Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون املاک و اراضی آستان قدس رضوی گفت: با تشکیل تعاونی توسط مردم روستای حسین‌آباد جنگل، آن‌ها می‌توانند در مزایده چاه آب کشاورزی شرکت کنند و از این طریق مشکل آب را حل کنند.

به گزارش قدس آنلاین مرتضی حقیقی اظهار کرد: در روستای حسین آباد جنگل نیشابور موقوفه‌ای شامل چهار حلقه چاه وجود دارد، که سه حلقه از آن‌ها به همراه زمین‌ها در قالب ۹۰۰ هکتار اراضی دست مردم روستاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اهالی زمین‌ها را تبدیل به اراضی کوچکتری کرده، برخی قطعات را فروخته‌اند و فرآیند کشت و کار اصولی انجام نمی‌شود، در این میان مبالغ زیادی نیز بابت اجاره به موقوفه بدهکار هستند.

معاون املاک و اراضی آستان قدس رضوی افزود: چاه دیگر موجود در این منطقه نیز از سال ۶۷ تا ۷۶ دست مردم بوده که هم به علت عدم پرداخت اجاره هم حفر چاه به جای قنات در اختیار موقوفه، قرار گرفته و از همان زمان به صورت اجاره واگذار و درآمد آن صرف اجرای نیت واقف شده است.

حقیقی بیان کرد: این چاه که صحبت‌هایی درباره حل مشکل آب کشاورزی روستا توسط آن شده است تا سال ۱۴۰۱ در اجاره است و در عمل از لحاظ حقوقی امکان تحویل‌گیری آن نیست.

وی اظهار کرد: راه حل پیشنهادی این است چنانچه مردم روستا تمایل به اجاره چاه مذکور دارند نسبت به تشکیل شرکت تعاونی اقدام و در پایان دوره اجاره با ارایه تضامین لازم مبنی بر عدم خرد کردن زمین متعلق به آن، فروش آن و پرداخت مال الاجاره موقوفه به طور قانونی درخواست دهند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حل مشکل آب تشکیل تعاونی مرتضی حقیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در نشست با مدیرکل شیلات استان گفت: تعاونی‌ها یکی از ارکان اصلی مشارکت مردم در تولید و اقتصاد است و با توجه به مزیت‌های سیستان و بلوچستان در بخش شیلات، احیای تعاونی‌های صید و صیادی می‌تواند باعث اشتغال‌زایی و رونق کسب و کار در منطقه شود.
خلیل احمد سلامی افزود:  برای تحقق شعار سال باید از توانمندی مردم به ویژه بخش تعاون استفاده کرد، چرا که دستیابی به توسعه بدون مشارکت عمومی مردم امکان پذیر نخواهد بود.
وی ادامه داد:  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به علت وظایفی که عهده دار است و خدمات گسترده‌ای که به مردم می‌دهد، نقش مهم و محوری در تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم دارد.
سلامی گفت: مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان برای کمک به فعالان اقتصادی و کارآفرینانی که در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان بدنبال توسعه و اشتغال‌زایی باشند، پای کار هستند و از آنها حمایت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • فهرست جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید/ تائید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • تأیید طرح ساماندهی اجاره‌بها و تشکیل سپند توسط شورای نگهبان
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ