Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی از رشد حدود ۷۰ درصدی تعداد آزمایشگاه های معتمد در استان طی سه سال اخیر خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، تورج همتی با اشاره به اینکه با ابلاغ تفویض اختیار امور آزمایشگاه های معتمد به استان ها  در مهر ماه ۹۶، تعداد آزمایشگاه های معتمد حفاظت محیط زیست دراستان از ۱۶ آزمایشگاه به ۲۳ مورد افزایش یافته است گفت: صدور ۹ گواهینامه برای متقاضیان آزمایشگاه های معتمد، ۱۶ مورد  تمدید گواهینامه و ۲۰مورد ارتقاء را در ازمایشگاه های معتمد استان از تاریخ یاد شده داشته ایم و درعین حال با ۱۸ مورد درخواست متقاضیان نیز بنا به بررسی کمیته معتمد استان و به دلیل کامل نبودن مدارک و احراز نشدن شرایط مخالفت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۳ آزمایشگاه معتمد در استان در زمینه سنجش پارامترهای آب و فاضلاب، هوا، خاک و پسماند فعال هستند گفت: در این مدت بیش از ۵۳۰۰ نوبت نتایج پایش و سنجش آلاینده های واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی دریافتی از آزمایشگاه های معتمد در قالب طرح خوداظهاری در پایش؛ توسط کارشناسان این اداره کل بررسی و با ضوابط و مقررات جاری  تطبیق داده شده است.

 

تعلیق و اخطار به آزمایشگاه های متخلف

همتی با بیان اینکه بیش از  ۸۰۰ مورد نظارت همزمان بر عملکرد آزمایشگاه های معتمد برنامه ریزی و محقق شده است گفت: نظارت بر عملکرد آزمایشگاه های معتمد با تشخیص تخلف چندین آزمایشگاه منجر به برخورد قانونی با متخلفین مطابق با شیوه نامه های آزمایشگاه معتمد شده است.

وی دراین خصوص گفت: نظارت بر عملکرد، بررسی دقیق پرونده ها و نتایج عملکرد آزمایشگاه های معتمد؛ منجر به صدور ۱۸ مورد تذکر، ۱۲ مورد اخطار و ۲ مورد تعلیق گواهینامه آزمایشگاه های معتمد دربازه زمانی فوق شده است.

ارتقاء توان آزمایشگاهی حفاظت محیط زیست استان

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی کاهش هزینه انجام تست های مقایسه ای که قبل از تفویض اختیار در آزمایشگاه سازمان صورت می گرفت و نیز استفاده بهینه از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی استان و تامین نیازهای آزمایشگاه را از جمله مزایای تفویض اختیار امورات آزمایشگاه های معتمد به استان دانست.

وی ادامه داد:بکارگیری افراد متخصص در آزمایشگاه به منظور رسیدگی دقیق به پرونده ها و درخواست های آزمایشگاه ها و نیز راه اندازی آزمایشگاه خاک  دراین اداره کل با هدف انجام تست های مقایسه ای و ارتقاء توان آزمایشگاهی استان از دیگر امتیازات یاد شده به شمار می رود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آزمایشگاه حفاظت محیط زیست آزمایشگاه های معتمد حفاظت محیط زیست آزمایشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۶۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم