Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-پسماند‌های بیمارستانی و زباله‌های عفونی یک بیمارستان در سایه عدم نظارت مسئولان وزارت بهداشت در محوطه بیرونی بیمارستان دفن می‌شوند تا مقدمات آلودگی منابع آبی منطقه را فراهم کنند. خبرگزاری میزان- تصاویر و فیلم‌هایی در اختیار میزان قرار گرفته که دفن پسماند‌های خطرناک بیمارستانی و زباله‌های عفونی را در محوطه بیرونی یکی از بیمارستان‌های استان مازندران به نمایش می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



  بر اساس این تصاویر، مسئولان بیمارستان مذکور که نام آن نزد خبرگزاری میزان محفوظ است، در محوطه بیرونی بیمارستان، گودال‌هایی حفر کرده‌اند که زباله‌های بیمارستانی را در آن‌ها دفن می‌کنند.

زباله‌هایی که حاوی آلودگی‌ها و بیماری‌های انسانی هستند و با توجه به بالا بودن سطح آب در استان مازندران، منابع آب منطقه را آلوده خواهند کرد.

  این در حالی است که مدیریت امحای اصولی پسماند‌های بیمارستانی بر عهده بیمارستان است و این پسماند‌ها باید یا توسط بیمارستان، با استفاده از دستگاهی که بیمارستان به آن مجهز است، بی‌خطرسازی شده و سپس برای امحای اصولی از بیمارستان خارج شوند و یا از همان ابتدا تحت نظارت وزارت بهداشت برای خروج آن‌ها از بیمارستان و دفع اصولی آن‌ها برنامه‌ریزی شود. اما متاسفانه ظاهرا وزارت بهداشت، وظایف خود در نظارت بر نحوه مدیریت پسماند‌های بیمارستانی و زباله‌های عفونی را به درستی انجام نمی‌دهد.

  با توجه به اینکه در فاصله ۵ کیلومتری از بیمارستان مذکور، چاه‌هایی وجود دارد که از آب آن برای استخر باغ‌ها، موارد ساختمانی و حتی شرب استفاده می‌شود، به مسئولان نظارت بر مدیریت پسماند در استان مازندران توصیه می‌شود از تخلفات این بیمارستان جلوگیری کنند.

بیمارستانی که مسئولانش برای شانه خالی کردن از پرداخت هزینه‌های دفع اصولی بیمارستان، بی‌توجه به خطری که مردم و محیط زیست را تهدید می‌کند دست به چنین اقدام خطرناکی زده‌اند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   بیشتر بخوانید: بهره‌برداری ۱۰ دستگاه خوددریافت پسماند خشک در هفته آینده     انتهای پیام/  برچسب ها: محیط زیست پسماندهای بیمارستانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست پسماندهای بیمارستانی محوطه بیرونی پسماند ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۶۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود