Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@17:36:17 GMT

مهم ترین علائم کرونا

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۶۴۴۶

به ویروس کرونا معمولا علائمی چون سرفه، تب، تنگی نفس و درد ناحیه قفسه سینه را تجربه می کنند اما علاوه بر این، علائم دیگری هم ممکن است نشانه بیماری کرونا باشند که باید نسبت به آنها آگاه باشند. ناطقان: هر روزه پزشکان مطالب جدیدی درباره کرونا اعلام می کنند و شاهد علائم جدیدی از این بیماری هستیم که گاه نگرانی عده ای را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با بیشتر شدن شناخت محققان از ابعاد مختلف این ویروس، علائم احتمالی بیشتری به علائم قبلی اضافه می شوند.

 سرفه، کوتاه شدن نفس، تب، لرز، درد عضلانی، سرفه و کاهش بویایی و چشایی از جمله علائمی است که از ابتدای شیوع، اعلام شده اما چند علائم پنهان هستند که ممکن است جزء علائم کرونا باشد و شما به آن بی توجه باشید. البته با اطلاع از آنها، جای نگرانی نیست ولی بهتر است نسبت به آنها آگاه باشید.

درد ناگهانی شکمی

شاید بعد از خوردن یک وعده غذا دچار اسهال یا استفراغ ناگهانی شوید که تصور کنید اثرات مصرف آن غذاست، اما واقعیت این است که ممکن است علائمی از ویروس کرونا باشد. بررسی هایی که به تازگی روی بیش از 200 فرد بستری شده در بیمارستانی در چین انجام شده نشان می دهد که از هر 5 مورد بستری به دلیل کووید- 19، حداقل یک نفر علائم گوارشی نظیر اسهال، استفراغ یا دل درد داشته است. این دل دردها معمولا با لرز یا بدن درد همراه است.

احساس گرسنگی نمی کنید

بسیاری از مبتلایان به کرونا با کاهش اشتهایی روبرو می شوند که گاهی آن را طبیعی می دانند. در این بین، برخی بیماران مبتلا به کرونا که کم اشتها می شوند، از دست دادن حس بویایی و چشایی را هم تجربه می کنند و همین عامل را می توان علت اصلی کاهش اشتها در آنها عنوان کرد.

افتادن و از دست دادن تعادل

معمولا سالمندان مبتلا به کووید- 19 ممکن است احساس گیجی کرده و تعادل خود را از دست دهند. محققان دانشگاه بیمارستان لوزان در بررسی علائم سالمندانی که با ویروس کرونا در بیمارستان بستری شده اند، اعلام کرده اند که شایع ترین علامت در این گروه سنی، علاوه بر تب و علائم گوارشی، افتادن و از دست دادن تعادل بوده است.

علائمی مانند سکته مغزی

یکی از علائمی که ممکن است با کروناویروس در افراد بالغ مرتبط باشد، ارتباط میان عفونت ویروسی SARS-CoV-2 و ایجاد لخته های خونی خطرناک در بیمارانی است که معمولا در معرض خطر سکته نبوده اند. لخته های خونی ایجاد شده در بیماری کرونا، خطر سکته مغزی را حتی بدون داشتن سابقه، افزایش می دهد.

جوش هایی مانند آبله مرغان یا یخ زدگی

در برخی بیماران مبتلا به کرونا علائمی از جوش هایی مانند آبله مرغان یا حالت یخ زدگی روی پاها دیده شده که به آن «پای کرنایی» اطلاق می شود اما عارضه شایع نیست. هنوز به درستی مشخص نیست که دلیل ایجاد لخته های پا در این بیماران چیست اما برخی بر این باورند که ویروس در برخی بیماران، سیستم ایمنی را بیش از حد تحریک می کند. این واکنش بیش از حد سیستم ایمنی می تواند جریان لخته شدن خون را در پاها افزایش دهد..

منبع: سیناپرس
برچسب ها: علامت ، کرونا ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: علامت کرونا ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۶۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون