاز سوم کار نیز تکمیل و در جریان آن، ۳۰ کیلومتر خط لوله از نزهه تا دهلاویه احداث شده است.

معاون مهندسی و توسعه آب روستایی شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان در پاسخ به این سؤال که با وجود اقدام‌های انجام‌شده، تداوم مشکلات مردم غیزانیه در دسترسی به آب ناشی از چیست، توضیح داد: غیزانیه دارای بیش از ۸۰ روستا و بالغ بر حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت است. آبرسانی به غیزانیه مشتمل بر بخش‌های مختلفی است که تاکنون به واسطه اقدام‌های انجام‌شده، کار در بخش احداث خط انتقال پیشرفت خوبی داشته و دستاوردهای قابل توجهی حاصل شده، اما خط انتقال، تمام پروژه نیست و برای تکمیل طرح‌های تعریف‌شده در این زمینه باید اقدام‌های دیگری از جمله در حوزه احداث مخازن زمینی و هوایی، اصلاح و بازسازی شبکه توزیع آبرسانی و... نیز انجام شود.

نیسی با اشاره به مشارکت مؤثر نفت در فازهای اول و دوم طرح آبرسانی به غیزانیه، گفت: وضعیت مردم غیزانیه از حیث دسترسی به آب پایدار نسبت به پارسال به‌طور قابل توجهی بهبود یافته است، اما این طرح باید تا تکمیل تمامی زیرپروژه‌ها ادامه یابد که شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان این مهم را در دستور کار دارد.  

منبع: شانا

کلیدواژه: آبرسانی غیزانیه شرکت ملی نفت ایران خوزستان مشرحات نزهه روستای صفیره دهلاویه آبفای خوزستان مسئولیت اجتماعی اعتبارات نفت شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان میلیارد تومان اعتبار آبرسانی به غیزانیه شرکت ملی نفت ایران آبرسانی غیزانیه مناطق نفت خیز بهره برداری طرح آبرسانی خط انتقال فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۵۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان

مدیرعامل شرکت آبفای کردستان گفت: با احداث ۳۴ باب مخزن از ابتدای طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان، ۴۹۵۰ مترمکعب ظرفیت برای ذخیره سازی آب در این مخازن ایجاد شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد فرهاد، مدیرعامل شرکت آبفای کردستان با بیان این مطلب، اظهار داشت:در قالب طرح جهاد آبرسانی، تاکنون 250 کیلومتر خط انتقال آب، 111 کیلومتر شبکه توزیع آب، 20 باب ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز 8 حلقه چاه و بهسازی 4 دهنه چشمه در روستاهای مشمول این طرح اجرا شده است.

وی افزود: با احداث 34 باب مخزن از ابتدای طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان، 4950 مترمکعب ظرفیت برای ذخیره سازی آب در این مخازن ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت آبفای کردستان خاطرنشان کرد: طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان به منظور محرومیت زدایی و رفع تنش آبی روستاهای استان با اعتبار 528 میلیارد تومان و برای 169 روستا از ابتدای سال 1401 آغاز شده و در حال حاضر 48.6 درصد پیشرفت دارد.

فرهاد تصریح کرد: این طرح 67 هزار نفر از جمعیت روستایی استان را زیر پوشش قرار خواهد داد و با اتمام آن شاخص بهره مندی جمعیت روستایی از آب شرب بهداشتی و سالم به صورت پایدار از 80 درصد به 86 درصد ارتقاء خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: پس از اتمام طرح فعلی جهاد آبرسانی، قرارداد دوم نیز برای 120 روستای دیگر استان با اعتبار 10 هزار میلیارد ریال و در صورت تأمین اعتبار آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • به اجرای طرح ۲۰ ساله آبرسانی ۴۱ روستا در بخش کرون رسیدگی شود