Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود گودرزی معاون بازار بورس تهران در گفت وگو با بخش اقتصادی رادیو گفتگو در خصوص نقش دولت در بازار سرمایه اظهار کرد: دولت در ابتدای سال با هدف رشد بازار سرمایه و کاهش نقدینگی در اقتصاد، به این بازار ورود کرد و باعث شد تا شاخص بورس قله ۲ میلیون واحدی را فتح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم اکنون با وجود اُفت حدود ۵۰۰ هزار واحدی شاخص بورس، اما این نکته قابل ذکر است که بازار بورس ایران توانایی این را دارد تا روی پای خود به ایستد و قطعا حمایت‌های اخیر دولت می‌تواند به این بازار سر و سامان بدهد. بیشتر بخوانید  بررسی دلایل رکود بازار بورس/ سازوکار موثرتر شدن بازارگردانی چیست؟ معاون بازار بورس تهران بیان کرد: امروز حدود ۷۸ درصد معاملاتی که در بازار انجام گرفت، توسط افراد حقیقی بود و این رویداد نشان دهنده این است که بازار به حالت تعادل رسیده و حمایت‌های دولت اثر بخش بوده است.
گودرزی در پاسخ به این سوال که آیا بهتر نیست که دولت به طور غیر مستقیم به بازار بورس از طریق نظارت و مدیریت ورود کند ادامه داد: این چهارچوب صحیح است و دولت باید آن را رعایت کند همانطور که در دارا یکم مقرر شد تا دولت بعد از مدت زمان مشخصی از مدیریت این سهام خارج شود.
وی با اشاره به مدیریت نقدینگی موجود در بورس تصریح کرد: برخی کلاس‌های آموزشی هم اکنون در حال برگزاری است که انواع روش‌های سرمایه گذاری و سبدگردانی در آن آموزش داده می‌شود، اما متاسفانه مورد استقبال بسیاری از فعالان این بازار قرار نگرفته همچنین این آموزش‌ها کافی نیستند.
گودرزی افزود: بسیاری از افرادی که هم اکنون در بازار بورس فعالیت دارند حتی از سواد مالی نیز برخوردار نیستند و این موضوع یک فاجعه برای بازار است.
معاون بازار بورس تهران مطرح کرد: بیش از ۴ میلیون از افرادی که در بازار بورس فعالیت دارند برای خرید عرضه اولیه کد بورسی گرفته اند و هیچ معامله‌ای در این بازار انجام نمی‌دهند.
گودرزی عنوان کرد: با وجود این حجم از فعال در بازار بورس، اما تدریس و آموزش‌های لازم برای این افراد برگزار نشد چراکه با شیوع ویروس کرونا هم مواجه شدیم و معدود کلاس‌ها به صورت مجازی برگزار شدند.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار بورس شاخص بورس بازار بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم

مصطفی صفاری گفت: اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی که از عوامل خارجی است کاهش پیدا کند می‌توان پیش‌بینی کرد، امسال شاهد بهبود شاخص‌ها در بورس خواهیم بود.

مصطفی صفاری کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: شوک‌های سیاسی کوتاه مدت هستند و سریعا از بین می‌روند. اما شوک‌های اقتصادی اینطور نیستند و اثر بلند مدت دارند، گرچه اگر شوک سیاسی تبدیل به شوک اقتصادی شود، اثر آن بلند مدت می‌شود.

صفاری در ادامه بیان کرد: مرداد سال ۹۹ که ارزش بازار ۴۳۰ میلیارد دلار شده بود، سقوط وحشتناکی را تجربه کرد. پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ارزش بورس به ۲۲۰ میلیارد دلار رسیده بود و آقای رئیسی قول دادند که به این وضعیت رسیدگی کنند. اما به دلیل برخی سیاست‌های اقتصادی که در این دولت انجام شد و شوک‌های سیاسی که اتفاق افتاد، ارزش بورس به ۱۲۰ میلیارد دلار رسید.


این کارشناس اقتصادی درباره وضعیت آینده بازار بورس گفت: هرچقدر که حوادث سیاسی کمتر اتفاق رخ دهد، طبیعی است که انتظار داشته باشیم بازار سرمایه جاماندگی خود را برطرف کند. دو سال است که شاخص بورس جا مانده است. پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران این است که اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی صورت نگیرد، امسال شاهد افزایش شاخص بورس خواهیم بود. البته در قانون بودجه امسال مواردی ذکر شده بود که مخالف صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های بورس است امیدواریم مجلس جلوی آن‌ها را بگیرد.


وی درخصوص اعتراض شرکت‌های تامین سرمایه درباره بند ۳ بودجه ۱۴۰۳، گفت: قانون بند ۳ این بود که افراد حقیقی تا ۵۰ میلیارد و افراد حقوقی تا ۵۰۰ میلیارد مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شوند و بیش از این مقدار باید مالیات بپردازند. واقعیت این بود که اکثر صندوق‌های سرمایه‌گذاری، نهاد‌های مالی و هزار فعال بازار گفتند که این قانون مخالف سرمایه‌گذاری غیرمستقیمی است که قانونگذار تعیین کرده بود. در واقع قرار بود که این قانون کمک‌کننده باشد و این موضوع را برای بازار سرمایه مستثنی کنند.

وی در پایان گفت اگر بازار بورس مثبت شد، مردم مانند سال ۹۹ سریعا سرمایه خود را وارد بازار نکنند و از طریق سبدگردان‌های یا سرمایه‌گذاری غیرمستقیم وارد بازار سرمایه شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است