Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان با تاکید بر بهبود شرایط خدمات‌رسانی به مناطق روستایی در شهرستان‌های اندیکا، مسجدسلیمان، لالی و هفتکل گفت: یک سوم از روستاهای استان خوزستان در این مناطق قرار دارد و به همین واسطه فعالیت‌های عمرانی در این مناطق باید نسبت به گذشته شتاب بیشتری پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، غلامرضا شریعتی در نشست بررسی و رفع مشکلات شهرستان‌های مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا؛ که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: استان خوزستان بیش از چهار هزار و ۲۰۰ روستا دارد که یک هزار و ۲۰۰ روستای آن در این شهرستان‌ها قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: به صورت اختصاصی تعداد ۶۷۰ روستا تنها در شهرستان اندیکا هستند که شرایط صعب العبور خاصی دارد و خدمات‌رسانی‌ها را با موانع و مشکلاتی همراه کرده است.

استاندار خوزستان یکی دیگر از مشکلات مربوط به ارایه خدمات دستگاه‌های اجرایی به این روستاها را پراکندگی روستاها دانست و افزود: این شرایط خدمات رسانی به مناطق را با هزینه‌های بسیار زیادی روبه‌رو کرده و از سوی دیگر منابع مالی دولت چالش جدی دیگری در مسیر اجرای پروژه‌های عمرانی در این مناطق محسوب می‌شود.

شریعتی بیان کرد: با این وجود سعی می‌شود تا با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت می‌گیرد، بخشی از نیاز مناطق روستایی در شهرستان‌های اندیکا، مسجدسلیمان، لالی و هفتکل به خدمات‌رسانی دستگاه اجرایی رفع شود.

نماینده عالی دولت در خوزستان اضافه کرد: این فعالیت‌ها نیازمند صبر و حوصله است تا به مرور زمان در قالب اعتبارات استانی و ملی خدمات‌رسانی‌های لازم صورت بگیرد.

او همچنین بر آماده سازی مطالعات مربوط به پروژه های عمرانی در شمال خوزستان تاکید کرد و افزود: به‌ همین منظور باید زمینه‌های شروع طرح‌های خدمات رسانی به این مناطق آغاز شود تا هنگام تخصص منابع مالی، پروژه‌های مربوطه در سرفصل اعتبارات گنجانده شوند.

استاندار خوزستان همچنین خواستار تشکیل نشست فوق العاده در خصوص رسیدگی به مشکلات اجرای پروژه‌های خدمات‌رسانی در شهرستان های اندیکا، مسجدسلیمان، لالی و هفتکل طی هفته آینده شد و تصریح کرد: در این رابطه شرکت‌های گاز، آب و فاضلاب، پخش فرآورده‌های نفتی و همچنین سازمان آب و برق خوزستان باید به ارایه برنامه‌های خود در این مناطق بپردازند.

او تاکید کرد: در این نشست حضور مدیران دستگاه‌های یاد شده ضروری است و به‌هیچ عنوان غیبت آنها پذیرفته نیست.

استاندار خوزستان در پایان بیان کرد: همچنین در مهر ماه نیز نشست دیگری ویژه بررسی فعالیت‌ها و برنامه‌های کاری دستگاه‌های خدمات‌رسان به روستاهای این شهرستان ها تشکیل می‌شود.

 

 

 

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خدمات رسانی استانداری خوزستان آب و برق مناطق روستایی برنا خوزستان لالی و هفتکل مسجدسلیمان و اندیکا استاندار خوزستان خدمات رسانی لالی و هفتکل شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۵۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • خدمات رسانی به مصدومین تصادف زنجیره‌ای ۷ خودرو در جاده شوش اهواز
  • گزارش تصویری سفر حجت الاسلام هدایی به شهرستان اندیکا
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • لزوم تسریع در روند اجرای پروژه‌های مجتمع فولاد بافق
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • تشییع و خاکسپاری مادر شهید ایزدیان در مسجدسلیمان+فیلم
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس