Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: توسعه مراکز رشد، ساماندهی موسسات آموزش عالی، توسعه پردیس‌های علم و فناوری و هسته‌های فناوری از سیاست‌های وزارت علوم در شرایط فعلی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، غلامحسین رحیمی شعرباف، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مهدی کشمیری، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، در سفر به استان اردبیل از آزمایشگاه مرکزی، کتابخانه مرکزی و دانشکده فناوری‌های نوین نمین دانشگاه محقق اردبیلی بازدید و با استاندار و نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی در بازدید از دانشکده فناوری‌های نوین نمین اظهار کرد: با توجه به توانمندی و نیز رشد کیفی قابل تحسین دانشگاه محقق اردبیلی در بخش‌های علمی و پژوهشی و آماده شدن زیر ساخت‌های لازم در این دانشگاه، در افزایش کمی رشته‌هایی که مورد نیاز استان است، مساعدت لازم توسط وزارت علوم انجام خواهد شد.

رحیمی با بیان اینکه دانشکده فناوری‌های نوین نمین دارای پتانسیل خوبی برای توسعه منطقه می‌باشد، گفت: باید در این دانشکده استانداردهای آموزشی دانشگاه محقق اردبیلی مورد رعایت قرار گیرد و باید تلاش شود برخی رشته‌ها تا مقطع دکترا در این دانشکده راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی باید بر اساس مقتضیات تصمیم‌گیری شود، تصریح کرد: نباید دنبال توسعه کمی رشته‌های مختلف بود بلکه باید چند رشته با کیفیت آموزشی بالا داشت و روی آن کار کرد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی و دانشکده فناوری های نوین نمین باید بر اساس نیازهای استان توسعه یابند، ادامه داد: این دانشگاه نباید محدودیتی در ارائه خدمات داشته باشد بلکه باید به شهرها و استان‌‎های کشور خدمات ارائه دهند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در سفر به استان اردبیل همچنین با آیت الله عاملی، نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و امام جمعه این استان دیدار و گفت‌گو کرد.

رحیمی در این دیدار با بیان اینکه ساماندهی موسسات آموزش عالی، از سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌باشد، تصریح کرد: در فاز اول این برنامه‌ها، ساماندهی موسسات آموزش عالی دولتی و حضوری در دستور کار قرار گرفته و ساماندهی آنها آغاز شده است.

آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و امام جمعه استان نیز گفت: استان اردبیل از جهت جمعیت دانشجویی و همچنین اعضای هیئت علمی مشکل خاصی ندارد.

وی افزود: ظرفیت بین‌المللی و مرزی استان اردبیل باید در توسعه دانشگاه‌ها مورد توجه قرار بگیرد زیرا مردم کشور جمهوری آذربایجان به علم و دانش ایرانیان و پزشکان اردبیل اعتماد و اعتقاد دارند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، همچنین در نشست با مهندس اکبر بهنامجو استاندار اردبیل گفت: دولت از سال گذشته برای تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه‌ها اعتبارات خوبی در نظر گرفته است.

وی با بیان اینکه آموزش عالی اردبیل توسعه متوازن داشته است، تصریح کرد: باید برای رشد کیفی دانشگاه محقق اردبیلی اهتمام بورزیم.

رحیمی با بیان اینکه دنبال کیفی سازی دانشگاه‌ها هستیم، اضافه کرد: اولین اثر بخشی دانشگاه محقق اردبیلی باید در سطح استان اردبیل باشد و این دانشگاه باید در سطح کشور هم نقش‌پذیری داشته باشد.

اکبر بهنامجو، استاندار اردبیل گفت: استان اردبیل در شرایط فعلی به سمت صنعتی شدن حرکت می‌کند و شتاب خوبی در این مورد دارد.

وی با بیان اینکه ظرفیت فنی استان پاسخگوی شرایط فعلی صنعت استان اردبیل نیست، عنوان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی با ابتکار مدیریتی توانسته است فعالیت‌ها را خوب پیش ببرد ولی باید همه ما کمک کنیم تا آزمایشگاه‌های این دانشگاه مجهزتر شود.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: وزارت علوم غلامحسین رحیمی آیت الله عاملی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم دانشگاه محقق اردبیلی استان اردبیل شرایط فعلی آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۹۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی  در این دیدار ضمن خوش‌آمد گویی به سفیر عربستان سعودی و ابراز خرسندی از حضور وی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیوند عمیق دو کشور تأکید کرد و گفت: پیوند قلبی و اشتراکات دینی و فرهنگی دو کشور حدیث وصل دو ملت است. ‌آنچه برای ایران و عربستان اهمیت دارد، تلاش برای توسعه تعاملات در راستای منافع ملی دو کشور است.

وی با اشاره به موضوع توسعه و کاربرد فناوری‌های پیشرفته اظهار کرد: کشورهای خاصی در جهان وجود دارند که به دنبال فناوری‌های نوین هستند. برخی از این کشورها در نظر دارند که ایران خریدار چنین تکنولوژی‌هایی باشد درصورتی‌که رویکرد جمهوری اسلامی ایران در این زمینه کاملاً متفاوت است و به دنبال تحقیقات و توسعه فناوری در کشور است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تأکید بر حفظ تعاملات با کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: با این رویکرد و با ظرفیت‌سازی، ‌ به دنبال خلق فناوری هستیم زیرا بسیاری از کشورهای جهان در این عرصه با ما همکاری نمی‌کنند. با توجه به این شرایط، ما به دنبال پیشرفت و توسعه فناوری‌های نوین رفتیم و با توکل به پروردگار متعال اکنون در جایگاه خوبی قرار داریم.

اسلامی گفت: دستیابی به فناوری‌های نوین همچون هسته‌ای نتایج بسیار مثبتی برای ایران داشته؛ البته این مسئله موجب ناخرسندی کشورهای مخالف جمهوری اسلامی ایران و استکبار جهانی شده است.

وی با اشاره به رویکرد عربستان سعودی در زمینه توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد: عربستان سعودی رویکرد جدیدی را در پیش گرفته و به دنبال توسعه فناوری هسته‌ای است که ما آماده همکاری با کشورهای منطقه به‌ویژه عربستان هستیم. در این زمینه نکته مهم، بحث رویکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است زیرا رویکرد آژانس اساساً باید مبتنی بر حمایت از توسعه فناوری هسته‌ای در کشورهای گوناگون باشد.

اسلامی تأکید کرد: ایران بیشترین همکاری‌ها را در زمینه بازرسی‌ها با آژانس داشته و دارد. در چارچوب پادمان و «ان.پی‌. تی» همچنان همکاری‌های لازم را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهیم داشت.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین به لزوم توسعه نیروگاه‌های اتمی و گسترش میزان تولید رادیو داروها برای استفاده بیماران تأکید کرد و گفت: سالانه یک میلیون بیمار ایرانی از این رادیو داروها استفاده می‌کنند بنابراین توسعه تولید این‌گونه داروها بسیار ضروری است و در این زمینه آماده همکاری با سایر کشورها هستیم.

اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه کاربرد پرتوها در حوزه‌های مختلف عنوان کرد: توسعه کاربرد پرتوها توسط یک شبکه دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده و دنبال می‌کنیم و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به پیشرفت‌های خوبی دست یافته است.

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در ابعاد و سرفصل‌های مختلف صنعت هسته‌ای به موفقیت‌های فراوانی دست یافته و بسیار مؤثر عمل کرده؛ اظهار کرد:‌ با توجه به موارد ذکر شده اکنون شاهد توسعه و گسترش فناوری هسته‌ای در حوزه‌ها و بخش‌های گوناگون کشور هستیم.

اسلامی با بیان اینکه از ظرفیت‌های خوب پژوهشی و ‌آموزشی در زمینه فناوری هسته‌ای برخورداریم، خاطرنشان کرد: آماده همکاری و ارائه تجارب و دانش خود در زمینه‌های پژوهشی و آموزشی به سایر کشورها هستیم.

سفیر عربستان سعودی در ایران نیز ضمن تشکر از دعوت محمد اسلامی به‌منظور حضور در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیشرفت و توسعه تعاملات میان دو کشور تأکید کرد.

عبدالله بن سعود العنزی در این دیدار، ‌ایران را کشور همسایه، دوست و برادر دانست و گفت: شاهد پیشرفت‌های بیشتر در حوزه‌ همکاری‌های دوجانبه و در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای