Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-06@16:11:10 GMT

چرا غرب دست به ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی می‌زند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۹۰۷۴

چرا غرب دست به ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی می‌زند؟

معاون پژوهشی مؤسسه مطالعات تاریخ ایران گفت:‌ غرب همواره از قدرت ایران در هراس بوده و چند راهبرد را مقابل ایران به‌کار گرفته که تضعیف، تجزیه، نفوذ و نابودی ازجمله راهبردها برای مقابله با ایران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، موسی حقانی در نشست هم‌اندیشی با موضوع «نظریه نظام انقلابی و نقش آن در مناسبات ایران و جهان» که در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد:‌ با انقلاب اسلامی ایران زلزله‌ای در منطقه رخ داد که لرزه‌هایش تا تلاویو رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انقلاب ما مانع از محقق شدن تسلط رژیم صهیونیستی بر نوامیس مسلمانان شد. رژیم صهیونیستی آنقدر قدرتمند بود که در جنگ‌های 6 روزه و 3 روزه کشورهای عربی را درهم‌کوبید.

وی با اشاره بر بزنگاه‌های تاریخی مثل انقلاب مشروطیت و مقاومت روحانیون، دوران ملی شدن صنعت نفت، دوران کودتای 28 مرداد و نهایتاً 15 خرداد 1342 با تشریح چگونگی تشکیل نظام انقلابی ایران افزود: این انقلاب گرچه در برخی دوره‌های تاریخی تحت‌الشعاع برخی جریان‌ها قرار گرفته؛ اما سرانجام با پیروزی انقلاب اسلامی دو بلوک شرق - غرب در جهان با مقاومت و آرمان‌گرایی در نظام انقلابی تبدیل به دوقطبی استکبار- انقلاب شده و سپس ایران برای سایر کشورهای منطقه تبدیل به الگوی مقاومت شده است.

معاون پژوهشی مؤسسه مطالعات تاریخ ایران درباره اصول جمهوری اسلامی ایران که باعث تغییر قطب‌بندی جهان شد، گفت: صیانت از مسلمین، سرزمین‌های اسلامی و مبارزه با تجاوز به سرزمین‌های اسلامی، صیانت از تشیع و دین اسلام و صیانت از ایران و جلوگیری از سلطه بیگانگان بر کشور و حفظ استقلال کشور سه اصل جمهوری اسلامی ایران برای تغییر قطب‌بندی جهان است.

حقانی با بیان موقعیت ژئوپلیتیک و خاص ایران عنوان کرد: همواره غرب از قدرت ایران در هراس بوده و چند راهبرد را مقابل ایران به‌کار گرفته که  تضعیف، تجزیه، نفوذ و نابودی ایران ازجمله راهبردهای غرب برای مقابله با ایران است؛ زیرا غرب می‌داند که ایران به دلایل مختلف ازجمله موقعیت ژئوگرافیک، گستره سرزمینی، منابع ملی و منابع انسانی این قابلیت را دارد که به قدرت منطقه‌ای تبدیل شود؛ بنابراین دست به ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی می‌زند.

غرب حداقل‌ها را هم برای ایران نمی‌خواهد

وی تأکید کرد:‌ مردم باید بدانند به دلیل زندگی در این منطقه ژئوپولتیک اگر مناسبات خارجی را درست مدریت نکنیم نه‌تنها قدرتمان را از دست می‌دهیم و زیر سلطه کشورهای بیگانه و غیرمسلمان قرار می‌گیریم که این مغایر با آیه شریفه «لن یجعل الله للکافرین علی المسلمین سبیلا» و مغایر با اصول مذهبی و انقلابی ماست.

این استاد تاریخ با بیان برخی جریانات در کشورهای همسایه مانند جنگ داخلی در عراق و افغانستان، فتنه داعش در سوریه، حمله عربستان به یمن و ماجرای علنی شدن سازش شرم‌آور امارات با اسرائیل مطرح کرد: سال‌های اخیر با کمک ایران و جریان مقاومت،‌ اسرائیل در جنگ 33 روزه با لبنان ناکام شد. نباید فراموش کنیم که اسرائیل منافع خودش در منطقه را رها نمی‌کند و این‌طور نیست که اگر به اسرائیل کاری نداشته باشیم اسرائیل ما را رها و از منافع نفوذ و حضورش در ایران صرف‌نظر کند.

حقانی در تبیین مناسبات ایران با غرب ادامه داد: غرب حداقل‌ها را هم برای ایران نمی‌خواهد. غرب می‌خواهد ایران صرفاً فروشنده نفت خام و واردکننده همه مصنوعات و بازار فروشی برای صنایع غربی باشد؛ چنانچه سرانجام رنو و پژو را دیدید. همان‌طور که قبل از انقلاب چنین بود و واردکننده همه کالاها و اقلام اساسی بودیم. کشاورزی حمایت نمی‌شد و درباره اینکه می‌گفتند ایران باید به سمت صنعتی شدن پیش برود در حالی که فقط مونتاژ کننده بودیم و اجازه صنعتی شدن به ما نمی‌دادند و رتبه صفر را در فناوری داشتیم.

وی اضافه کرد: استادان دانشگاه باید این موضوع را برای دانشجویان تبیین کنند که امروز با همه تحریم‌های گسترده و مشکلات اقتصادی پیش روی مردم در صنعت، پتروشیمی، دانش نانو، صنایع نظامی و هوافضا، بیولوژی، پزشکی و دانش سلول‌های بنیادی خودکفا شده و دانش خود را صادر می‌کنیم.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی موسی حقانی اسلام هراسی ایران هراسی نظام انقلابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله‌الحرام، ذکر پروردگار و «وحدت و ارتباط مسلمانان» را دو عنصر بسیار مهم معنوی و اجتماعی فریضه حج خواندند و با اشاره به حادثه عظیم غزه و جنایات رژیم خون‌آشام صهیونیستی گفتند: حج امسال در پرتو آیات قرآن کریم و یاد و نام مبارک حضرت ابراهیم (ع)، باید فراتر از هر سال، حج برائت از این دشمن جنایتکار مسلمانان و حامیان آن باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب اسلامی حج را در جنبه مادی و معنوی، فریضه‌ای چند بعدی برشمردند و افزودند: در بُعد درونی و باطنی، ذکر پروردگار به عنوان «منشاء حقیقی زندگی و عزم و اراده و تصمیم‌گیری‌های فردی، اجتماعی و ملی»، نکته برجسته همه مراحل و مواقف حج است.

 

ایشان در همین زمینه به زائران بیت‌الله تاکید کردند: در حج متوجه مواردی باشید که در هیچ جای دیگر نیست مانند کعبه، مسجدالحرام و طواف و زیارت نبی اکرم (ص)؛ وگرنه بازار و اجناس در همه‌جا وجود دارد.

رهبر انقلاب نکته برجسته‌ی بُعد اجتماعی حج را وحدت و ارتباط مسلمانان با یکدیگر برشمردند و گفتند: فلسفه دعوت الهی از همه مردم برای حضور در مکانی مشخص و در ایامی مشخص، آشنایی مسلمانان با یکدیگر و همفکری و تصمیم‌گیری مشترک است تا نتایج مبارک و عینی حج نصیب عالم اسلام و همه بشریت شود که اکنون دنیای اسلام در زمینه تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگی دارد.

ایشان نادیده گرفتن تفاوت‌های ملیتی، مذهبی و قومی را مقدمه لازم وحدت دانستند و افزودند: اجتماع عظیم، یکدست و یک‌شکل پیروان همه مذاهب و فرق اسلامی از همه ملیت‌ها، نمود بارز وجه سیاسی-اجتماعی حج است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته ضرورت عبور از تفاوت‌ها و مسائل تفرقه‌انگیز مخصوص حج نیست و در آیات متعدد قرآن بر وحدت و همدلی مسلمانان تاکید شده است.

رهبر انقلاب با اشاره به اینکه فریضه حج باید مشحون از نام مبارک حضرت ابراهیم و تعالیم آن پیامبر بزرگ باشد، برائت از دشمنان دین خدا را از جمله تعالیم ارزشمند ابراهیمی خواندند و گفتند: از ابتدای انقلاب، برائت یک رکن جاری در حج بوده است، اما امسال و با توجه به حوادث عظیم و عجیب غزه که بیش از همیشه چهره خون‌آشام مجموعه‌ی برخاسته از تمدن غربی را آشکار کرده است، حج امسال به صورت ویژه حج برائت است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حوادث کنونی غزه را شاخصی ماندگار برای تاریخ دانستند و افزودند: حملات وحشیانه سگ هار صهیونیستی از یک طرف و مقاومت و مظلومیت مردم غزه از طرف دیگر در تاریخ می‌ماند و راه را به بشریت نشان می‌دهد که بازتاب شگفت‌انگیز و بی‌سابقه آن در جوامع غیرمسلمان و دانشگاه‌های آمریکا و بعضی کشور‌های دیگر، از نشانه‌های این تاریخ‌سازی و شاخص‌سازی است.

ایشان در تبیین وظیفه امت اسلامی در قبال فجایع غزه در فرصت حج ابراهیمی، به نمونه‌های متعدد قرآنی از سیره حضرت ابراهیم (ع) اشاره کردند و گفتند: ابراهیم (ع) جزو پیامبرانی است که دل رئوف و بسیار مهربانی دارد، اما همین پیامبر الهی در مقابل دشمنان ظالم و ستیزه‌گر به شدت اظهار برائت و به صراحت اعلام دشمنی می‌کند.

رهبر انقلاب با اشاره به آیات قرآنی که دوستی با دشمنان ستمگر را هم کاملاً نهی می‌کند، رژیم صهیونیستی را مصداق کامل دشمنی با مسلمانان و آمریکا را همدست این رژیم خواندند و افزودند: اگر کمک آمریکا نبود آیا رژیم صهیونیستی قدرت و جرأت این رفتار وحشیانه با مردم مسلمان و زنان و کودکان را داشت؟

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: عامل قتل مسلمانان و آواره کردن آن‌ها و پشتیبان آن، هر دو ظالم هستند و طبق صریح قرآن اگر کسی با آن‌ها دست دوستی بدهد او نیز ظالم و ستمگر و مشمول لعنت خداوند است.

ایشان با توجه به شرایط کنونی جهان اسلام، رویکرد ابراهیمی به حج یعنی برائت آشکار در مقابل دشمنان را ضروری‌تر از همیشه خواندند و گفتند: بر این اساس حجاج ایرانی و غیر ایرانی باید بتوانند منطق قرآنی در پشتیبانی از ملت فلسطین را به همه دنیای اسلام منتقل کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمانده و نمی‌ماند، اما اگر دست‌های قوی ملت‌ها و دولت‌های اسلامی به کمک و همراهی بیاید، حالت رقت‌بار ملت فلسطین ادامه پیدا نخواهد کرد.

ایشان با تشکر از خدمات و فعالیت‌های بعثه و سازمان حج و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان در برگزاری حج، خطاب به آنان تأکید کردند: برای آسایش حجاج ایرانی و انجام حج مبرور و مقبول به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که فاصله بین وضع موجود و مطلوب برطرف شود.

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در سخنانی، شعار حج امسال را «حج؛ قرآن‌محوری، همدلی و اقتدار امت اسلامی و دفاع از فلسطین مظلوم» خواند و گفت: حج ابراهیمی بستری برای تعلیم خودسازی و همچنین مبارزه با طواغیت بیرونی و دفاع از مظلومان است.

آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به تشرف ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر زائر ایرانی به حج امسال، از برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان در زمینه افزایش کیفیت خدمات بهداشتی، اسکان، تغذیه و حمل و نقل و همچنین راه‌اندازی عمره مفرده پس از ۹ سال توقف و امکان بهره‌مندی مشتاقان زیارت خانه خدا گزارش داد.

دیگر خبرها

  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری | تصاویر
  • مقاومت اسلامی لبنان از تهدیدهای دشمنان هراسی ندارد
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد